KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman ve Ruken Mızraklı

 


Feryal Gülman Michael Kors'un pilili yeşil maksi eteğini seçmiş. Defiledeki styling ve kombinasyon kusursuzken Feryal Gülman 'a ne yazık ki yakışmamış. Renk eşleşmeleri ve beyaz bluz üstü kemer eteğin tüm havasını götürmüş.

Ruken Mızraklı ise hoş bir Gucci elbiseyle. Fena görünmüyor.

Yorumlar

  1. aa bence çok hoş olmuş feryal gülman, her zamanki sıkıcı havası yok, etek zaten bir harika

    ayşe

    YanıtlaSil
  2. Ruken Mızraklı dress with saddlery print Guccisinin kemerini sanırım ters olarak kullanmış ama askılarındaki zincir nasıl öyle uzamış ve koluna doğru sarkmış onu anlamadım:)

    YanıtlaSil
  3. kimbilir. bende anlamadım :)))

    YanıtlaSil
  4. AAAA AMA HAKSIZLIK ETMİŞSİN BENCEDE GERÇEKTEN YAKIŞMIŞ

    YanıtlaSil
  5. feryal gülman ın üzerindeki kıyafet mankende bohem dururken kendisinde mahalle kadını tarzında olmuş bana göre. en azından resime baktığımda böyle görünüyor. beyaz body giymek için biraz ince olmak şart.

    YanıtlaSil
  6. Ben de Feryal hnı begenmedim,etegin rengi çok güzel,clutchın rengi de yakışmış ama dediginiz gibi kemerden mi?,etegin altından kendini göstermeye çalısan ayakkabının görüntüsünden mi,yada yada o ince zincirler yerine daha büyük bi aksesuarla mı kullanmalıydı bilemiyorum?!

    YanıtlaSil
  7. güzelim kıyafetler feryal gülman'ın üzerinde ziyan olup gidiyor

    YanıtlaSil
  8. Bu pantolon etek değil mi Pelincim? Bence Feryal'cim o bluzu dışına çıkarmamalıydı.Bir de bu eteğin aynı modeli sadece renkelri farklı İpekyol'da var.Araklayan araklayana tasarımları Allahım yarabbim.Ama belki de Michael Kors, İpekyol'dan copy-paste yapmıtır:-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.