55 YILDIR BEKLENEN GELİN !

Nihayet 55 yıl sonra gelen bir gelin Monaco hanedanlığına özlenen hareketliliği getirdi. Charlene Wittstock 'un bir Armani Privé gelinlik giyileceği biliniyordu. Bilinmese de tahmin edilirdi. Zira en gözde markası Armani.



Gelinliğe gelince beğendiğimi söyliyemem. Gelinlikte bu tarz naftalin kokan modern çizgileri oldum olası sevmem. İpek saten üstüne ne taş ne de işlemeyi yakıştırıyorum. Zaten gelinlikte Armani Privé 'yi seçmek bir hata. Ama Charlene çok güzel ve zarif bir kadın. Bir şekilde taşımayı ve içinde çok hoş görünmeyi başarmış.

Duvağı dümdüz. Narin yüz hatlarıyla güzel bir uyum yakalanmış. Topuzu olağanüstü güzellikte. Topuza kondurulan mücevherler çok zarif görünüyor. Makyaj kusursuz. Buketi tam kıvamında. Topuzda ki taşlar haricinde bir küpe bile takmaması çok hoşuma gitti. Ne de olsa etek bölgesinde yeterince var.

Resimlerde en sevimsiz olanı ise damat. Yüzünde ki ben zorla burdayım havasını hissetmemek imkansız. Gelini öperken bile adam sanki Çin işkencesi görüyor gibi. Grimaldi hanedanlığının geleceği Albert ve Charlene 'in yapacakları çocuklara bağlı. Off çok sıkıcı bir hayat yahu..





Prenses Caroline ve kızı Chatlotte, Chanel 'den giyinmişler. Charlotte en beğendiğim yüz hatlarına sahip olabilir ama ne yazık ki annesinin giyim zevkinden ve stilinden hiçbir şey alamamış. Ne giyerse giysin bir türlü tam anlamıyla harika olamıyor. Bu sefer de Chanel elbisenin gövde kısmında ki potluklar rahatsız edici. En büyük sorunu duruş bozukluğu.

Naomi Campbell 'in Alexander McQueen çiçek desenli elbisesi rüya gibi. Şapkasıyla havasıyla harika görünüyor.

Prenses Stephanie 'nin çocukları boyunu geçmiş. Ve yıllar pek de güzel davranmamış prensese.

Yorumlar

  1. Geniş omuzlu bir yüzücü için yanlıs bir model olmus.Topuzu ve duvağı hoş ama:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de aynı şeyi söylecektim. Ben de geniş omuzluyum ve kimse bana bu model bir şey giydiremez :) Bu modeller dar ve yuvarlak omuzlulara yakışır ancak genel olarak tam tersi bir kanı var sanırım :)
    Daha sonradan giydiği elbisenin kol kesimi ne kadar yakışmış halbuki.

    YanıtlaSil
  3. gelinliğin modeli, tarzı, makyajı saçı bir yana hüzünlü bir gelin olmuş.. hele de muadili kate ile karşılaştırıldığında hiç kıyamadım kendisine :(

    YanıtlaSil
  4. gelinin monaco dan kaçarken havaalanınıda yakalandığını duyduğumda işte bir diana faciası gene demiştim...günlerdir bu haberi yapmanı bekliyorum ben fikrini merka ettim çünkü...şimdi biz kate görünce tabiki de bu gelinliği bepenmememiz normal..ben onca resme baktım yok bi türlü beğenmedim zaten yani zarif ama bi atraksıyonu yok :P aslında zorla oraya oturtulan prensesti albert değil ağlaması ve suratındaki o hüzünlü ifadeden herkes anladı bunu aksine videolarda albertin ne kadar mutlu olduğunu görebilirsin zaten adamaın playboy olduğu ortada bu kadnınıda çocuk için aldığı belli her halinden..

    YanıtlaSil
  5. valla kusura bakmayın ben charlene e gıdım kadar acımıyorum. bu adamın cinsel tercihlerinin ne olduğu yıllardır ortada. o yüzden bunca senedir evlenemedi çünkü güvenemiyordu kendisine. şimdi aynı kate in willia a yaptığı gibi bu kızcağızımızda yılların yatırımını yaptı. adam ederim dedi düzelir dedi falan filan. son dakka çıkan gayrımeşru bir çocuk bu denli cinsel hayatı KARIŞIK olan birinden en normal şey. neyin şaşkınlığı yahu. ben evlenmesine daha çok şaşırdımm :)) şimdi otursun bi çocuk yapmaya çalışsın ve prensesliğin tadını çıkarsın. ve birazda bundan sonra olacaklar içinde gözlerini kapasın :)

    YanıtlaSil
  6. ya valla yillardir birtek ben mi bu herifin gay oldugunu dusunuyorum diye kendime kendime soruyodum.
    ama tabii ordan burdan gayrimeshur cocuk cikinca, insanlar bunun bir seks makinesi oldugu dusunurdu ama ben derdim bu adamda fena bir gay havasi oldugunu.
    escinsellere sonsuz saygim var ama ikili oynayip karsi tarafi uzuceklerse ne diyim... bu kizcagimizda yani esasinda bir loser iken birden bire bir peri masalina kapildi ama bence ici gayet bos. resimlerdede bu kadar mi zorlama opusulur.
    kate ve william ne kadar birbirlerine asik ve mutlularsa bunlarda tam tersi.

    not: kizcagimiz monako'yu moda merkezi yapicakmis. moda'dan son 3 seneden beri anlayan birisi olarak bence uzmanlik alani olan sporu secseymis.

    YanıtlaSil
  7. cinsel kimliğini özgürce yaşayamaması adına albert a üzülüyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  8. gelinliği sevmedim ama duvağı çok hoştu. fakat artık kim ne giyerse giysin, Kate'in (Moss olan:) o rüya gibi altın ışıltılı Galliano düğün kıyafetinin üzerine bir şey çıkmaz diye düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  9. verdikleri yemeği merak ediyorum ben
    michelin 3 yıldızlı bir şef hazırlamış düğün yemeklerini

    YanıtlaSil
  10. Ya cocukları olmazsa ya erkek olmazsa yönetim fransayami geçecek? Bu yüzyılda bu neyin kafası? Birde turk olarak hep bir kompleksimiz vardır ya aristokrasinin olduğu yerler var. Kate diye bahsettigimiz kisi düses. Kaynanası kraliçe. Hem de ingiltereden bahsediyoruz. Sonra kanada vs. Bu yüzyılda tam cumhuriyet rejimine gecemiyolar. Belçika vb ülkeler kraliyete fazla para harcanıyor diye kaldırılmasını isteyenlerle dolu. Bizde padişahların saltanatın bı yandan devam ettigini duşunun. Adamlarda papa var bizde seyhuslamin olduğunu duşunun. Rezalet! Ekonomileri bile sallanıyor bkz Yunanistan. Atatürk ne ileri görüşlü bir lidermis! Bide peri masalı diye iç geçiriyoruz bildigin aristokrasi. Sadece bir aileye mensupsun diye ayrıcalıklı sayılman. Saçmalık degilmi? Benim gibi düşünen yokmu?

    YanıtlaSil
  11. Grimaldi lanetinin devami sanki.. Grace in mutlu tek bir cocugu bile olmamasi ne aci..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.