Yeni Sezon FENDI Çantalar

 


Hepsi birbirinden sarhoş edici, öldürücü, mahvedici..



Gri clutchın taşlarıyla yüzüklerin uyumuna bayıldım..

Yorumlar

  1. pelin deist ne demek?

    YanıtlaSil
  2. bir yaratıcının varlığını ve üstünlüğünü kabul eden ve ona inanan fakat her hangi bir dini benimsemeyen kişiye denir.

    YanıtlaSil
  3. Bir ay kadar önce eşime bir hediye çanta almak için alışverişe çıkmıştım. Michael Kors, Chloe, DKNY Mulberry... epey bir bakındım, şöyle güzel bir kahve renkli çantaya rastgelmemiştim. İlk kolajdaki çantalar tam aradığım gibi!

    YanıtlaSil
  4. öncelikle belirtmeliyimki eşin çok şanslı. ne mutlu böyle luxury fashion dan anlayan bir eşe sahip. burdan kendisine kocaman selam gönderiyorum. :)

    evet bencede kahveler ideal. şu ara birçok ünlünün kollarını süsleme başladılar bile. en son battaglia'da gördüm çok hoş durmuş.
    http://jakandjil.com/blog/?p=5397

    YanıtlaSil
  5. Hi,

    Thanks for sharing this link - but unfortunately it seems to be not working? Does anybody here at modavesosyete.blogspot.com have a mirror or another source?


    Thanks,
    Harry

    YanıtlaSil
  6. ingilizcem iyidir ama üstteki arkadaşın son cümlesinde ne demek istediğini anlamadım .yoksa lafmı sokuşturuyor nedir ? :))

    YanıtlaSil
  7. Pelin, öncelikle blog'unun yeni bir takipçisi olarak ellerine sağlık demek istiyorum. Artık sabahları ilk açtığım sitelerden biri seninkisi; çok başarılı.

    Üstteki arkadaş (Harry) beğenmiş sanırım sayfayı ama açarken problem yaşıyormuş. Sitenin başka bir yerden daha erişimi var mı diyor - başka bir domain kullanarak aynı içeriğe ulaşmayı sağlayabilecek bir erişim (mirror website).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.