ONDAN BAŞKASI OLAMAZDI !

 


Adım gibi emindim ki bu LANVIN kıyafeti Feryal Gülman giyecekti :) Dün gece ki bir davete Lanvin'in yaz sezonunda en akılda kalıcı ve dikkat çekici parçasını seçmiş. Zaten kendilerinin en becerikli olduğu şey, markaların en çok ses getiren parçasını seçmek. İyi de etmiş. Zevksiz ellerde berbat görünseydi çok üzülürdüm.

Feryal Gülman kıyafete yakışır bir saç ve makyaj yapmış. Ama portföy seçimi çok acemice geldi. Bu kıyafete minik bir clutch daha iyi giderdi.

Yorumlar

  1. Gerçekten güzel giyiniyor Feryal Gülman. Yani bakınca hoş evet, ama yine de bir şeyler olmuyor, hakkını veremiyor sanki. Sadece bana mı öyle geliyor?

    YanıtlaSil
  2. Zarif ve asil bir kadın Feryal Gülman. Fiziği de gayet hoş bu yüzden kiyafetleri çok güzel taşıyor. Lakin Feryal hanımda hava yok. Kötü anlamda hava değil, yani çekicilik anlamında. Mesela sosyetimizin en havalı kadınlarından biri Elif Dürüst bence. Görüntü olarak ne halde olursa olsun her haliyle dikkat çekiyor. Bu anlamda havadan söz ediyorum. Sanıyorum eksik olan bu. Yine de hoş ve hanımefendi bir kadın. Gerçi tanımıyorum ama bende öyle bir izlenim yaratıyor. :)

    Bu arada elbise harika.

    derya

    YanıtlaSil
  3. birşeyler eksik çünkü hiçbir kıyafetinde kendinden birşey yok. her daim runaway seçimlerde bulunuyor. güzel taşıyor çünkü tipi müsait ama derya nın da dediği gibi endam ya da hava dediğimiz şey yok maalesef kendisinde. yine de takip edilmesi çok zevkli bir kadın.

    YanıtlaSil
  4. Anna Dello Russo da hep runway kıyafetleri giydiği için eleştiriliyor.
    Bir röportajını izledim, neden runway'de olduğu gibi giyiyorsunuz demişlerdi. Anna cevap veriyor: "Why not? It's already stylized, it's perfect, it's a dream!"
    Feryal Gülman'ı o konuda A-D-R'ya benzetiyorum. Ayrıca elbiseyi defiledekinden iyi taşımış bence.

    YanıtlaSil
  5. Evet, bulamadığımı siz buldunuz :)

    YanıtlaSil
  6. portföy seçimi acemilikten değil runaway'de eğer clutch olsaydı sorun yoktu ama yok,eee tabi seçim sana kalınca zor oluyor biraz.....(ama elbise çok yakışmış gerçekten)

    YanıtlaSil
  7. ben de Feryal Gulman da bi eksiklik hissediorum, bakisimi, agir makyajimi gulumsemesi ama hep AMA HEP bisey eksik yani kendisinde

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.