BLOG TAVSİYELERİ :)

Sevgili dostlarım sizlere birkaç tavsiyem var ;



Öncelikle okuyucum Pınar 'ın arkadaşlarıyla kurmuş olduğu yeni, taptaze bir sitenin duyurusunu yapmak isterim. Dizilerde gördüğünüz kıyafetlere ulaşmakmı istiyorsunuz..Mesela, Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha’nın taktığı melek kanatlı kolyeye, Küçük Sırlar’daki Ayşegül’ün giydiği yeşil tütü eteğe, Muhteşem Yüzyıl’da Kanuni’nin kullandığı sedefli satranç tahtasına sahip olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden EKRANDAKİ.COM 'a uğramanızı tavsiye ederim. Üyelik için mektup ya da davetiye de gerekmiyor. En fazla 10 saniyenizi vererek üye olabiliyorsunuz. Şahsen dekoratif yastıklara bayıldım.



İkinci tavsiyem çok sevdiğim dostum Serap 'ın açtığı, yepyeni, taptaze, fırından yeni çıkmış bir blog. SRPFASHION.Blogspot.Com. Moda konusunda aynı zevklere sahip olduğum dostuma başarılar dilerim. Kendisi önümüzdeki aylarda çoooooookkkkk büyük bir moda markasının Paris ofisinde çalışmaya başlayacak. O yüzden takip etmenizde fayda var derim :)



Ve son olarak sizlere huysuz ama çok tatlı, sadık okuyucum Tuturella 'nın blogunu tavsiye ediyorum. Blogunun adı bile VELEV ki HUYSUZUM :)) Hayatın içinden ve her telden dokunuşları Tuturella lisanında okumak sizlere müthiş bir keyif verecektir. Kendine has sivri ve muzip dilini eminim ki sizde seveceksiniz.

Yorumlar

  1. ne demek tutrellacığım sana ne yapsam azdır. minicik bir notun bile beni o kadar mutlu ediyor ki mümkün olsada daha fazla birşey yapabilsem. sen benim suratıma şapşal gülümseme koymayı başaran ender kalemlerdensin. müthiş bir hiciv yeteneğin var. yakında keşfedilmen dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. Yağmur acur08 Ekim, 2011

    Merhaba Pelin ben yağmur modayla ilgileniyorum bu bloga bir arkadaşımın tavsiyesiyle geldim emin olmmişa ile ilgili bir sorun olunca emin ol ilk sana gelecegim bundan hiç suphen olmasın:))

    YanıtlaSil
  3. Yağmur acur09 Ekim, 2011

    Merhaba Pelin tavsiyelerini okudum benn tutu eteklere bayilirim bir tane terzime diktirtdim Cook güzel oldu peki bu tutu etekleri hangi mağazada bulabilirim??

    YanıtlaSil
  4. velev ki huysuzuma baktım, huysuz buldum :D.

    YanıtlaSil
  5. velev ki huysuzun bloguna bir ara bakmıştım, bazı sözlüklerdeki dille yazılmış, sıradan şeylerdi, kapatmış zaten, iyi de olmuş. ekrandaki.com ise bayağı iyi bir blog.

    YanıtlaSil
  6. Ve sende dayanamadın geldin bu üstün yorumunu buraya yazdın öyle mi. Ha ha ha komik insan. Bazılarımız çok özlüyoruz yazılarını.

    YanıtlaSil
  7. Bazılarımız da özlemiyor :)). Komik insan, herkes beğenmek zorunda mı? Bu site içinde gezinirken, bu post'a denk gelince yazdım :D, hemen atlamışlar. "Hazır mühim bayanatlarını" :DDD. Bu siteyi seviyorummm :). Bu post sayesinde srpfashion.blogspot.com'u keşfettim, mükemmel bir öneri olmuş sevgili Pelin. Sabah bayağı gezdim o blog'ta. Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.