GÜNÜN ŞIKI : Jennifer Lopez

Deri pantalonlar son zamanlarda birçok ünlünün tercihi. Yaz sıcakları olsada ünlüler bir türlü deriden vazgeçemiyor. Bunun en son örneğini Jennifer Lopez de görüyoruz. Balmain 'in meşhur fermuarlı pantalonu, pırıltılı bluzu ve Christian Louboutin Pigalle Spikes papişleriyle yine pek bir havalı ve gösterişli.



Deri pantalonları genelde incecik bacaklara sahip olanların giymesini doğru bulsam da tuhaf bir şekilde Jennifer Lopez 'in etli ve dolgun kıvrımlarına da yakıştırdım. Hatta zayıf birinin giymesinden daha fazla gözalıcı olmuş diyebilirim.

Saçlarının gölgesine ise hayran kaldım. Tam kıvamında yapılmış. Yüzünün ifadesiyle ve teninin rengiyle saçlar harika görünüyor.


Yorumlar

  1. ya bu ayakkabılara bayılıyorum.. ama fiyatları benim için biraz fazla .. fiyatı daha makul aynı model bulabilirmiyim acep pelin hanım? deri pantalon la bile baksanıza ne kadar şık.. herşey ile kombın yapılabilecek bir fıstık :)

    YanıtlaSil
  2. E bu kadar olur, bende bu jenniferin kiziyla olan haberini okudum iki saniye once, ve icimden gecirdim deri pantolon istiyorum diye:) Pelocum hizin super:) Bu arada bu Pigalle spike'lari bende aldim nefis otesi nefis ve cok rahatlar

    YanıtlaSil
  3. seroşum hakkaten senin postın sonrası büyük bir rastlantı :) ama hala o ilk resmine feci gıcığım :) http://srpfashion.blogspot.com/2011/08/leather-season-der-sezonu.html

    sevgili adsız yanılmıyorsam flower yada nursace bu modelin aynısını yaptı. fiyatı elbetteki orjinalinden daha makul :)

    YanıtlaSil
  4. Jennifer lopez in yuzunu bir tek ben mi begeniyorum diye bazen dusunmuyor degilim ozellikle yuzunun kemik yapisi cok hosuma gidiyor sirf onun yuzunden elmacik kemigi yaptirmak istiyorum ama korkuyorum bir turlu cesaret edemedim ayrica deri pant la muhtesem gozukuyor. Ece

    YanıtlaSil
  5. Peliin,
    Bu boy deri pantolonlara altına giyilen sivri burun herhangi bir ayakkabıyı çok yakıştırıyorum.Hatta Victoria Beckham giymişti epey oluyor kırmızı ISABEL MARANT deri bilekte pantolon ve altına Prada ayakkabı giymişti.Hatta sen bunun postunu çok önceden yapmıştın diye hatırlıyorum.Burda Jennifer'ınkilere de hasta oldum yaaaaa.

    YanıtlaSil
  6. hayır bende çok beğenirim yüzünün kemik yapısını. hatta defalarca dile getirmişimdir. bu yüzden makyajı en yakıştırdığım yüzdür.

    evet papişim hatırlıyorum yapmıştım öyle bir post. aslında burda tüm kilit nokta paça boyu.. bu paça boyunda hangi pantalon olursa olsun altına topuklu ayakkabılarla harika görünebilir bir kadın.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Ece,

    Sakin elmacik kemiklerine estetik yaptirma, simdiye kadar yaptiranlardan ben hic memnun kalanini gormedim. Makyajlada cok sey yapabilirsin.
    Jennifer Lopezin fanatiklerindenim makyajinada ayri bayiliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ben elmacik kemik degilde dolgu yaptirani biliyorum fena durmamisti. Ama kadinin neredeyse tum yuz konturu degismisti. Bambaska biri olmustu diyebilirim. Serap'in dedigi makyaj hilesi sanirim bu isin en acisiz ve en akillica caresi.

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten işte bu dedirdirtcek bir kombbinDE Sayın lopez :D

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkür ederim pelin hanım ve serap hanım yorumumu önemseyip yazdıklarınız için evet doğru söylüyorsunuz. Serdar eren'le görüşmüştüm bu elmacık kemiği için ama birtürlü yaptıramadım ve yaptırmıcam, sizinde dediğiniz gibi birtakım makyaj hilelerine başvurmak sanırım en doğrusu. SEvgiler Ece

    YanıtlaSil
  11. Deri pantolonları ben de çok beğeniyorum. Giyecek ortamım olduğunda alacağım :)
    Jennifer çok zayıf görünmüş bu kıyafetle ve ben de onu çok beğenenlerdenim. Abartılı kıyafetler giydiğinde bile bir asaleti var.

    YanıtlaSil
  12. Her shey guzelde balmain-in fiyatlarina gicik oluyorum. Eminim shu pantalon en az 4-5 bin dolardir.Neyse ki, alt marka yaratmayi akil etiler.

    YanıtlaSil
  13. teşekkürler pelin.. nursace ye baktım da ne kadar tanıdık ayakkabılar yaa!!!..christian louboutin görse ağlardı :):):):)

    YanıtlaSil
  14. jennıfer lopez çok güzel bir kadın bencede deri pantalon ve bluz'de harika ama benimde ilk dikkatimi çeken saçları oldu nedense ''gölge yaptırmayı düşünüyorum''algıda seçiçilik'de diyebiliriz..saç rengine,gölgesine,teninin uyumuna bayıldım!!umarım kuaförüm bunu becerebilir:))

    YanıtlaSil
  15. Evet Nursace nin taklitleri sinir bozucu duzeyde :)

    YanıtlaSil
  16. adi bile taklit))versace-nursace)))

    YanıtlaSil
  17. Ay Nursaceye baktim onlien meraktan, ay ne o oyle? YSL tribute'tan tut, Zanotti,Louboutinler, Miu Miu, Marc Jacobs hepsini kopyalamislar yuh yani!!

    YanıtlaSil
  18. deri pantolonun süperrrr deride fermuarı çok severim zaten... jeniffer her daim good'dur;) http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.