GÜNÜN ŞIKI : Rosie Huntington-Whiteley

 


Rosie Huntington-Whiteley 'in kırmızı halı şıklığını ve güzelliğini daha önce konu etmiştim. Ama inanın bu kıyafeti hepsinden daha güzel ve kombine edilmesi daha zor.

Bir kere kullandığı bütün renkler ve renklerin uyumu kusursuz. Önü kısa arkası uzun ucu dantelli bluzu muhteşem. Nane yeşili tonlarındaki eteğine ve ince taba renkli kemere bayıldım. Chloé 'nin babetleri ve kiremit renkli Chloé Paraty model çantasıyla dört dörtlük bir şıklık içinde.

Saçlarındaki balyajların güzelliğini kuaförüme örnek olarak götürebilirim. Şa-ha-ne !!

Yorumlar

  1. Oldukça şık bir günlük kombin olmuş. Bayıldım... Özellikle bluzuna. Acaba bluzun markasını öğrenme şansımız var mıdır :)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten şahane zaten çok hoş bir hatun

    YanıtlaSil
  3. SWL keşke bende bilsem ama hiçbir bilgi yok :(

    YanıtlaSil
  4. açık göbek yine moda anlaşılan bi kaç ünlüde daha görmüştüm

    YanıtlaSil
  5. Ah bir Chloe manyagi olarak babetlerine oldum bittim, halen kendimde degilim!!!!

    YanıtlaSil
  6. aa Pelin az once internette dolanirken bi tane blog buldum tamamen seni kopyalamis. ama yani saka gibi denecek kadar ayni! background'u siyah yapmis o kadar. adini burda yazmicam ama sinir oldum. YC

    YanıtlaSil
  7. Pelincimm blogu yeni keşfettim bayıldımm ve çok merak ettim lütfen samimi cevap verr..Sen nası anlıosun yaaa şıp die neyin ne marka olduğunuu,hadi onu anladın diyelim daha önce kimin giydiğini nasıl takip edebiliosunn..bravo vallaa..insan 24 saat nişantaşında alışveriş yapsa kendini Harvey Nicholsa zincirlese senin eline su dökemez valla :)) bende kendimi marka bilir modadan anlar sanırdım yazıklar olsun bana :)) senin yamağın olabilirmiyim,yıldırım mayruğun barbaros şansalı varya yamak bende senin yamağın olsam yanında staj yapsammm :))) hep yaz olurmuuu,sadece sosyeteyle uğraşma ama boşver onları sen bizim gbi yurdum kızlarına nasıl giyinilir onu öğret bilgilendir birazz..onlar zaten yeterince herşeye sahip ve vakıff..senin bizlere faydan olsun bilgilendir öğret su sunla giyilir moda bu kızlar de aman ha şu hataları yapmayın de..şurdan su alınır de..ne bilim sen sanki onun için gelmişsin dünyaya gibi geldi :))

    çok konustum neyse umarım kafanı şişirmedim isteklerimle sorularımla..sevdim seni napimmm :))kendine ii bak..çok öperimm :) Begüm*

    YanıtlaSil
  8. @YC biliyorum orayı ama yapacak birşey yok. adı bile arak. sinir oluyorum ama elden ne gelirki.

    @Begüm hoşgeldin :) güzel sözlerin için teşekkür ederim. Nasıl bildiğime gelince ; modayı severim, ünlüler ne giymiş takip ederim, defileleri kaçırmam, bol bol dergi okurum ve bende az buçuk marka saplantısı olan bir alışveriş manyağıyım :)
    bende sana sevgilerimi gönderiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. farklı renk ve markaları öyle güzel biraraya getirmişki üstelik eminim ayna karşısında deneyerek bulmamıştır..kesin oradan onu buradan bunu alıp giyip çıkmıştır

    bluz gerçekten başlıbaşına bir olay

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.