CANNES FİLM FESTİVALİ - 1. GÜN

Yuppiiiii.....Nihayet Cannes Film Festivali başladı. Gelsin haute couture ün en güzel örnekleri, davetler, partiler, güzel kadınlar, ünlüler ve olağanüstü mücevherler..

Sanırım sevgili Oscar amcacım tahtını MET Gala ve Cannes'a kaptırdı gibi :)

Açılış gecesi beklenildiği gibi gayet şaşalı geçti. Bakalım kimler nasılmış, neler giymişler..



Törenin kuğusu Uma Thurman desem sanırım abartmış olmam. Versace marka elbisesiyle olağanüstü zarif ve güzel. Son yıllarda gördüğüm en güzel Uma Thurman hem de. Zümrüt kolyesi şahane bir seçim. Havası ve edasıyla Cannes'a yakışan dört dörtlük bir şıklık.



Rachel McAdams 'ın üstünde bas bas ben bir Marchesa'yım diye bağıran kırmızı halılık bir elbise. Herkesin taşıyamayacağı elbiseyi başarıyla sunuyor. Sadece ayakkabılarını beğenmedim. Şahsen kapalı değil de açık bir modeli tercih ederdim.



Salma Hayek elbette ki kocasının başında olduğu gruplardan birini seçecekti. Mesela Gucci Premiere gibi. Kıyafetin işçiliği rüya gibi. Takıları clutchı herşey mükemmel. Birtek saç modeli çok kötü. Şu saçı yana almak nedir bir türlü anlamam. Tam Kezban işi. Niyet küpeyi göstermekse pekala güzel dağınık bir topuz çok daha güzel dururmuş.



Beni Türkiye'ye gelmesiyle hayalkırıklığına uğratan Karolina Kurkova da Cannes'da. Üstünde güzel bir Armani Privé var. Çok yakışmış. Sadece siyah saten clutchı sevmedim. Bunun gibi modelleri gidin Tahtakale'ye yerlerde satıyorlar resmen. Beyaz taşlı ya da kutu formlu clutchlarla çok daha iyi olurdu.



Biliyorum bazılarınız bana çok kızacak ama söylemezsem orta yerimden çatlarım valla :) Aishwarya Rai hiç de güzel gelmiyor bana. Hatta biraz zorlasam çirkin bile diyebilirim. :) Bir kere fazla makyaj yapıyor. Kilo almış. Yanaklar etli etli. Teninde bir tuhaflık var. Esmer tene solaryuma girmiş gibi geldi. Ya da ne bileyim. Belki de tüm suçlu bu resimleri çeken kabiliyetsiz kedidir :)

Her zaman ki gibi bir Elie Saab seçmiş. Kıyafet güzel ama içindeki her daim aynı. Biraz değişiklik, farklı modeller görmek istiyorum üstünde.



Anacııııımmmm bu nedir yahuuuu ?!!! Bu nasıl bir güzelliktir, bu nasıl bir seksilik ve zerafettir öyle !! Ağzımın suları aktı..Damağım kurudu resmen. İSTİYORUM, İSTİYORUM, İSTİYORUM !!! Ben bu de Grisogono marka zümrütleri, elmasları herşeyi istiyorum..Ayyy kendimden geçtim resmen :)))))))



Ines de la Fressange..Tipik bir Fransız kadını. Kendine her daim güvenen, istediği gibi giyinen ama her zaman zarif görünmeyi başaran şanslı kadınlardan sadece biri. Kırmızı halılık bir kıyafet olmasa da hiç de kötü görünmüyor değil mi ? Tek bir Roger Vivier clutch ve bilezikle normal bir kıyafeti kırmızı halılık yapıvermiş. Hastasayım bu Fransız kadınlarının !!



Bir başka Fransız yıldız Lea Seydoux. Louis Vuitton kıyafetinin kesimi ve rengi ne kadar da yakışmış genç ve duru güzelliğine. Bir de siyah dantelli pembe Christian Louboutin'lerle müthiş bir uyum yakalanmış.

Yorumlar

  1. De grisogono mucheverler super de, hepsini takmasi abartili olmush. Kim bilir fiyati nedir? Her halda bizi bu kadar merak ichinde birakmak ichin takmish)))

    YanıtlaSil
  2. resimi görünce işte gecenin rüküşü fln yazmışsındır dedim ama
    Lea Seydoux'ı şık bulmuşsun.
    bence pembe rengi elbise kötü görünüyor.
    elbiseni basen kesimi bence başarısız.hemde en ufak baseni bile 42 beden gösterecek bi kesim. siyah kemer,kemerden hemen sonra gelen basen kesimi üst gövdeyi daha da kısaltamazdı.
    birde dizaltı etekler. iyice güdük olmuş.
    sanki şöle eteğini tutup kemere kadar yukarı çekse elbise üstüne oturcak gibi geldi.

    xoxo

    YanıtlaSil
  3. bencede kırmızı halıya hıc uymuyor o elbise

    YanıtlaSil
  4. bende aynen rüküş diyeceksin sandım ben hiçççç beğenmedim hiç bişeyini bu kadar şişman bişey sirin olamaz :)

    YanıtlaSil
  5. ayrıca biri parmak arası terlik mi giymiş :)

    YanıtlaSil
  6. çok teknik bakmışın ama :) genel görüntü gayet şirin ve güzel. ben çok yakıştırdım kendisine kıyafeti. üstelik vücudu bu tarz riskli bir modeli taşımak için çok müsait.

    YanıtlaSil
  7. bu kız mı şişman ?!! Aman Tanrım öldüreceksiniz siz beni :)) bana çok cici görünüyor

    ve eveeet fransız kadınlarına zaafım var ne yapsalar yakıştırıyorum. affedin benii :)

    YanıtlaSil
  8. bence de gayet hosh olmush.

    YanıtlaSil
  9. salma hayekin kostumu bana jennifer lopezin zuhair muradın houte couture tuvaletini anımsattı Costume Institute Galasında giymişti. rachel mc adams ın kostüme scarlett johansson da benzerini giymişti ama anaımsayamadım onu nerde giydi :))
    merbur

    YanıtlaSil
  10. hakkaten özlem önal tarzında. valla bir manken ama taşları görünce kim olduğuna bakasım bile gelmedi o kadar arka planda kalmış :)

    YanıtlaSil
  11. O zümrütler, elmaslar güzel de, Bianca Balti'de çok güzel be :))

    YanıtlaSil
  12. Bu arada o zumrut tasli hanim Bianca Balti.annesi Azeri.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.