MET GALA 'da ki ŞIKLIK YARIŞI

Oscar Töreni halt etmiş. Bu sene ki MET Gala'da hayranlık uyandırıcı bir şıklık var. Güzel kıyafetler yine yanlış bedenlerde ama geçen senelere nazaran çok daha az sayıda. En dikaktimi çeken unsur kullanılan aksesuarların başarısı ve güzelliği. Herkesin clutchı, ayakkabıları, saçı ve makyajı neredeyse kusursuz.

Alexander McQueen anısına düzenlenen gecede doğal olarak en çok McQueen tasarımı kıyafetler tercih edildi. Givenchy, Marchesa ve Stella McCartney diğer favori markalar. En çok pırıltılı, kırmızı ve pudra kumaşlar tercih edilmiş.

Gecede gördüğüm an wowwww süper dedirten isimlerle başlamak istiyorum...



Liv Tyler'ın Givenchy Couture elbisesi kendisine çok yakışmış. Duru güzelliğiyle harika bir bütünlük yakalamış. Sarı clutchı yerinde bir tercih.



Böylesine şaşalı ve gösterişli bir Alexander McQueen en iy şekilde taşınmalı. Yani Gisele gibi taşımalı. Tek kelimeyle muhteşem bir birliktelik.



Gwyneth Paltrow'un son zamanlarda ki minimalist kesimlerdeki seçimlerini büyük bir hayranlıkla izliyorum. Hem sade kesimle hem de gayet dikkat çekici olabilmeyi başarabiliyor. Yine aynı şekilde Stella McCartney marka kıyafetiyle son derece şık.



Renée Zellweger her zaman ki gibi bir Carolina Herrera seçmiş. Kıyafetin rengi ve kesimi çok yakışmış. Topuz saçı çok klas. Aksesuarları ve makyajı dört dörtlük. Sadece hoşuma gitmeyen çok güzel olduğu sanılan şu sırt kasları. Şu kaslar olmasaydı o sırt çok daha güzel görünürdü.



Sarah Jessica Parker sız bir McQueen'i anmak imkansız olurdu. Üstünde müthiş güzel bir Alexander McQueen kıyafet var. Çok yakışmış çoook.



Altın renkli Stella McCartney tulum Iman dan başkasında böylesine güzel duramazdı. Baştan aşağı bayan mükemmel !



Son zamanlarda gördüğüm en güzel en şık Madonna. Stella McCartney tasarımı kıyafet müthiş yakışmış. Saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla bana hafiften 90ların Madonnasını andırdı. Gecenin en süpriz şıkı.



Diane Kruger muhteşem görünüyor. Jason Wu imzalı kıyafet olağanüstü yakışmış. Her zaman ki gibi saçları, makyajı, havası, duruşu dört dörtlük.



Salma Hayek Alexander McQueen kıyafetiyle şahane görünüyor. Kıyafetin yumuşak tonu teniyle müthiş bir uyum yakalamış. Saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla bir başka dört dörtlük güzel.



Ashley Green Donna Karan'dan nefis bir kıyafetle gecenin en şıklarından biri olmayı başarıyor. Özellikle saçı ve makyajı çok hoşuma gitti. Kıyafete uygun bileziği ve taşlı clutchı ile muhteşem !



Chanel Iman belki de birçoğunuz için bu geceye uygun giyinmemiş olabilir. Ama ben kombinasyona bayıldım. D&G marka beyaz dantel kıyafeti, Christian Louboutinleri ve Chanel çantasıyla müthiş şık görünüyor. Bir 2.55 Chanel'in kırmızı halıya yakıştığını ilk kez görüyorum. Sırf bu yüzden bile listeme girmeyi hak ediyor :)



Böylesine bir Alexander McQueen kıyafeti Daphne Guinness den başkası giyemezdi. Sanki Daphne Guinness düşünülerek tasarlanmış. O derece Daphne..Ama keşke o ayakkabılar yerine daha uygun bir model seçseymiş.



Ve Daphne gibi yine kendine özgün tarzıyla Anna dello Russo. Alexander McQueen tasarımı kıyafetiyle çok hoş görünüyor.



Sanırım ilk kez Mary Kate Olsen'ın kıyafetini beğeniyorum. Givenchy tasarımı kıyafetin nar kırmızı rengi çok yakışmış. Yaka ve kol manşetindeki yeşil taşlarla kırmızı clutchı müthiş bir uyum içinde. Bayıldım.



Jessica Alba şişen göbeğini en güzel şekilde gizlemeyi başarmış. Ralph Lauren marka kıyafetiyle gecenin pırıltılı şıklarından.



Miranda Kerr Marchesa imzalı kıyafetiyle gecenin masum romantiklerinden. Beyaz Nicholas Kirkwood ayakkabılar fena durmamış ama daha güzel bir model seçebilirdi.

Yorumlar

  1. Antalya Tv odullerinde bizimkilerin sozlesmiscesine cenazeye gider gibi giydikleri siyahlardan sonra sabah sabah gozum gonlum acildi.
    tesekkurler postlariniz icin, Blog`unuzu begenerek takip ediyorum. Surekli yenilemeniz ve bu kadar emek harcamizdan dolayi da ayrica tesekkur ederim :) sevgiler
    Asli

    YanıtlaSil
  2. ilk defa hiçbir zevkini onaylayamadım

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler aslı :)

    sağlık olsun sevgili adsız :)

    YanıtlaSil
  4. Zevklerimiz benzer. Beni en chok mary k olsen shashirtdi elbiseyi ve kollarindaki yeshillikleri chok begendim. Eline saglik.

    YanıtlaSil
  5. Birde Anna dell Russo kiyafeti givenchy diyil Alexander mcqueen. gozden kachirmishsin sanirim.

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler kevin düzelttim :)

    YanıtlaSil
  7. sen yer vermemişsin ama ben en çok Amber valetta ve Kate Winslet'in giydiği stella McCartney'leri beğendim. Senin seçtiklerinden ise SJP ve Gwyneth Paltrow harika görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  8. muhteşem kıyafetlerr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.