GÜNÜN ŞIKI : Ece Sükan

 


Ece Sükan 'a teessüflerimi gönderiyorum. Bakıyorum da özellikle Paris Moda Haftası nda öylesine güzel seçimler yapıyor ki o zaman kendi kendime İstanbul da gördüklerim nedir diye soruyorum.

Yine Paris Moda Haftası ve yine Ece Sükan. Yine çok şirin ama bir o kadar şık kombinasyonuna hayran kaldım.

Ayılıp bayıldığımda topu topu bir etek, bir bluz birde babet. (anacığım bir sen bir ben bir de bebek oldu bu!!)

Yorumlar

  1. Ece Sukan dünyadaki bir çok blogun takibinde sanırım Paris'te bir mağazanın yoneticisi ile aramızda gecen konuşmada turk oldugumu öğrendiğinde EceSukan nin adı gecti. Hani turk oldugumuzu duyunca cim bom ve Tarkan derlerdi ya çok ilginç geldi Ece Sukan in adı geçince:)

    YanıtlaSil
  2. Ece'ye bu effortless chic tarzı çok yakışıyor.
    Dikkat ediyorum yurt dışında çekilmiş fotoları hep bu tarz. Aynı şeyi Türkiye'de her daim başaramıyor gibi gözükmesinin sebebi bence tamamıyla İstanbulla ilgili. İstanbul'un havasından suyundan sanırım, biraz kasıyor kendisini.

    YanıtlaSil
  3. hık çık sevmiyorum bu kadını ben pek bizden gelmiyo mesela..ama şunun yerine bi elle ediitörü ışın olsaydı daha bi güzle olurdu kanıma ondada star havası yok o ayrı bi mevzu saba tümer e benzetiyorum o kadını ben..ay böyle konudan konuya atladım kusura bakma lütfen :))

    YanıtlaSil
  4. e tabi,istanbul'da bir sartorialist'in,bir garance dore'nin ilgisini cekme ihtimali olmadigi icin...

    zaten en gicik oldugum olay bu. türkiye'de kimseyi adam yerine koyup begenmez böyleleri. ama unuttuklari o ki, yurt disinda birak vogue editörü olmak, vogue'in kapisinin önünden gecemezler.

    YanıtlaSil
  5. Ece Sukan'nin ayagindakiler topuklu ayakkabi gibi geldi bana. Babetlerle o kadar uzun boylu olmasi imkansiz gibi bir sey.

    YanıtlaSil
  6. haklısın galiba. banada sanki hafif parmak ucu pozu vermiş gibi geldi. ama şimdi sen dedin diye dikkatli bakıyorum evet sanırım ben yanıldım :)

    YanıtlaSil
  7. bazı kıyafetleri çok zorlama geliyor bu kızın bana bir de yüz güzelliğinden kaybediyor o kaşlar çok fena...

    YanıtlaSil
  8. yurtdisinda uluslararasi bir dergide calisabilmek cidden cok zor ve sans isi..ama bence yine Ece Sukan bir yerlerden birsey tutturabilirdi cunku Arslan Sukan in genis bir kitlesi var..ne yazik ki heryerde bir tanidik olayi butun evren de hakim..ben Tr de uni bitirp 5 senemi yurtdisinda harcamis ve son 2 senesinde cok tesadufen Harpers Bazaar dergisinin fotograf editoru ile tanisip ne kadr istekli ve ilgili oldugumu gormesi ve bana stajyerlik teklif etmesi ile bir yerlere gelmeye calisiyorum(bakin calisiyorum diyorum cunku cok cok zor)..her neyse Etek ile bluzun birlestigi noktada hic bir bel cikintisi yokmnus ngibi durdugundan bu tarz kombinleri cok begenmiyorum..ama yine de yakismis..bloglar sayesinde evet taniniyor ece sukan

    YanıtlaSil
  9. saçları çok özensiz onun dışında çok hoş..
    ben giysem farklı desenleri olan etek ve gömlek üstü kaval altı şişhane gibi durur ama burada süper görünüyor..
    :( sanırım bende bir sorun var doğru renk ve desenleri kombinleyemiyorum

    YanıtlaSil
  10. Tamam kombin harika durmuş. Tamam zevkli bir kadın ama fizik de çok öenmli şıklıkta. Fiziği düzgün, ince bacaklı uzun boylu kadına her şey yakışıyor. Oysa ki kalın bacaklı ve kalın bilekli ben hem vucut şeklime uyacak hem de zevkli şeyler bulmaya çalışıyorum :(

    YanıtlaSil
  11. haklsıın funda ne yazıkki biraz fizikte önemli bu işte. ama her vücut tipinde şık olunabilir. madem bacakların kalın o zaman fazla göstermeyeceksin. maksi elbise ve eteklerler, pantalonlar ve uygun bluzlarlada şıklığı yakalayabilir ve çarpıcı olabilirsin. bileğinde kalınsa bilekli ayakkabılardan kaçınacaksın. bootie tarz ideal olur. ve sakın bilekten bantlı ayakkabılar giyme. yani birkaç kurala uydunmu inan yine şıklığı yakalayabilirsin :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.