Prens WILLIAM ve KATE MIDDLETON Evlendi !!


Nihayet o dört gözle beklenen gün geldi çattı..Sabahtan arkadaşlarla toplandık ki en ince ayrıntısına kadar inceleyelim ve eleştirelim diye. Tam bir kızlar toplandık havasıyla mini bir parti vermiş oldum. Ortada bebekler, çocuklar, dadılar ve bendenizle birlikte 8 kokoş nefesimizi tutmuş bir şekilde Kate Middleton'ın gelinliğine odaklandık :)



Gelinliğin üst kısmını gördüğümde ağzımdan çıkan ilk şey : AAAA GRACE KELLY'nin GELİNLİĞİ !! oldu. Kiliseye gelip de arabadan indiğinde ki sözlerim ise : ÇOOOKKK ZARİFFFF idi. Evet. Gelinlik gerçektende çok zarifti. Aylardır kimin dikeceği ve nasıl olacağı sır olan bu gelinlik Sarah Burton imzalı. Kolları örten dantele bayıldım. Eteğin dökümü çok hoş. Kumaşın kendinden deseni ve etek uçlarında ki işlemeler hiç de abartılı değil ve güzel bir hava katmış. Duvak akıllıca düşünülerek ince tülden yapılmış. En ufak bir rüzgardan bile uçuşması ortaya güzel bir görüntü çıkardı. Kısacası gelinliği hem modern hem de romantik kesimiyle son derece başarılı buldum. Saçı, makyajı, tacıyla herşey dört dörtlüktü. Kate Middleton son yıllarda görülen en şık İngiliz Kraliyet gelini idi.

Genç çifte mutluluk dolu bir birliktelik diliyorum..





Yorumlar

  1. Vural Gökçaylı'nın yorumlarını çok merak ediyorum, kesin eleştirecek bir şey bulur bu gelinlikte de :)

    YanıtlaSil
  2. haklısın kesin bulur birşeyler :)

    YanıtlaSil
  3. Bence de çok güzeldi, çok çok beğendim. Çok zarifti, gerçekten masal prensesi gibiydi. Bu arada gelinliğinin üst kısmı straples üzerine dantel geçmiş olması ve yüksek yakalı olması bakımından hafiften benim gelinliğimi andırdığı için kendime de pay çıkardım :p
    Çok güzel bir çift oldular, birbirlerine olan sevgileri çok belli. Umarım mutlu olurlar.

    YanıtlaSil
  4. İngiltere'ye mi gittiniz düğünü izlemek için?

    YanıtlaSil
  5. yaşımdan dolayı canlı izlediğim ilk royal wedding oldu :)o nasıl görkem nasıl ihtişam ağlamaktan koptum sanki kız veriyorum :)herşey muhteşemdi prens harry de ayrı bi muhteşemdi :)
    merbur

    YanıtlaSil
  6. O değil de, Kate mihraba yaklaşırken Harry dönüp ona baktı ve abisine bir şey söyledi gülerek. Ne dedi acaba? :)

    YanıtlaSil
  7. bence oğlum kaçtın kaçtın yoksa ayvayı yedin demiştir. harry çekici serseri tiplerden. dişiler için en tehlikeli tür :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.