ELBİSELERİ AL AYAKKABILARI AT

 


Ayşe Kucuroğlu 'nun 4 numaralı minik bebeğiyle çekilmiş resmine bayıldım. Son derece doğal çıkmış. Saçları uzamış ve daha hoş görünüyor. Kısa ve genelde sıkı sıkı topladığı modeller yüz hatlarını gereksizce sertleştiriyor. Halbuki bu tarz açık bıraktığı ve uzattığı saçlarla daha yumuşak ve romantik bir havaya sahip.

Kırmızı beyaz marin elbisesi şahane. Kolyesi, gözlüğü, saçları kusursuz. Elbette en güzel aksesuarı minik yavrusu. Onun da kıyafeti annesiyle uyum içinde. Hele cimcimenin o fedora model hasır şapkası tam yemelik.Herşey harika taa ki ayakkabıları görene kadar :) Bu stile olmayacak bir seçim. Topukta renkte birbirinden uyumsuz..

Gelelim siyah elbisesine. Elbiseye bayıldım. Tam yazlık tiril tiril hem rahat hem de rahatlıkla şık görünecek bir kesim. Bu sefer saçlar yine toplanmış ve gündüz vakti çok koyu bir makyaj yapmış. Bunlara lafım yok da o ayakkabılar nedir diye avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Bu şahane elbisenin altına ne kadar alakasız ve olmayacak bir model. Sanırım Ayşe Kucuroğlu bu alakasız seçimleri özellikle yapıyor. Çünkü gördüğüm kadarıyla stilinde isyankar bir tarafta var. Her şeyi kuralına göre giyinmeyi sevmiyor belkide. Ama yine de bu özellik ona şu caanım elbiseleri mahvetme hakkını vermiyor :)

PS : Ayşe Kucuroğlu ile çok şeker bir muhabbetimiz var. Kendisi dendiği kadar sıcak ve samimi biri. Arasıra moda, çocuk ve seyahat konulu mesajlaşırız. Hala rose şarap davetine vakit ayırıp da gidemedim ayrı. Bu yazımı görünce yine burnu sızlayacak ama biliyorum ki üzülmeyecektir :)

Yorumlar

  1. kırk yıllık rose şarap pembe mi oldu.
    ayrıca kırk yıllık kahveye beklerim davetlerinin rose içmeye beklerim olmasına da gıcığım

    YanıtlaSil
  2. evet ciddi anlamda gıcıksever bir okurum var :)
    ben yanlış yazmışım. rose deyince pembe deyivermişim düzelttim. saol :)

    YanıtlaSil
  3. Ayşe K. gerçektende çok sıcaktır. ama giyim işinde az bile demişin. faciadır tam anlamıyla. ama iyi bir evsahibesidr konuğunu ağırlamasını iyi bilir.
    dürüstlüğüne ve yansız eleştirilerine hasta oluyorum bitiyorum Pelin. Normalde kimse konuştuğu muhabbeti olduğu insanı eleştirmez yada çekinir.helal osun sana.
    o kadar doğrucu davutsunki yemimle çok zengin bir kadın olsaydım ve kılık kıyafet işleriyle tırlatan biri olsaydım seni stil danışmanım olarak seçerdim. hemde ciddi paraya tutardım :) çünkü bilirdim ki hem hakkını vereceksindir hem de yanımda en dürüst göz olacaktır.
    bence sen büyük dergilerden birinde çalışmalısın. sendeki bu marka bilgisini ve sivri dilinin tatlılığını görmeyenlerin topunu kınıyorum.

    YanıtlaSil
  4. ama ben ama ama çok utandım şimdi sevgili adsız. çok teşekkür ederim güzel övgülerin için. şu an yanaklarım kıpkırmızı oldu tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. ama gerçekten çok kötü. çantalarıda çok zevksiz ayakkabılarıda. ilk resme bende bayıldım. ve dediğine katılıyorum. açık saçlarla çok daha hoş görünüyor. yüz hatları normalde çok sert çünkü. kısa saçlarla adam dövecek gibi bir siması oluyor.
    sibel Y.

    YanıtlaSil
  6. Ayşe Kucuroğlu kendince olmayan bir stil yaratmaya çalışıyor.Yani benim tarzım bu arkadaş ben böyle giyerim, saçmalarım.İster beğenin ister beğenmeyin.Ben böyle mutluyum ve bu tarzı seviyorum(olmayan saçma tarz tabii:-)) edalarında giyinmiyor mu beni aşırı rahatsız ediyor.Hiç yakımıyor.İyi bir insan olmasına, sıcak ev sahibeliğine sözümüz yok sadece giyim zevksizliğine başkaldırımız!Burdan da kendisine sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. hadi ilkini geçtim çünkü o şahane bebişle iyimi kötümü zaten anlamak zor. ama ikinci tam evler şenlik.

    birde anlamadığım öğlen vakti alt tarafı bir kafede kutlanan doğumgününe neden basın çağrılır. yani bu insanlar bu kadarmı şöhret hastası anlayamıyorum. HT resimlerde hepsi birbirinden ahududu :)

    ebru şam

    YanıtlaSil
  8. ayakkabılar gerçektende facia ! yazık ama bu elbiselere ya !

    YanıtlaSil
  9. kucuroğlu ile ortak bir tanıdığımız var. onun dediğine göre hanımefendi pek bir havalardaymış. ama senin bu yazın sonrası daha bir değişik bakmaya başladım kendisine.
    çok güzel değinmişin. gerçektende elbiseler harika ama ayakkabılar facia :)
    senem t.r.

    YanıtlaSil
  10. kimdir tanımam sayende tanımış oldum pelin. kesinlikle açık ve doğal saçlarla çok daha güzel ve hoş. siyah elbsiedeki saçlarla çok erkeksi gerçekten. hç beğenmedim. babamın güzel bir lafı vardır. bir kadın ne kadar çok makyaj yaparsa o kadar kendinden memnun değildir diye.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.