GÜNÜN ŞIKI : Charlene Wittstock

 


Büyük olasılıkla geleceğin Monaco Prensesi Charlene Wittstock 'un geçtiğimiz günlerde bir röportaja giydiği kıyafeti çok hoşuma gitti. 2011 yazında beyaz dendimi akla gelen ilk marka olan Dolce&Gabbana 'dan şimdiden usanmaya başladım bile. O yüzden adı fazla duyulmamış Güney Afrikalı tasarımcı Terrence Bray 'den yapılan seçime ayrıca sevindim. Elbise Charlene 'de adeta hayat bulmuş. Çok uzun boylu bir kadın. Sade ve zarif. Topuzu romantik bir seçim ve çok yakışmış. Küpeler ben burdayım diye bağırmıyor. Kısacası dört dörtlük bir şıklık. Tıpkı less is more dediklerinden.

Yorumlar

  1. Sevgili Pelin, çok hoş elbise gerçekten, peki Blake Lively'nin giydiği Chanel elbiseye ne dersin? http://www.elle.fr/People/La-vie-des-people/News/Le-look-du-jour-Blake-Lively-1619974

    Sevgiler, ayssho

    YanıtlaSil
  2. çok kötü dersem gücendirmem umarım seni. blake kesinlikle bir marchesa, kors, versace kadını ama chanel kadını olmak çok başka birşeydir. tüm chanel elbiseler içinde adeta kayboluyor blake.

    YanıtlaSil
  3. Tabii ki gücenmem her görüşe saygı duyarım ama "çok kötü " demek biraz bana göre insafsizca bir yorum olmuş, illaki bütün Chanel tasarımları Blake'in üzerinde muhteşem durmuyordur ama Chanel kadını olmak da ne demek?

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş, farklı bir tipi var yeni prenses adayımızın. Düğüne de birşey kalmadı, gelinin sportmen vücut yapısı sebebiyle nasıl bir kıyafet giyeceğini merakla bekliyorum. Amerikan Vogue'a çok hoş pozlar vermiş. Bakalım. Değişik bir tip, izlemek hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
  5. chanel den bahsediyoruz. en fransız marka olur kendisi. dolayısıylada parisienne bir havası olan kadına yakıştırıyorum. hadi fransız olmasın ama avrupai bir tipi olsun. blake ise yüzde beş yüz amerikalı bir tip.giydiği tüm chanel ler çok güzel ama ne yazıkki elbiseyle blake in bütünlüğü yok. bu benim şahsim düşüncemdir herkes farklı düşünebilir.

    evet judy gördüm feci nostaljik ve tam da hastası olduğum bir döneme götürdü resmen. sanki grace kelly zamanlarını tekrar yaşatmak istemişler gibi. bunu charlotte un yapmasını sevmedim ama resimleri çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. Cevabını üzülerek okudum, beni tanımadan peşin bir yargı var yazında, bi nevi tasarımcı Hakan'ın sana yaptığı gibi, ki ben genelde pek yorum yapmayı sevmem ama orada sana yapılan haksızlığa dayanamayıp karşı çıkmıştım, Chanel'in nasıl bir marka olduğunu Fransız kültüründe yetişmiş ve modayı yakından takip eden birinin bilmemesi gerçekten abes olurdu ve böyle bir yorumu hak ederdi, teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. sevgili adsız okuyucum bana soru sordun bende cevabını verdim. üstelik bu benim şahsi fikrimdir cümlesini ekleyerek vermişim. cevabımda kırıcı hiçbir unsur görmüyorum. böyle bir cevaba alınmış olmanada ben üzüldüm doğrusu.

    YanıtlaSil
  8. Her neyse, belki bi yanlış anlama oldu, yazılarını ilgiyle takip ediyorum, tsk

    YanıtlaSil
  9. Ay Pelin su yorumlarin bazilarini saskinlikla okuyorum da nelerle ugrasmaktasin valla isin kolay degil! Ama sakin boyle yorumlar sende negatif bi etki yaratmasin post'lara devam hergun ilk girdigim url senin blog'un :) YC

    YanıtlaSil
  10. evet yanlış anlama olduğu kesin :)

    YC önemli değil her okuyucum benim için çok önemlidir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.