CANNES FİLM FESTİVALİ - 8. Gün

Cannes Film Festiva'nin 8. günü kesinlikle en şıklar günü. Kirsten Dunst ve Milla Jovovich güne damgasını vuran şıklar.



Benim gözümde Kirsten Dunst, 64. Cannes Film Festivali 'nin şu ana kadar ki en şık 2 isminden biri.

Gündüz saatlerinde merakla beklediğim Lars Von Trier'nin son filmi Melancholia 'nın basın tanıtımında hardal renkli Chloé elbisesiyle muhteşem görünüyor. Elbisenin rengi beyaza yakın ten rengiyle ne kadar da uyumlu. Saçları ve makyajı tek kelimeyle kusursuz. Jimmy Choo ayakkabılarla baştan aşağı mükemmel bir şıklığın örneği.



Galaya ise yine kendisine çok yakışan bir Rodarte elbise ile katıldı. Kıyafetin çizgisi, rengi herşey ama herşey mükemmel.

Jodie Foster sanki dün söylediklerimi duymuşçasına Armani'ye ihanet edip Balenciaga'nın zincir yaka elektrik mavisi kıyafeti ile adeta bambaşka biri. İnsan isterse doğru bir seçimle ışıl ışıl bir görüntü çizebilirmiş. Çok beğendim.

Charlotte Gainsbourg 'u bu halde gördüğüme inanamıyorum. O sütyen, o göbek, o ayakkabılar ??! Bir hamile kırmızı halıda nasıl böyle giyinebilir gözlerime inanamıyorum. Felaket kelimesi bile yetersiz kalır.



Cannes'ın bir diğer rüküşü ise Eva Herzigova. Baştan aşağı herşey kötü görünüyor.

Laetitia Casta 'nın kıyafeti ten rengiyle çok uyumsuz. İki renkte birbirini öldürmüş. Silik bir şıklık.

Doutzen Kroes için ne diyebilirm ki ? Her zaman çok güzel ve şık. Özellikle doğal bir şekilde yapılan at kuyruğu saçlarına bayıldım.



Bu sene ki Cannes Festivali 'nin bir diğer kusursuz şık ismi Milla Jovovich. Prada kıyafet Milla ile hayat bulmuş resmen. Eteğin beyaz renkte olmaması hoş bir ayrıntı. Kırmızı payet şeritler kıyafete keskin bir hava katmış. Zincir askılı bir Sergio Rossi clutch kullanması ne kadar zevkli olduğunun göstergesi. Saçları ve makyajı ama en önemlisi duruşu ve havasıyla olağanüstü görünüyor.

Yorumlar

  1. doutzen kroes çok şık saçı da çok güzel ama makyaj felaket yahu,

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.