GÖKÇE BAHADIR 'ın GELİNLİĞİ

 


Dün gece beğendiğim bir çift daha evlendi. Ali Sunal ve Gökçe Bahadır. Bodrum Marina da gerçekleşen nikahta gelinin Songül Sarpbaş imzalı gelinliği bendenize hafif çaplı bir şaşkınlık yaşattı.

Sanki aniden evlenmeye karar vermişçesine hiçbir şey bitmemiş gibi görünüyor. Anja Rubik 'in Pucci gelinliği aklıma geldi. Onu beğenmemişsem bunu beğenmem söz konusu bile değil. Fazla sade fazla kısa fazla sıradan fazlada fazla :) Duvak da fazla kısa. Buketi sanki son anda vazoda görüp de beğenip eline alıvermiş gibi. Buket daha dökümlü ve salkım bir model olabilirdi. Genel görünüm benim gibi tutucu bir kadın için fazlasıyla sıradışı. Ama kötü mü görünüyor. Kesinlikle hayır. Burcu Kara 'nın heyecandan donmuş suratından sonra Gökçe Bahadır 'ın mutluluk ve aşk dolu yüzü bana 10 yıllık imzamı bile tazelettirecek güçte.

Ali Sunal 'ın papyonunu açıp da tarz yaratmaya çalışması başarılı olmuş. İkisi bir arada çok cici görünüyorlar..Bir kez daha mutluluklar !

* Gelinlik bilgi için sevgili Ceren ve Tornado 'ya teşekkürler :)

Yorumlar

  1. insan neden kısa gelinlik giyer nasıl bir mantık hiç anlamıyorum.. hep hatırlanayım kimse beni unutmasın mantığı olabilir heralde..

    YanıtlaSil
  2. uzun zamandır gordugum en sempatik çift. gokce bahadır deli dolu karakterini cok guzel yansıtmış. fotoyu ilk gordugumde hafif bir şaşkınlık yaşamış olsamda gokce bahadır iyi taşımış yine de. aslında gelinliğin fln yalan olduğnu herşeyden en onemi olan şey bu mutluluk olduğunu kanıtlıyorlar sanki bizlere. hep boyle olurlar umarım..

    YanıtlaSil
  3. sıcak havada bu gelinlik gider

    YanıtlaSil
  4. Benim de sen sevdiğim çiftlerden, bir yastıkta kocasınlar. Gelinliği ben hayattta giymezdim ama Gökçe Bahadır'da güzel durmuş.

    YanıtlaSil
  5. gökçe bahadır gelinliği sorulunca kendi modacım dikti dedi yani vakko değil gelinliği magazin programında izledim:)

    YanıtlaSil
  6. BENCE gelinlik sevimli modern ve bi okadarda genç duruyordu gökçeyede çok yakışmıştı.Bu arada basında yanlış bir bilgi geçmiş GELİNLİĞİ vakko değil SONGÜL SARPBAŞ imzasını taşıyordu.

    YanıtlaSil
  7. Vakko yu ilk okuduğumda saçma gelmişti doğrusu :) bilgi için teşekkürler. düzelttim :)

    YanıtlaSil
  8. Ilginc ama bencede sempatik bir gelin olmus, yuzundeki gulumseme zaten herseyi acikca anlatiyor:) Pelin'cim birde bizi "begendigim gelinlikler" postu yapsan:) Senin secimlerini eminim bir kenara not edicem!

    YanıtlaSil
  9. sempatik ama düdük gibi olmuş..sorry

    YanıtlaSil
  10. ben de çok şaşırmıştım mini bir gelinlik görünce..acep hiç içinde kalmaz mı uzun bir model diye düşündüm
    meğer espirisi varmış yunanistandaki düğünü gördükten jeton düştü bende :)

    YanıtlaSil
  11. off çok yorum yaptım site sahibi. yoruldum. baştan sona gezip yorumalrı yapıştırdım bak. son yorumumda başarılar, kendine iyi bak diyorum. ayrıca böyle zilli gelinlikte olmaz diyorum :D kız güzel boşver diyorum :Dhadi görüşürüz yine.
    Akın.

    YanıtlaSil
  12. akın müthiş bir yorum bombardımanına tuttun beni eline sağlık. hepsinide büyük bir keyifle okudum. zevklerimizde çok örtüşüyor :)

    YanıtlaSil
  13. bence gelinlik onların wedding concept lerine çok uygundu ben sevdim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.