SUZAN SABANCI DİNÇER 'in Fena Estetiği

Çok üzülüyorum gencecik güzeller güzeli kadınların estetik kurbanı olmasına. Özellikle sosyeteden bu hataya düşen o kadar çok kadın var ki saymakla bitmez. Orta yaş üstü kadınlarımızın estetiği kurtarıcı olarak görmesini anlayabilirim. Ne de olsa yerçekimi denen illete bir yaştan sonra cilt karşı koyamıyor. Ama genç yaşta yapılan bu denli ağır müdahalelere çok üzülüyorum. Çünkü artık ameliyat masasına yatmadan da birçok destekleyici kolay tedaviler var.

Suzan Dinçer Sabancı 'nın yüzündeki değişiklik ilk mayıs ayında dikkatimi çekmişti. Resimlerden bile rahatlıkla belli olabilen bir estetik geçirmiş. Yanaklara dolgu eklenmiş ya da sıkı bir lifting yaptırmış. Ama ne yaptırdıysa fazla kaçmış. Dolgu ya da liftinglerde işlemin yüze iyice yerleşmesi ve hatların oturması için en az 1 ay beklenir. Ama kaç ay geçti Suzan Sabancı Dinçer 'in yüzü hala şiş. Güldüğü resimde yanaklar bana feci şekilde türkücü Ceylan 'ı anımsattı.

Halbuki estetik öncesi zaten yüzü çok güzel bir kadındı..Stilini beğenmem ama yüzünün güzelliği çok hoşuma giderdi. Hem de iş hayatında gurur duyduğumuz nadir başarılı kadınlarımızdan biri.

Karşınızda 2011 senesinden önce Suzan Sabancı Dinçer.



Bu da 2011 şubat ayından sonraki Suzan Sabancı Dinçer.



Bin kere sorsanız bin kere de eski Suzan Sabancı Dinçer 'i tercih ederim. Bir seveni olarak acilen ne düzeltmesi gerekiyorsa düzeltmesini ve mümkünse acilen eski haline dönmesini diliyorum. Eminim etrafındaki şakşakçıları aaaaa ne kadar güzelleşmişin diyorlardır da işin gerçeği ne yazıkki öyle değil !

Yorumlar

  1. sevgili PEMBEBAKTERİ
    Yorumunu önce onayladım ama sonra silmek zorunda kaldım. bazı kelimelerin çok ağır. Ne olursa olsun bir insanın yüzünden bahsediyoruz. İfadeni daha bir yumuşatıp tekrar yazarsan çok mutlu olurum. Umarım kırmamışımdır seni.

    YanıtlaSil
  2. ifadesi yok olmuş, çene ve dudakları çok yapay duruyor.. çok beğenirdim yüzünü. hatalı makyaj yapsa da dominant yüz hatları ve etkileyici bir ifadesi vardı.

    YanıtlaSil
  3. aman aman estetikte çok çok ii düşünmek gerekiyor bi estetikzede de ben oldum, sadece burun ucunu hafif kaldır dedim dr a komple bi burun ameliyatı olmadım yani o küçük operasyon bile vahim oldu burnum istediğim gibi kalkık olmadığı gibi hem yamuk oldu hemde burun deliklerim bir hanyaya bakıyo biri konyaya keşke dokundurtmasaydım bi daha mı tövbeler tövbesi

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun adsız. talihsiz bir durum yaşamışın. mutlaka vardır bir düzeltmesi.

    YanıtlaSil
  5. Bunlarda bide bir ton para var, yani demek istedigim yurt disine gidip en uzman ellere kendilerini teslim edebilirler. Demi Moore`a bakin kadin tas gibi ve dogal gozukuyor. ve diger unlulerde yaptiriyorlar, cunku her zaman daha da guzellesiyorlar ama hep acaba birsey mi yaptirdi diye dusunuyoruz o derece dogallar. Bizimkiler neden boyle bal yapan ucanimiz sokmus gibi sis oluyorlar anlamiyorum. Bu arada konu disi ama, Turkiye`ye tatile geldim. Daha yakindan Izmir`den takip ediyorum Pelin`cigim :)

    YanıtlaSil
  6. ahh yazııkk!gerçekten yüzü önceden çok daha güzeldi estetikten sonra hele de son resminde bambaşka bir insan gibi görünüyor.örneğin ajda pekkanı da hiç beğenmiyorum o da estetikten tanınmaz halde ve hala yaptırmaya devam ediyor.acaba gerçekten güzel göründüklerini mi düşünüyorlar aynaya baktıklarında yada çevrelerinde uyaracak dur yapma diyecek bir tane insan da mı yok?ben hiç estetik yaptırmadım ama bir süre sonra bir bağımlılık haline geldiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten abartı bir estetik. Ama bu estetik işlerine başladığından beri, o uzun süre vazgeçemediği bordo dudak kaleminden vazgeçti. Bu çok sevindirici.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.