CANNES FİLM FESTİVALİ - 6. Gün

Cannes Festivali'nin 5. gününü es geçiyorum çünkü kayda değer hiçbir ünlü yoktu. İşin doğrusu uzakdoğulu ve fazla tanınmamış isimler ilgimi çekmiyor. Ama 6. Gün bir gün evvelin acısını çıkartırcasına ünlülerin akınına uğradı.



Elbette Hollywood'un kral ve kraliçesi Brad Pitt ve Angelina Jolie tek başlarına havayı alevlendirmeye yetiyor.

Brad Pitt son filminin basın tanıtımında baştan aşağı beyazlar içindeydi. Modayı takip etmek bu olsa gerek. Salaş beyaz t-shirtü, beyaz keten takımı, spor ayakkabıları ve kemik çerçeve gözlükleriyle pek bir hoş ve yakışıklı geldi gözüme.

Aynı ifadeleri ne yazık ki Angelina Jolie için söyleyemeyeceğim. En sevimsiz kahve tonlarında, tafta bir Atelier Versace giymiş. Sevmedim. Çok güzel bir kadın ama bu renk yıldız ışıltısını eksiltmiş. Ayrıca bu kadar dövmesi olan bir kadına straples giymeyi yakıştırmıyorum. Dövmeler çok basit duruyor ve genel havayı bozuyor.

Gwen Stefani kendi tarzında ışıl ışıl bir şıklık içinde. Stella McCartney'in bu pullu tulumun bakır renkli olanını daha geçtiğimiz haftalarda MET Galası'nda Iman giymişti. O yüzden Gwen Stefani'ye kocaman bir eksi veriyorum. Daha özen gösterebilir hiç görülmemiş bir parça seçebilirdi. Ha yakışmış mı ? Evet çok yakışmış. Saçları görüntüyle çok uyumlu. Makyajında cesur renkler kullanıp pespembe bir ruj bile sürmesi tam Gwen'ce bir tarz..

Anna dello Russo'da kırmızı halıdaydı. Yine kendine has stiliyle bulduğu tüm takıları kullanmış. Beğendim. İşin doğrusu ben Anna'nın kendisini Cannes'a yakıştıramadım. Pek Anna'lık bir yer değil gibi :)

Zoe Saldana bence 6. günün en şık ismi. Armani Privé straples kıyafetle son derece şık ve gözalıcı. Zaten her zaman kırmızı halının şıklarındandır. Zarif bir stili var ve her daim şık olmayı başaran nadir isimlerden.


Yorumlar

  1. Angelina'cığımın elbisesini ben de beğenmedim bu sefer.Şu taftayı oldum olası sevemedim, acaip bir antipati duyuyorum kendisine karşı, giymem elimde olsa giydirmem :)

    YanıtlaSil
  2. Angelina Jolie bu kadar çirkin kahverengiyi çok mu aramış acaba. Kimseye yakışmayacak bir renk bir de tafta kumaştan yani..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.