GÜNÜN ŞIKI : Siren Ertan Çarmıklı

 


İşte Siren Ertan Çarmıklı 'nın Kızılhaç Balosu 'nda giydiği kıyafeti. Elbise krem ile beyaz arası tam fildişi denilen renkte. Eteklere serpiştirilmiş minik kristaller çok klas görünüyor. Yanık teninde renk bir başka güzellikte. Ve bu şahane elbise bir Siren Ertan tasarımı. Haute couture tasarımları boşuna beğenilmiyor..Üstelik kendiside tasarımlarını en güzel şekilde tanıtıyor. Tıpkı Victoria Beckham gibi diyeceğim ama Siren Ertan Çarmıklı Victoria Beckham dan çok önceleri başlamıştı kendi koleksiyonunu üstünde tanıtmaya.

Chanel marka clutchı ve yine Chanel marka pırlanta tacı çok uyumlu. Dilara Karabay tasarımı yüzüğü dikkat çekici bir güzellikte. Topuz model saçı, sallantılı küpeleri ve yoğun pembe tonlarındaki makyajıyla eminim ki gecenin en güzel ve en şık davetlileriden biri olmuştur.

Siren Ertan Çarmıklı bir jet-set baloda nasıl giyinilirin en güzel örneğini vermiş.



Yorumlar

  1. Ama Siren hanım ayıp yaaaa...İnsan hep bu kadar güzel ve şık olmaz yani:-)) Şakak bir yana tarzını ve duruşunu hep beğendiğim birkaç isimden biri Siren Ertan.Yine çok şık olmuş.Makyajı, saçı, hele ki elbisesine vurulduuuummm.İnanılmaz güzel.Sade ama çok şık, çok göz alıcı.Aksesuarlar da süper.

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle her daim zarif ve hep şık Siren Ertan, ailecek begeniyoruz:)) Burada da dort dortluk olmus:)

    YanıtlaSil
  3. her zaman beğenmişimdir Siren hanım'ı yine.. saçı,makyajı,aksesuarları çok ama çok güzell..

    YanıtlaSil
  4. yoğun pembe allığı dışında çok çok güzel..
    mücevherler göz önünde bulundurulmazsa aynı gecede charlene'den çok çok daha güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. vallaha prensesten daha güzel olmuş nasıl güzel gülüyo o öyle bin basmış prensesin donuk suratına...ahhh siren ertan tam prenses olucak kadınsında yok bizde monarşi ordan kaybediyosun :D sonuç olarak son zamanlarda gördüğüm en güzel kadın...tebrikler...yaptığı işleri erçekten çok beğeniyorum evet efendim bu blogu kullanarak çağrı yapıyorum beni işe al siren ertan bildiğin herşeyi öğret bak valla çok az paraya çalışır çok çabuk öğrenirim :D

    YanıtlaSil
  6. makyaj felaket ötesi yanlız

    YanıtlaSil
  7. felaket ötesi makyaj görmemişin o zaman :)
    evet allığı fazla sürmüş. ama makyaja verilen yoğun renk olmasaydı o zaman görüntü fazlasıyla düz olacaktı. bence güzel bir hamle yapmış. başkası sürseydi belki bende ıyyk derdim ama siren ertan çarmıklı nın ten rengine ve yüzüne çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  8. ben makyajina bayildim, rujunun ve alliginin markasini cok merak ediyorum, biliyor musunuz??

    YanıtlaSil
  9. Boyle sac rengine en guzel giden giden renkleri kullanmis makyajinda, dudaklari ve yanaklari daha pembe tonlarla belirginlestirmis, cok yerinde olmus.Sacrengi cok acik, kiyafet acik, makyaji bu yuzden kivaminda. Topuzuna tacina ayri bir bayildim, sahane olmus.

    YanıtlaSil
  10. Siren ertan barbie'ye benziyor:)

    YanıtlaSil
  11. Taç ve küpe dışında size katılıyorum. Ya taç ya küpe olmalıydı, her ikisi de değil.

    YanıtlaSil
  12. Bence kupeler bu kiyafete gitmemis, siren ertan carmikli hanimefendiyi gercek hayatindaki tarzi tutumu ve ses tonuyla hic begenmesemde resimlerde guzel ve zarif cikmis. Pembe krem alligi isik nedeniyle parlama yapmis. Leyla

    YanıtlaSil
  13. tacı dışında bir şeyini beğenmedim sadece güzel bir kadın olduğu için göze hoş geliyor o kadar.elbise,çanta,küpe ve makyaj olmamış.ayakkabısı nasıl onu merak ettim.

    YanıtlaSil
  14. sadece boyanma amacla yapılmıs gibi makyajdan nefret ederim kotu makyajlarda gordum buda onlardan biri!eğer makyaj dogal güzelliğinizi ortaya cıkarmayıp aynen bu makyajda oldugu gibi kocaman pembe boyanmıs alanlar gosteriyorsa o makyaj basarısızdır resimle alakalı oldugunu dusunmuyorum iki resimdede kotu gorunuyor.

    YanıtlaSil
  15. makyaj kotu...tac guzel ama kupe varken gereksiz...elbise idare eder,ugruna olecegim bir elbise degil...o clutchi da o elbiseyle hic bagdastiramadim...ama yine de rukus denemez,coook sik denemeyecegi gibi...

    YanıtlaSil
  16. Sorarim pelin hanima baska birinde bu mkyaja ve bu renk sari saca rukus abarti dersin .burda cok guzel diyosun celiskili hem de cok.Siren ertan ile ayni kuafore gidiyorum kendi saclari bu degil ve on gunde bir boyatiyor dipleri koyu oldugu icin.Diliniz mi varamiyor elestirmeye????

    YanıtlaSil
  17. Siren Ertan'in gunluk gorunumunu cok begenirim ama bu sefer begenmedim :(
    Elbisesinin rengi cok guzel ama sanki elbise kalip gibi, oysa kendisi cok zarif bir kadin, suzulen, akan bir giysi tercih etseymis keske.
    Rujunun rengine bayildim, ama allik cok olmus. Taci ve kupeyi de begenmedim, ikisinden biri fazla gibi. Bir de kraliyet ailesinin katildigi bir baloda ailenden kalmamissa tac takmak gerekli mi emin degilim?

    YanıtlaSil
  18. siren hanım platin saçı e yakıştırdığım ünlü. müthiş güzel ve asil görünüyor. elbisesi şahane aksesuarları harika. bana makyajı çok yerinde geldi. ayarı güzel yakalamış. üstte bir arkadaşın dediği gibi bu tarz renkler flaşla daha bir parlak çıkar. herşeyiyle çok asil bir havası var.
    aslı k.

    YanıtlaSil
  19. siren ertana hem ben hemde annem birçok kıyafet diktirdik. seninde dediğin gbi kadını güzel göstermekte çok başarılı. sanki kendine dikiyormuş gibi herşeyle itinayla ilgilenir. içinde en güzel ve prenses gibi hisettiğim elbiselerimi siren ertan dikmiştir. bundan sonrada öyle olacaktır.
    elbsiesi şahane. saçı makyajı çantası herşeyi dört dörtlük. ama ben yüzüğüne bir başka aşık oldum. çok zevkli bir kadındır.kötü gördüğümü hatırlamıyorum.

    YanıtlaSil
  20. bak ne güzel demişin başka birinde olsaydı abartı diyeceğimi. biraz olsun anlamışın ne mutlu. belki yüz kere söylemişimdir tekrar söylüyorum. sarı hatta platin saç rengini yakıştırdığım yerli isimlerde sadece 2 kişi var. bunlardan biri siren ertan çarmıklı dır diğeride arzu atabarut dur. bu 2 kadında açık sarı renk saçları en güzel taşıyanlardır. neden hala ısrar ediyorsunuz anlamak zor. sen istediğini düşün istediğine sarışınlığı yakıştır kendi bileceğin iş. ama benim beğenime karışmadan yap bu işi.

    YanıtlaSil
  21. ben yüzüğüne bayıldım. dilara karabay çok tuzlu geliyor benim bütçeme. mümkün olsa her koleksiyonunu alırım. siren ertan çok güzel yakıştırmış yüzüğünü bu elbiseye.
    makyajı bazılarınız beğenmemiş benimse çok hoşuma gitti. zaten renkler hemen hemen aynı. renkli bir makyajla harika bir hareketlilik katmış. pembe ve kırmızı tonlarınıda çok güzel taşıyor.
    prenses charlenei bu kadar beğenmemiştim mesela. siren ertan ise şahane.

    YanıtlaSil
  22. Chanel gibi birçok marka koleksiyonlarında tacı kullanır. Siren Ertan Çarmıklı 'nın tacıda olabilecek en sade model. Gayet kibar ve abartısız. Üstelik Cartier ya da Chopard gibi bir mücevher firmasının da değil. Küpeleri sallantılı olmasaydı bende abartılı olduğunu düşünürdüm. Ama ince olmasıyla oluşabilecek abartıyı engellemiş. Resmin bütününe bakınca bir tane bile absürd parça görmüyorum. Tabi bunlar benim kişisel düşüncelerim. Sadece paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
  23. ingiliz sefaretinde çalışan bir okuyucunuzum. bu tarz görgü kuralları hakkında az buçuk bilgim vardır. bir okuyucunuz kraliyet mensubu olanlar varsa taç takılmaz demiş. yanlış ! şayet bu tarz haute couture bir parçaysa elbette takılır. çünkü bilinen klasik kraliyet taçlarından değildir. bir nevi saç bantı görünümünde çok klas bir seçim yapmış. siren hanımı şahsen gören ve tanıyan biri olarak bu hanımefendinin giyim kuşamını hep taktir etmişimdir. yine prenses gibi. hem fazlasıyla şık hem de insanı sinir edecek kadar güzel :)
    sizi okumadığım bir günüm olmuyor. insanda bağımlılık yaratan bir kaleminiz ve moda zevkiniz var. tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  24. Şu adsız yorumlarını okuyunca kim güzel kim çirkin nasılda belli oluyor...

    YanıtlaSil
  25. bana göre hiç güzel değil o saçlar onu hayalet gibi göstermiş kıskanılıcak bek bişeyi yok hem buraya yazanlara mabutun vermediğini nerden biliyorsun hepsini gördünmü zaten birilerine fazlaca sempati duyarsanız herşeye kulp buluyorsunuz makyaj ışıktanmış o zaman burda eleştirilen yüzlerce makyaj var oda ışıktan oluyor onlara neden badana boyalı deniyor siren erten olmadığı içinmi bişey yapılıcaksa tamamen objektif olunmalı seviyorsun diye kayırmak olmaz ayrıca adsız teyze demek fazlaca antipatik

    YanıtlaSil
  26. kadın tek kelimeyle şahane. makyajı saçı başı elbisesi bildiğin prenses yahu :)
    bugün bir gazetede röpörtajı var. kendinden fazlasıyla emin halide hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  27. badananın alasıda ondan. aradaki farkı anlasan bu yorumu yapmazsın zaten.
    tabiki siren ertan'a sempati duyuyorum. çünkü güzel ve şık olan herşeye sempati duyarım. tabi sen bunun anlamınıda bilemezsin şimdi.

    sevgili ingiliz sefaretinde çalışan okuyucum; güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. ayrıca bizleri bilgilendirmen çok iyi oldu. bende senin gibi düşünüyordum ama bir bilirkişi değilim elbette. bunun içinde ayrıca teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  28. yani tum yorumlari okuduktan sonra resme tekrar baktim...alici gozuyle baktim, tum kotu pis habis duygularimi geride birakarak baktim...ama gercekten yanaklar elma sekerinden hallice, yapilacak bir sey yok...bu arada yorum yazmak icin illa ki bir hesap acmak gerekmiyor, gerekseydi zaten Pelin Hanim adsizlara yorum yapma firsati tanimazdi. Gulhan.

    YanıtlaSil
  29. Merhaba, ben kraliyet ve tac yorumu ile ilgili yazmak istedigimi net ifade edeyim: tacin pek cok koleksiyonda yer aldigini elbette biliyorum, İngiliz sefaretindeki arkadasa da tesekkurler, bilgi icin, ancak benim bahsettigim su ki, eger gercekten tasidigi kan nedeniyle o taci takanlarin oldugu bir davette gercekten kraliyet ailesinden degilsen tac takmaya gerek yok "bence" ( bu kismin altini cizelim zira goruslerim sadece kendi fikirlerimi yanistiyor, bunun icin de herhangi bir elcilik ve sefir, sefire ya da disisleri teamullerine hakim olmak gerekmiyor saniyorum)
    Sevgiler, Seda...

    YanıtlaSil
  30. tuturella Evet güzel kadın http://modavesosyete.blogspot.com/2010/04/haftanin-siki-siren-ertan-carmkl.html buradaki gibi güzelliğini ortaya koyan makyaj yaparsa daha güzel olur demek kıskanmaksa kıskanıyorum.evde yapılmış gibi duran bir makyaj var saçları yakışıyor elbisenin üst kısmı hoş alt kısmı vasat...cok özelliği olmayan bir elbise biraz silik...taç hoş olmus ama tabi sen adsızlara bayılıyorsun ya baskasının blogunda yorumcuları eleştirmek hiç hoş değil.madem ki adsızlara izin verilmiş nufus memuruna ihtiyac yok

    YanıtlaSil
  31. aooowww....pelin tırsmaya başladım ingiliz sefaretinde çalışan bi okuyucun var farkınasın dimi...kraliçe elizabeth gelip bizi basıcak diye korktum resmen..yada o da gelip bende okuyorum hatta yaverime translate ettiriyorum derse şaşırmam :D ya bide şu tutturellayı allah başımızdan eksik etmesin itiraf ediyorum yorumları sırf o ne demiş diye okuyorum çok güldüm bak gece gece :D

    YanıtlaSil
  32. siren ertan ı bende beğenmiyorum. bu kadar yoğun sarı saçın verdiği bir avamlık var. şimdi kadını beğenmiyoruz diye kıskanç damgası yemek nedir yahu:) bu kadar düz mantık olur mu:) bana göre de angeline jolie dehşet güzel ama bu kadını beğenmeyenlere "kıskanıyorsunuz da bu yüzden kadına laf ediyorsun" denir mi.

    herkesin bir güzellik anlayışı var diyoruz, güzellik görecelidir diyoruz. senin güzel bulduğunu ben ya da bir başkası güzel bulmuyor diye kıskanç diye yaftalamak cahil yüzeysel bir kafadan çıkar.

    beğenilerimizi sunmak için dünya güzeli olma zorunluluğumuz mu var:))

    YanıtlaSil
  33. siren hanım çok güzel ve fazlasıyla şık. bu şıklığın eleştirildiğine inanamamıyorum. buda bizim toplum olarak zevkimizi gösterir nitelikte.
    kıyafetinde her bir parçaya belliki fazlasıyla önem göstermiş ve bunun karşılığını fazlasıyla almış. charlene'den bile güzel bence.
    ayrıca tuturella'nın yorumlarını büyük bir keyifle okuyanlardanım. hepsi birbirinden eğlenceli ve anlayana der nitelikte.
    ama en büyük tebriğim size pelin hanım. Okunupda bitmesini istemediğim bir dergi gibi bu blog. ellerinize ve zevkinize sağlık.

    YanıtlaSil
  34. şimdi birşeye açıklık getirmem gerekiyor. siren ertan çarmıklı yı burda defalarca konu etmişliğim vardır. kendisi gerek rüküşler listemde gerekse şıklar listemde yer almıştır. dolayısıyla kişileri kayırmam söz konusu değildir. şu ana kadar bu kadının sarışınlığı kimseyi rahatsız etmezken malum bir futbolcu eşinin sarışınlığını beğenmediğimi açıkça ifade etmemden sonra tuhaf tuhaf yorumlar gelmeye başladı. bu yüzden tarafsızlığından ve samimiyetinden şüphe duyduğum kimsenin yorumunu yayınlamıyorum ve bunun altını önemle çiziyorum.
    IP lerin hepsini kontrol ediyorum ve tüm anti siren ertan çarmıklı yorumları aynı adresten çıkma. o yüzden değerli vaktinizi harcayıpda farklı farklı isimler alıp yorum yapmaktan vazgeçin. hiçkimsenin burayı kirletmesine izin vermem. sizin beğendiklerinizide beğenmek zorunda değilim. yok başka biri olsaymış badana dermişim gibi çocukça ifadelerle birşeyi anlattığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. sadece sil tuşuna basıyorum o kadar.

    YanıtlaSil
  35. şahane bir şıklık harika. tıpkı birinin dediği gibi barbie ye benzemiş :) bu chanel clutchı yeni görüyorum. üstelik daha paris chaneli dün ziyaret ettim ama bunu görmedim aralarında. bir bilgi alabilirsem çok sevinirim.
    ben ayakkabılarınıda çok merak etttim açıkçası. keşke onlaıda görebilseymiş. ama bunada razıyım. çok güzel bir adın ama en güzeli o şahane gülüşü.

    YanıtlaSil
  36. ben ışın futbolcu eşiyle ilgisi yok benim söylediğimin şunu unutun bikere ben onu düşünerek yazı yazmadım evet aynı adresten çıkma olabilir çünkü bir arkadaş ortamında ben ve arkadaşlarım laptoptan yazdık arkadaşlarımda görüş bildirmek istedi bu kadar art niyet nedendir biz o malum futbolcu eşinle ilgilenmiyoruz

    YanıtlaSil
  37. kabul edin ki makyaj çok komik

    YanıtlaSil
  38. Açıkcası ben Siren Ertanı beğeniyorum, yüzü fiziği bence çok güzel bir kadın, bazen çok ağır giyindiğini düşünsemde genelinde hep beğenirim. Bütün olarak saçı makyajı hatta chanelini tutuşunda bile bir eminlik olmasını seviyorum:), yinede bütün bunlara rağmen elbisesini tutmadım, masal prensesi konsepti istemiş olabilir ama eteklerindeki parıltılar gözüme bi kötü böyle bi ucuzda demek istemiyorum ama zira kendisinin bu kelimeyle yakınlık kurması zor...yoksa rengi üst bedenin duruşu hepsi çok profesyonel duruyor.Bendeki izlenim aynen bundan ibarettir, sevgilerr
    Denizyatagi

    YanıtlaSil
  39. hiçbir adsız kişi aynu diil yemin ederimm buna eleştirenlerin hepsi farklı kişiler 2 tanesi benim arkadaşım diğerlerini tanımam bile başka kişiler eleştirmiş siren hanımı hiçbiri aynı diil bu ispatlanamazmı can sıkıcı bir durum benim için ayrıca saçları beğenmek zorunda diiliz bunun malum şahısla ilgisi yok onu çoktan unuttum ben ayrıca yorumları okudum ama ben o malum kişi hakkında hiç yorum yapmadım siz hala malum kişiye takılmışsınız unutun gitsin her sarışını eleştirdiğimizde aklınıza malum kşi geliyorsa işiniz var demektir ışın

    YanıtlaSil
  40. pelin blogunun yorumları çok eğlenceli :) çok seslilik ve ayrı tellerden bu olsa gerek :)
    benim fikrime gelince siren hanım çok ama çok şık. tipik bir balo şıklığı. ama güzel ve asil olanından. tacı gayet makuldur. ne alakası var yok kraliyet ailesi varsa takılması doğru değilmiş falan. üstelik çokda sade bir stille o güzel meleksi yüüzne çok yakışmış. makyaj işine gelince çok profesyonel bir makyaj var karşımızda. yanaklara zaten kendisi yoğunluk vermiş. sebebide elbisenin silik renginden dolayı. sarı saçları çok yakışmış ve evet bu tarz rengin yakıştığı yegane isimlerden. şu ayakkabılarını bende çok merak ettim. acaba nasıldı diye kafa patlatıyorum ama eminim ondada en doğru seçimi yapmıştır. kusursuz ve dört dörtlük bir şıklık sergilemiş tebrik ederim kendisini.

    YanıtlaSil
  41. Neler yazilmis neler:) Kesinlikle Siren Ertan'a yazilan bu yorumlari ben de kiskanclik olarak degerlendiriyorum. Kadin guzel, iyi giyiniyor, basarili, evliliginde mutlu vb. Halkimiz zaten boyle maalesef ne diyeyim.
    Bir de Pelin'e neden yukleniliyor, onu da anlamiyorum. Gayet basarili, hatta cok basarili. Benzerleri var, ancak alakali bile degiller.
    Neyse yani.

    YanıtlaSil
  42. Sosyetedeki tüm kadınlar bence çıldırıyor. ben şurdan o inanılmaz güzel yüz için cıldırıyorum kıskançlıktan. sosyeteyi düşünemiyorum. hiç yaşlanmıyor 40 yaşına geldi. bu insanlar yüzlerine düzenli bir gerginleştirme işlemi yapıyorlar bence, sanat dünyasında da örnekleri var. Gülben Ergen, Nil karaibrahimgil vs vs...nerden nereye girdim. bu kadın aşırı güzel Allahım delircem..

    YanıtlaSil
  43. tuturella kim seni ne yapsın. senin kendini önemsediğin kadar burada seni önemyseyen kimse yok. olayı kişiselleştirmeye çalışma. burada mevzu bahis siren ertan iken sen rol çalmak için debeleniyorsun. siren ertan ı beğenmem ama seninle de kıyas yapmam. senin de dediğin gibi burada onun tırnağı olamayacak kadınlardan biri sensin velhasıl.

    burada herkes beğenisini sunar ama sana vazife değil buradaki yorumculara kıskanıyorsunuz çatlıyorsunuz ondan böyle bu muhabbettesiniz demek. sana göre güzel bana ya da bir başka adsıza göre değil. kurtulamıyorsunuz "benim gibi düşünmeyen yok olsun" sendromundan. birde adres veriyorsun bana kinini kusmak isteyen bana tıklasın diye komik ya:)

    site sahibinin yazdıklarını bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum sonuçta yine takip ediyorum. şimdi bu durumda benim bu siteyi ziyaret etme hakkım ortadan mı kalkıyor. her habere her yoruma alkış yapmak zorunda değilim. yeri geliyor site sahibini bile eleştiriyorum onun da buna karşılık verdiği durumlar oluyor. ama ben küstüm oynamıyorum deyip çocukca bir tavıra girmiyoruz. sanmıyorum ki site sahibi de benim her yazdığımı onaylamayan çeksin gitsin bu siteden dediğini.

    YanıtlaSil
  44. off amma yorum yapılmış. Bende fikrimi söyleyeyim. Ben bu kadını seviyorum. Bence dünyalar güzeli, tatlı, neşeli bir insan. Ne yaptıysa tırnaklarıyla kazıyoarak yaptı Siren. Bir ropörtajında da okumuştum; bence tek bir eksiği var, bir evlat. gerçekten içten dua ediyorum inşallah ona da kavuşur. Çünkü evlat başka birşey yaaa. bambaşka bir nimet. 40 yaşından sonra insan bunun kıymetini daha çok anlıyor. Allah tüm isteyenlere versin inşallah, o kanatsız meleklerden. İnşallah siren ertan, okuduğunu biliyorum bunu, inşallah içten diliyorum ki bir evladın olur. Tuturella arkadaşı bende sevmiyorum bu arada. sosyeteyi çok sahipleniyor. kraldan çok kralcı yani. Bazen öyle diyor, sonra çark edip tam tersini söylüyor. Biri birşey diyince de ağzından ateşler saçarak, seviyeyi bambaşka yerlere indiriyor. Sevmiyorum seni tuturella. Dürüst olduğuna asla inanmıyorum. Çok coşuyorsun durduk yere. Sanane kardeşim isteyen istediğini der. Allah Allah.

    YanıtlaSil
  45. ben ceren, aşye, fatma bilmem. ama demekki seni gereksiz bulan bir bizler değilmiş bak bu çok ilginç işte :D isim isim de aklında tutuyorsun, prototip prototip sınıflıyorsun :D demek sıkı tipler çıkmış karşına. hahah :D benim zaten başka da derdim yoktu ve boşa harcayacak vaktim çoktu birde sana mail yazacağım. oldu canım derhal. kendini bu kadar önemseme yaa. yazık sana. ve artık bir çekil git şu yorum yapanların önünden yaaa. site sahibine yazıyor millet sana değil. Coşma öyle durduk yere tamam mı? bunu da seyran dan öğren canım. hadi bye.

    YanıtlaSil
  46. bi ara okuycam tüm yorumları ama kısmen okuduğum kadarıyla, insanlar kıskanacak yer bulamamış. siren hanım'ı 3849636 defa kuaförde, restoranda, alışverişte, makyajsız, oteli 7800de.. gören ve dolaylı şekilde tanıyan biri olarak çok çok beğeniyorum. bazı logo konularında tarzı bana uymasa da, dozunda kelimesi tamamen ona yakışıyor. risksiz, dozunda ama yapay durmayan ve sofistike bir şıklık içinde.

    YanıtlaSil
  47. ben kuaförde (artık benimkine gelmiyor) ve birçok kez nişantaşından gördüm. her defasındada gayet çarpıcı bir şıklığı vardı. ve seninde dediğin çok güzel bir kadın.

    YanıtlaSil
  48. Bazı kadınlar vardır, kıyafetleriyle duruşuyla tarzıyla ilham verir. Ne giyse yakıştırır.Takip ettirir. Heyecanlanıdırır. Bazı kadınlar vardır, keskin estetik zevke ve göze sahiptir. Tüm seçimlerini bu çerçevede gerçekleştirirler.Sürekli şık hep bakımlıdırlar. Onlara da bakmaya doyamazsın.

    SE ise medyada birinci seçenek gibi gösterilse de bence ikinci gruptadır. Kişisel olarak hoşlanmıyorum ama fiziki güzelliğinin de avantajıyla çok güzel resimler verdiğini yadsıyamam. Yani o olmasaydı cemiyet dergileri estetik anlamda çok çekilir olmazdı:))

    YanıtlaSil
  49. Vay be olaylara baaak. O değil de siren ertan çok guzel olmuş ve ayakkabılarını gormek için can atıyorum. Pelin hanım, sizden bir ricam olacak artık şu yorumculara bi kota koysanız bıktık artık size ve sizin gibi arkadaşlarınıza saldıran okuyuculardan. Amaçları ne bu insanların?

    YanıtlaSil
  50. Her zamanki gibi team tuturella'yım. Her guzel kadını deli gıbı kıskanan birkaç tip maşallah hakarete doyamamış yine. Ama dikkat etmek lazım arkadaşlar cook. Yazdıklarınızı çook başka insanlarda okuyo siz saga sola hakaret ederken... Ö.

    YanıtlaSil
  51. hakareti tuturella yapıyor diğerleri savunma amaçlı olan yazılar biraz dikkat edin:) lütfeeeen ve tarafsız olun siren ertena kimse çirkin demiyor sadece beğenmedik diyoruz peki beğenmek zorundamıyız!!!!

    YanıtlaSil
  52. Ben o kotayi kendim iyi ayarliyorum dert etmeyin siz. Cok seslilik olmazsa olmaz. Ama ayari bozmadan elbette :)

    YanıtlaSil
  53. Kadına resmen hakaret et sonra bize kıskanıyosunuz dedi bühüü, hakaret bu diye ağla. İyiymiş... Madem tutuş cahil ve yüzeysel, siz kimsiniz bi ögrensekde aydınlansak. Tutu nerdesin!?! Pelin, cahil ve yuzeysel demek hakaret degilmi de yayınlıyosun bunları? İyi sabır varmış ha

    YanıtlaSil
  54. bu kişisel sataşma fazla uzadı konu monu kalmadı. tuturella kendini savunacak ve ifade edebilecek güçte. onda öyle bir çene ve dil varki valla hepimizi yaya bırakır :) bu konuyada burda son verelim lütfen.

    YanıtlaSil
  55. Hastanız için geçmiş olsun öncelikle tuturella. Acil şifalar diliyoruz. Bizimde senden bekledğimiz bu işte yorumunu yap, başkalarına karışma. olay sadece bundan ibaret. her adsızı da elbette paranoyakça isimlendirmek komedi. buradaki sana yapılan her olumsuz yorum tek kişiyşe, yok ayşe sensin değil mi, yok fatma sen misin vs, ciddi mesai harcamış bir deli var ortalıkta o zaman. hem kimse merak etmesin, hiç bir allahın kulu da sanal bir tip için kendini o kadar çatlatmaz. Başka işimi yok milletin. dolayısıyla insanlar bunu istemiyor işte. """yorumculardan herhangi birinin ; yorumlar ve yorum yapan diğer kişiler hakkında KONUŞMALARINI YANİ""" bütün olay bu. konuşmakta değil üstelik, saygısızca, haksızca laf çarpmak, aşşağılamak. halbuki haklı olarak sanane der adam, sen kimsin?? Yoksa milletin derdi ne , okadar isimli blog yorumcusu varken sana taksın, burada bir anormallik var değil mi?. Herkes kendi işine baksın, cevap hakkı sadece pelin"in. insanlar ona yazıyor. Senin bologunda var sanırım, birileri girer oraya sana itafen yazarsa , ozaman aç ağzını yum gözünü. ama başkalarının çöplüğünde horozluk yapıp, piliçlerin huzunu bozmayalım ok. yorumlar içinde atışmalı yorum görmek bile sinir ediyor beni. Eski topkapı otogarı sanki yorum yeri. konu darmadağan oluyor. Öyle bir giriyor birbirine. şunu unutmaki kişisel olarak kimse seni tanımıyor ve dolayısıyla insanların gözünde özellikle bir önem arzetmiyorsun. millet niye durup dururken taksın sana? Kim seninle atışıp ne yapsın Allah aşkına? birde mail adresi verip düelloya davet etmeler falan. tam komedi. haa tabii doğru tabirle kavgaya çanak tutan zavallı bünyeleri de hiç söylemiyorum, zira burada da var. Mahalle dilberleri ne olacak. neyse son özet geçip, bu konuda ki eleştirimi de yaptıktan sonraaa ki bütün herkesin sinirine dokunan noktayı özetledim ben, hemde sabah sabah kahvemi içerken bol enerjiyle :DD tekrar geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum sana tuturella..

    YanıtlaSil
  56. hergün sabahın 6 sında ayaktayımdır. yaz-kış değişmez. pazar hariç; ozaman da 8.00dir uyanma saatim. koşu ve kahvaltı yapar işimin başına geçerim. popomda pireler uçuşmaz hiç. güneşle uyanmayı, günü tam olarak yaşamayı severim. o yazıyı yazdığım gün sabahın 6.30 da bilgisayar başında sunumumu toparlıyordum sabahın körü toplantısına. birde güzel sade türk kahvesi yapmıştım. pekte keyifliydim, şimdi olduğum gibi. bu güzel blogda benim ara verirken -iştede dahil-, kafa dağıtmak için girdiğim şahane bir yer. nasıl bir insan olduğum elbette belli. gayet çalışkan ve enerjik biriyim. her yere ve herşeye ve de herkese yetişirim. Lafımı da esirgemem. neyse tekrar geçmişler olsun ve sevgiler selamlar. artık başka postlarda yorum yaparız :D

    YanıtlaSil
  57. Pembe allığı onu meleksi göstermiş, bayıldım !

    YanıtlaSil
  58. itiraf ediyorum ilk defa yorumları okudum çok eğlenceliymiş bundan sonra hep okuyacagım :) mükemmel moda yorumlarının yanı sıra açık ara magazin programlarını sollamış burası çok daha güzel tebrikleer :)

    YanıtlaSil
  59. evet okuyucumun yorumları alemde epey meşhurdur. çok coşuyoruz, sahipleniyoruz, toz kondurmuyoruz, arada birbirimize sataşıyoruz, bazen ipin ucunu kaçırıyoruz :) çok keyiflidir burası hep beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.