Twist'den AJDA PEKKAN Koleksiyonu

 


Twist'den şaşırtan bir çalışma. Ajda Pekkan for Twist koleksiyonundan ilk kareler harika görünüyor. Balmain ve Isabel Marant karışımı güzel bir koleksiyon görünümünde. Aslında kıyafetlerden öte ben yoğun fotoşoplu Ajda Pekkan'a takılı kaldım :) Tamam kadın yaşına göre taşın taşı ama bu kadar da kusursuz olmak hayalden öte olamaz. Mini etekli resme resmen 18lik bacakları monte etmişler. 60 yaş üstünde ne kadar fit olursan ol bu kadar çizgi gibi kolun olmaz, olamaz ! Yüzde sıfır kırışıklık, eller bebek eli kıvamında..Kısacası günümüzde güzel hatta müthiş görünmeniz için ideal vücut ölçülerine sahip olmanız yeterli. Gerisini fotoşop halleder :)

Koleksiyondan özellikle ceket ve dore/lame pantalonlu kombinasyon çok hoşuma gitti. Twist gizli mabetim olmaktan çıkacak mı acaba ?!

Yorumlar

  1. cekete bayıldım, bu koleksiyonu merak ediyordum. umarım ajda bizi moda konusunda da tatmin eder :)

    YanıtlaSil
  2. bu yaşta olup nası böle görünebilir insan resmen ışık saçıo
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. valla ajda'nın fotoşopu bile havalı ne diyeyim, ona her şey yakışıyor. bambaşka bir yaratık o.

    YanıtlaSil
  4. Ajda'nin photoshop'lu resimleri cok hos ama bos, yanii evet, ipin ucunu epeeey bir kacirmislar, yine su musterinin enayi yerine konuldugu kampanyalardan biri... (Bu hayalgucuyle Sienna Miller'i keske Twist kullansaymis, Network kampanyasina bakarken resmen uykum geliyor!)
    Siyah elbise, Balmain ceket ve tulumu begendim, artik bende 70'ime gelince giyerim ki soyle havali dursun, dimi ama:)

    YanıtlaSil
  5. nesli güzel demişin. gerçektende keşke sienna miller ı twist kullansaymış. network reklamları kadar soğuk ve ruhsuz başka bir reklamamız varmıdır bilmiyorum. bu da bir yetenek ister doğrusu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.