İşte Böyle Olmalı !

 


Uzun zamandır Feryal Gülman 'ın ve Arzu Sabancı 'nın pahalı giyim haberlerini burda sizlerle paylaşıyorum. Yeri geliyor beğeniyoruz yeri geliyor yerden yere vuruyoruz :) Birçok kez bunca pahalı kıyafetleri nerelerde sakladıklarını, giyilmeyen elbiselerin başına neler geldiğini birbirimize sorup durduk. İşte en azından minik de olsa bir cevap aldık.

Ünlü isimlerin gardıroplarının kapılarını, okuma istekli çocuklar için açtığı 'Bana Gardırobunu Aç' projesi başlamış. Arzu Sabancı ve Feryal Gülman; Alexander McQueen, Alberta Ferretti, Gucci, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent ve Christian Dior marka gece elbiselerini proje için bağışlamışlar.

Kıyafetler Secret Wardrobe'ta sergilenecek. Burdan iki ünlü ismin elbiselerini 30 Eylül'e kadar 3 günlüğüne ödünç alabilirsiniz. Kiralama fiyatı, profesyonel kuru temizleme ücreti dahil 200 lira olan elbiselerin tüm geliri TOÇEV'e (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) aktarılacak. Proje, iki aylık ilk etabın ardından yine ünlü isimlerle 31 Aralık 2011'e kadar devam edecek. Sene sonunda ise tüm elbiseler satışa sunulacak ve elde edilen gelir, okuma istekli çocukların bot ve mont ihtiyacı için kullanılacak.

İşte budur..Feryal Gülman ve Arzu Sabancı 'ya da bu yakışırdı. Gerçi çok daha fazla bağışlamalarını isterdim ama bunada razıyım. Şimdi sırada pahalı zevkleri olduğunu bildiğimiz Aylin Tahincioğlu, Siren Ertan Çarmıklı, Demet Sabancı Çetindoğan, Mermerci kardeşler ve Suzan Sabancı Dinçer gibi isimlerde..

Yorumlar

  1. gerçekten güzel bir kampanya yapılmış hem kıyafetleri kullanmak isteyenler için hemde çocuklarımız için umarım başarılı olur ve istikrarını sürdürürler :)

    YanıtlaSil
  2. geçen yılda istinyeparkta böyle bir uygulama vardı.bir çok ünlünün kıyafeti eğitim için açıkarttırma ile satılmıştı.Feryal Gülman,arzu sabancı ve suzan sabancı dinçer hatırladıklarım arasında.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.