Plajların Moda Ikonu RIHANNA !

Son 1-2 senedir plaj modasının tek kraliçesi Rihanna. Ne giyerse olay oluyor ve markayı resmen ihya ediyor.



Geçen sene giydiği We Are Handsome marka panter baskılı Amazon model siyah mayosuyla epey bir sükse yapmıştı. 375 dolar değerindeki bu mayoyu Rihanna 'nın ardından Diane Kruger 'ın da üstünde gördük. Ve şimdiye kadar adı duyulmamış We Are Handsom markası Rihanna sayesinde hayatının en büyük ikramiyesini kazandı.



Rihanna geçtiğimiz günlerde giydiği beyaz bikinisiyle de plajların tek kraliçesi benim der gibi. Mikoh marka beyaz bikinin yanlardaki ipleri dikkat çekici. Ama hatunda öylesine fit bir vücut var ki bu bikiniyi başka birinde beğeneceğimi sanmıyorum. Tam da benim beğendiğim hatlara sahip. İnce değil hatta hafif etli ama düzgün ve sımsıkı bir vücut. Beyaz triko, gold cuff ve Chanel 'in püsküllü çantasıyla assolistvari bir görünümü olsa da Rihanna 'nın üstünde hiçbir parça sakil görünmüyor. Plajda genellikle pareo tarzı yardımcıları tercih edenler için Rihanna, hayır mayo ve bikiniler trikolarla daha hoş görünür der gibi.



Rihanna plaj şovu bunla bitmiyor. Mikoh marka bikini sonrası dün karşımıza bir We Are Handsome marka mayoyla daha çıktı. Bu kez markadan özellikle mayosunun üstüne Bob Marley baskı yapılmasını istemiş. Hiç Rihanna 'ya hayır denirmi. Ve ortaya gerçektende çok hoş bir mayo çıkmış. Mayonun alev renginin güzelliğini geçtim Rihanna 'nın kızıl saçlarıyla uyumuna hayran kaldım.

Yorumlar

  1. taş gibi vücuduna beyaz bikini çok güzel gitmiş.kadın dediğin böyle olacak azıcık dolgun ama fit.

    YanıtlaSil
  2. Hayatimda gordugum en guzel bikinilerden biri! Cok hos ve seksi gercekten. E o vucuda da inanilmaz yakismis.. YC

    YanıtlaSil
  3. ben hepsine bayıldım ama bu cesur seçimi unutmuşsun şekerim :))

    http://trendpinari.blogspot.com/2011/08/rihanna-africanism.html

    YanıtlaSil
  4. ama bu karnavalda giydiği bir kostüm. plaj diye bakmadım açıkçası :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.