Yeni Bir Alışveriş Sitemiz Daha Var !




İnternetten alışveriş son zamanların en büyük moda devrimlerinden biri. Gün geçmiyor ki bir yenisi açılıyor. Hepsi birbirinden uygun fiyatları ve seçenekleriyle kendi kitlesini oluşturuyor. Bunların en yenisi www.KeyfiModa.Com sitesi.

Bu sitede yerli ve yabancı markalara ait özel kampanyalar, sınırlı sayıda ve belirli bir süre için, üyelere özel olarak belirlenmiş indirimli fiyatlarla satışa sunulmakta.

Keyfimoda üyelerine tekstil, ev aksesuarı, elektronik eşya ve benzeri ürünlerde avantajlı kampanyalar sunuyor.

Antebi grubun sahip olduğu bu yeni site, alışverişte yeni keyfimiz olacağa benziyor.

Ayrıca bir süre sonra Didem Antebi'nin kaleminden bir blog köşesine de sahip olacak.

Şimdiden iyi alışverişler :)

Yorumlar

  1. Merhaba Sayın Admin,

    Sitenizi inceledim, paylaşımlarınız çok güzel ve farklı.. Sizi tebrik ediyorum..

    Sitenizde yer alan reklamlar size bir teklifte bulunmaya yönlendirdi beni..

    Bildiğiniz üzere satış ortaklığı ile gelir elde etmenin farklı yolları var.. Bunları çok iyi biliyorsunuzdur muhtemelen ama.. Yine de bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.

    Satış ortaklığında genellikle linkiniz ile alışveriş sitelerine yönlendirdiğiniz müşterilere yapılan her satıştan gelir elde edersiniz. Pekiyi, bir kez sizin linkiniz ile alışveriş yapan bir müşterinin daha sonra sizin linkinizi kullanmadan aynı siteye girerek yaptığı alışverişlerden de komisyon kazanmak istemez misiniz? Bu durumu, 2012 yılı başlarından bu yana, satış ortaklığı yapan bizlerin lehine büyük bir avantaj olarak sunan bir satış ortaklığı network sistemi var. Sistemde; bir kere referans linkiniz ile kaydını gerçekleştirdiğiniz müşteri, sonraki tüm alışverişlerinde de size prim kazandırmaktadır. Yani ömür boyu müşteriniz olmaktadır. Bu sistemde sizi de aramızda görebilirsek çok memnun oluruz.

    İşle ilgili bilgilendirme sunumlarımız haftada dört gün (pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi) düzenli olarak akşam saat 21.30'da www.myortak.net adresinde online ve canlı yapılmaktadır.

    Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz aşağıda vereceğim adresleri inceleyebilirsiniz.

    http://bit.ly/LiyLul

    www.kazananlarkulubu.biz


    Kolay Gelsin..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.