MEHRY MU Çantalara Bayıldım !

Mehry Mu çantalar son günlerde radarıma giren güzelliklerden biri.

Yaratıcısı Güneş Mutlu Mavituncalılar. Hem yüzde yüz yerli hem de hepsi birbirinden güzel. Markanın doğuşuda pek bir anlamlı. Farsça da güneş anlamına gelen Mehry ve Güneş Mutlu 'nun soyadının ilk iki harfinden çıkma.



Heybe formlu çantaları pek bir severim. Gün içinde de rahatlıkla kullanırım. Malzeme olarak deri ve ikat kumaş kullanılmış. Özellikle Fatma 'nın Eli sembollü olanlara bayıldım.



Mehry Mu fazlasıyla bizi temsil ediyor. Hem otantik hem de aynı zamanda modern bir çizgiye sahip olmayı başarmış. Üstelik benim gibi nazar, göz ve bereket sembollerine inananlar için biçilmiş kaftan :)

Mehry Mu çantaları beğenenler vakit kaybetmeden hemen Blender mağazalarına ve Midnight Express 'e koşuversinler.

Fiyatlar 495-565 TL arası.

Yorumlar

  1. pelin hanım bu başlığın altına olmadı ama nereye yazaccağımı bilemedim ama hemen size söylemek istedim. Cumatesi magazinlerinden birini izliyordum bir baktım ajda pekkan ın üstünde pek tanıdık bir kıyafet ama bazı detaylarda ve kumaşta değişiklik var. Sonradan anladım ki elbise roberto cavalli by Nur yerlitaş. Hani şu Derin Mermercinin giyidği püsküllü olan vardı ya işte onun çakması . İnanamadım fotoğraflarını aradım bulamadım ama eminim siz bulursunuz.
    Ps: kendimi biran en yakın kız arkadaşının sevgilisini başka kızla görmüşte hemen yetiştiriyormuş gibi hissettim ama olsun sizi ve bloğunuzu seviyorum . beliz

    YanıtlaSil
  2. evet beliz bende gördüm elbiseyi. ama nur yerlitaşmı yoksa vanessa sasonmu emin olamamamıştım. teşekkürler haberini yapacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Allahım ayşe kucuroğlunun kıyafet nedir öyle.valla dilenci gibi resmen puhahaha. böyle gezinmekte cesaret ister doğrusu bravomu deyim ne diyim şaşırdım :D

    YanıtlaSil
  4. pelin, misela'yi biliyor musun?
    bence turkiye'den cikma en iyi gizli yetenek. her parca bir sanat eseri.
    arkadasim belki o yuzden dahada seviyorum ama gercekten super cantalar. zaten us vogue'a cikti bile. benim anlatmama gerek yok.
    http://miselaistanbul.com/

    YanıtlaSil
  5. bilmezmiyim misela yı. ben almadım ama kuzenim hastasıdır. onda görmüştüm çok beğenmiştim. misela haberide yapacağım vakit bulursam :)

    YanıtlaSil
  6. ama ben bu çantalara bayıldıııım pelin. nasıl oldu şimdiye kadar görmemişim şaşırdım kendime. hemen bakacağım blenderlara. sevgili pelin harikasın. her telden haberlerine bayılıyorum. hiç bitmeyen bir dergi tadındasın harikasın. Simin

    YanıtlaSil
  7. paylaşım için teşekkürler. 2-3 gün önce ayşe bravın t-shirt lansmanından şu resimde (http://blog.trendyol.com/wp-admin/uploads/Ay%C5%9Fe-Brav-Exclusive-for-Trendyol-581.jpg ) görmüş, sapının ayrı telden çalmasını sevmiştim.. yerli olması ayrıca sevindirici..

    YanıtlaSil
  8. evet haklısın çoook cici görünüyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.