STİL SAHİBİ ÇİFTLER Vol.3 - Sanem-Ralf Tezman

Stil sahibi çiftler Bianca Brandolini D'Adda ve Lapo Elkann yazımı yazarken aynı anda acaba bizde hangi çiftlere stil sahibi diyebiliriz diye düşünüyordum. Düşündüm düşündüm ama ne yalan söyliyim işte budur diyebildiğim bir çift ne yazık ki aklıma gelmedi. Şarkıcıları düşündüm tanınmış bir çift bile yok. Tarkan yalnızları oynuyor, Hadise desen Sinan'cığından ayrıldı, Hande Yener-Sinan Akçil desen ilişkileri muamma, Gülşen kiminle bilmiyorum, Sıla, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sertab Erener herkesi düşündüm ama bir türlü aralarından ideal bir stil sahibi çift bulamadım. Emina-Mustafa Sandal desen stil anlamında hiçbir şey ifade etmiyorlar.

Sonra hadi TV yıldızlarına bakayım dedim. Tüm büyük starlar ya yalnız ya da stil anlamında hiçbir şey ifade etmeyen ilişkiler içindeler..Hande Ataizi, Nurgül Yeşilçay, Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya ve birçok TV ve sinema yıldızları stil anlamında sadece tek başlarına birşey ifade ediyorlar. Tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi. Tipine ve tarzına önem gösteren Özcan Deniz ve Fahriye Evcen çiftini yanyana bile göremezken ne stili yahu dedim kendi kendime. Mesela son zamanlarda giydiği her kıyafeti bir başka güzel taşıyan Serenay Sarıkaya var. Sevgilisi Tolgahan Sayışman ile stil sahibi çiftlerime harika bir aday olabilecekken geçenlerde ayrıldılar ve hayallerimi yıktılar.

Tablo tek kelimeyle vahim. Sonra aklıma son günlerde ısrarla yerli Victoria-David Beckham diye lanse edilmeye çalışılan Arda Turan ve Sinem Kobal çifti geldi. Sanırım spor ve sanat camiasının bileşiminden oluşan bu birliktelik en olası ihtimal gibi görünüyor. Gerçi David ve Victoria 'ya büyük bir hakaret ama naparsın elde malzeme olmayınca kötünün iyisi diyeceksin ve oturacaksın poponun üstüne :) Ama bunun yanısıra İspanya 'da Türk kadınlarını temsilen Sinem Kobal 'ın olmasınada sevinmiyor değilim.

Sonra hadi bunlar bitti bir de cemiyetteki ünlü çiftlere bakayım dedim. Cemiyetin en şık dediğimiz kadınların ya tuhaf bir birlikteliği var ya da yalnızları oynuyorlar. Evli ve çocuklular arasında ise içime sinen kimseyi bulamadım.

E peki ikoncanlarımız ?

Eda Taşpınar istediği kadar sevgilisi Bora Kozanoğlu 'nu stil ikonu yapmaya çalışsın ne yazıkki çocuğun ruhunda her daim sörf şortu giymek var. Kaşkollar, tuhaf tuhaf ayakkabılar bir işe yaramadığı gibi aksine komik görünüyor.

Deniz Berdan ise yeni tasarladığı mayolarını her yerde kıskanılası vücuduyla tanıtma telaşında. Benim birde bir kocacığım var ona da slip mayo çizeyimde beraber tanıtalım diye düşünmediği ortada. Varsa yoksa kendine ! :)

Ve tam tüüüü yazıklar olsun topunuza diyecekken birdenbire aklıma Ralf Tezman ve Sanem Tezman geldi. Başka da gelmedi zaten :)



Sizi bilemem ama benim Türk ünlüler arasında en stil sahibi bulduğum çift bu genç evliler oldu.



Sanem Tezman çok hoş bir kadın. Zaman zaman yaşına göre fazlasıyla ağır seçimleri olsa da genelde risksiz ve efendi, uslu kız çizgisinde. Renklerden korkmuyor. Dekolteyi sevmiyor. En fazla dekoltesi straples kesimli haute couture parçalar. Kendisini bildim bileli saçlarının rengide kesimide aynı. Makyaj tarzı hiç değişmedi. Modern bir havası olsada detaylarda ne kadar tutucu olduğunu görebilirsiniz. Sokak stilini en başarılı şekilde uyguluyanlardan. Babet ayakkabılarını konu ettiğim özel bir haber yapmışlığım bile vardır.



Gelelim Ralf Tezman 'a. Tartışmasız benim için Türkiye 'nin en şık giyinen genç erkeği diyebilirim. Hem spor hem de klasik seçimleri çok hoş. Gömlekte mavi rengin kendisine ne kadar yakıştığının bilincinde. Her daim kirli sakallıdır çünkü bunun da yakıştığını bilir. Renkleri sever. Özellikle renkli pantalonları en iyi kombinleyenlerden biridir.



Ama bu çift Bianca Brandolini D'Adda ve Lapo Elkann 'ın aksine stil anlamında birbirlerini güzel bir şekilde tamamlıyorlar. İkisininde stil ibresi hemen hemen aynı ölçüde.

Valla benim aklıma bu genç çiftten başka bir tane daha gelmedi. Şayet sizlerin aklına gelen varsa paylaşın konuşalım tartışalım :)

Yorumlar

  1. ozge ozpirincci ve engin altan duzyatan da oyuncu ciftler arasinda iyi bence..

    YanıtlaSil
  2. elbette bir numara ezgi - emre kiramer,
    ikinci ronit gulcan - cem hakko

    aklima diger gelenleri yazacagim.

    YanıtlaSil
  3. evet haklısın güzel bir çift ama stil anlamında yinede bir bütünlük göremiyorum. başka ? :)

    YanıtlaSil
  4. harikasınız. çeşit çeşit isimler geliyor.

    evet ezgi kıramer geldi benimde aklıma ama tek olarak. çift olarak şıklar ama woww diyemem. tüm suç ezgi 'nin fazlasıyla süper oluşunda :)

    ama yapma cem hakko ?? ronit gülcan 'a okeyim ama çift olarak ben hiç birbirlerine yakıştıramıyorum ikisini.

    YanıtlaSil
  5. didem-izzet antebi de olabilir bence.

    YanıtlaSil
  6. evet didem izzet antebi de iyi bir aday ama çarpıcı gelmiyorlar bana. ikiside genç, güzel ve şıklar ama flashy dediğimiz o gösterişli havayı göremiyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  7. Ezgi Kıramer-Emre Kıramer tek geçerim..

    YanıtlaSil
  8. didem - izzet antebi bence felaket. didem antebi hos bir kadin, ozellikle de gulusu. ama kesinlikle guzel giyinen yada stil sahibi bir kadin degil. sadece sevimli bir ciftler.

    aklima cem uzan - derin mermerci geldi.

    YanıtlaSil
  9. pınar haklısın derin zaten ilk aklıma gelen ama beraber hiç göremedik ki doğru dürüst. bir paris sokak resimleri var o kadar. buna karar vermek için malzeme yok elde :)

    YanıtlaSil
  10. beliz-derin sarıyer çiftine ne dersin bence beliz bizi zaten düğün günü giydiği o muhteşem elbiseyle kalbimizden vurmuştu ama derin sarıyer hakkında pek bi bilgim yok ne yazıkki :))

    YanıtlaSil
  11. evet cok haklisin:) ben zaten ayri ayri dusundum, benim de tek aklima gelen derin'in gri kurklu paris resmi.

    YanıtlaSil
  12. evet beliz ve derin sarıyer kesinlikle stil sahibi bir çift ama EN diyebilirmiyiz acaba orası tartışılır. fazla duru fazla kibar bir çift benim gözümde.

    YanıtlaSil
  13. :D kibar oluna kategori dışı mı oluyo bu arada bende nar ekşisini kaşık kaşık yiyen biriym c vitamini kızma ayçoşa..babaannem küçükken alıştırdı..antakya da büyüdüm ben orda her çocuk sabahları bi kaşık nar ekşisi bi kaşık pekmez yer..benim için olağan bi durum yani ama allah sana kolaylıklar versin :))

    YanıtlaSil
  14. derin mermerci türkiye'ye cem uzan'la dönsün kampanyası başlatıcam . Kadın gitti gideli alem'in hello'nun tadı kalmadı, Özlem Önal deseniz arada bir görüyoruz dergilerde . Tansa Mermerci ve Can Ekşioğlu çok tarz bir çift olmasada klas bir şıklık ve uyum içinde oluyorlar genelde.

    YanıtlaSil
  15. hahaha galiba yanlış kelime kullandım. kibar demekle gözalıcılığımı yok desem bilemedim. fazla düz ışıltısız bir stil diyim o zaman :)

    nar ekşisini hayatımda ilk kez tek olarak yedim korkunç kötü geldi damağıma :) hep salatada yerdim ama tek yememiştim. benim kız felaket canım. karpuzu bile menemene batırıpta yiyen bir insan evladıdır kendisi :)))

    sevgili adsız valla nasıl gönülden katılıyorum sana anlatamam. derin ve özlem bambaşka kadınlar. tansa da süper ama ikili olarak pek birşey ifade etmiyorlar bana. derin ve cem uzan ikilisini şöyle şaşalı bir gecede görsek keşke. yaparsa bu işi Alem dergisi yapar. Berna Erten aileyle çok yakın.

    YanıtlaSil
  16. Tutusum bak bu aklima gelmemisti olabilir ;) Ozellikle Murat Atabarut 'un İngiliz stilini cok begenirim. Ama bu cift hep klasik giyinir. Soyle casual bir tarzda hatirlamam bu cifti. Arzu A. degilde Murat Atabarut'un stili konu etmeye deger. Yakinda bir haberini yapacagim bunun.

    YanıtlaSil
  17. hala beraberler mi bilmiyorum ama alican ulusoy-martha savkan

    YanıtlaSil
  18. Evet uzun zaman once ayrildilar diye biliyorum

    YanıtlaSil
  19. sevgili pelin aklima gelen iki cift daha var, ama yaslarii pek genc sayilmaz:) yasemin-sedat aloglu ve zeynep-metin fadillioglu. ama ne yalan soyleyeyim favorilerim ezgi-emre kiramer ve derin mermerci-cem uzan.

    YanıtlaSil
  20. bu arada can akcay'in sevgilisi kim? her daim en iyi giyinen erkeklerden birisi oldugu icim merak ettim:)

    YanıtlaSil
  21. Peliiinn aşkolsun Papiş ve kocası var:-PPP puhahhh hahhh haaa:-))

    Tamam ciddi oluyorum.Çoookk eskiden Menderes Utku ve Güllü Aybar çifti vardı.Nerden geldi ki şimdi aklıma:-)) Ben o zamanlar bu Menderes Utkuyu çok beğenirdim.Noldu acaba bu insanlar? Benim yorum yalnız yine konuyla alakasız oldu.Affınıza sığınırım.

    YanıtlaSil
  22. bence didem-izzet antebi cifti çok cool ve şık oyumu onlardan yana kullanıyorum kesinlikle diger ciftlerin yaninda bana cok dogal geliyorlar

    YanıtlaSil
  23. sevgili Pınar Can Akçay ve Sualp ikizlerinin ha birde Cem Cantaş bunlar eski havalarını kaybettiler artık :) ben daha genç isimlere bakınıyorum ama :)

    papişimm alemsin :)) ama varya menderes ve güllü çiftine ben bayılırdım. Camel Trophy zamanları dimi ? süper züper ve über bir çifttiler. :) hadi güllü aybar 'ı arada görüyoruz ama ne yazıkki o eski havası artık yok ya da ben göremedim. Menderes Utku ise Mars ile çalışmalara devam ediyor. Sıkı bir işadamı oldu :)

    Didem ve izzet Antebi çiftini beğenenler arttı. Harika :)

    Tutuşum Mine Kalpakçıoğlu hala taşşş taşşş. Süper bir hatun. hmmm evet Sezai Taşkent 'in kadife Albert terlikleri hala gözümün önünde :) evet kendisini listeye aldım şekerim :)

    YanıtlaSil
  24. Evet eveeet pelincim aynen Camel Trophy zamanları.Güllü Aybar pek havalıydı ama artık bayağı bşr yaş almış kadın.Estetik de pek yaptırmıyor o sanırım.

    YanıtlaSil
  25. Sezai Taşkent deyince, ben Özlem Önal ve Nur Taşkent'i de çok yakıştırırdım.Stillerini de beğenirdim.Özlem Önal'a halaa hastayım zaten.Ne havalı ve hoş bir kadındır.Pelin gerçekten sen ayrıca bir ex- çiftler postu yapsan iyi olur baksana kimleri kimleri hatırladık, kulaklarını çınlattık:-))Ay biz program yapsak, sabahları Türkmax'ta varya toplanıyolar bir masaya Esin Övet, Jess falan filan onun gibi:-))

    YanıtlaSil
  26. benim bu konudaki favori çiftim!

    YanıtlaSil
  27. Oyum kesinlikle derin mermerci ve cem uzan'a. Bu kadinda her haliyle feci hos karizmatik ve cok tatli bir insan.Soyleki bu kis courchevelde kendisini ve cem uzan I gorduk cok farkli bir havalari hatta soyle soyliyim orda oldugum sure boyunca edvina ozyegin sirin yalcin feryal gulman falan filan tum sosyetiklerle ordaydi ama yok efendim derin cem derim baska bir seyde demem karda fonlu full makyaj suratlar mi dersiniz abidik gubidik tasli tuslu kayak kiyafetlerimi dersiniz neyse yazicak cok sey var ama simdi kizdirmiyim birilerini iyi geceler Aylin

    YanıtlaSil
  28. valla bu gidişle ex-ler konusu şart oldu gibi :)

    güllü aybar esetik yaptırmış ama son görüntülerinde çok belliydi hemde. olmamış ama.

    YanıtlaSil
  29. Önder Öztarhan ve eşi Nazlı Öztarhan

    YanıtlaSil
  30. sevgili aylin anlatmak istediğin ama anlatamadığın o tabloyu çok merak ettim ama :) mailini bekerim.

    önder öztarhan olabilirde nazlı öztarhan 'ın stil anlamında ne özelliği var bilemedim doğrusu. önder öztarhan eşinden daha süslü ve bakımlı. benim şu sosyetik beylerimizi konu etmem farz oldu artıkın :)

    YanıtlaSil
  31. Aksel Goldenberg vardi bir zamanlar stil sahibi idi sonra evlendi ne oldu bilmiyorum =) Bulabilirsen bak derim =)

    YanıtlaSil
  32. gunaydin pelin:)
    aklima bir cift daha geldi; demet muftuoglu - alpen eseli

    YanıtlaSil
  33. zuzucuğum aksel goldenberg hala var ama stil anlamında yine tek başına konu edilebilir. bana çift lazım çift :)

    demet müftüoğlu-alphan eşeli harika bir çift. hem genç hem ikiside başarılı hem güzeller ve gerçektende stil anlamında birbirlerini şahane bir şekilde tamamlıyorlar.

    ama dikkat ederseniz hep cemiyetten geliyor seçenekler. hiçbir sahne ve tv ünlüsü yok. hayret ki ne hayret !!

    YanıtlaSil
  34. Evet evet ben de ondan dedim esi de gayet stil sahibi diye hatirliyorum =)

    YanıtlaSil
  35. ben eşi kim onu bile bilmiyorum zuzucum :) boşanmışdımı noldu birşeyler olmuştu emin değilim doğrusu.

    YanıtlaSil
  36. ben sanem tezmanda bir tarz göremiyorum acıkcası hep risksiz düz düz secimler ne güzel bir kombin var nede wauwww dediğim bir kıyafet veya aksesuar,derin mermerci olmak istiyor fakat too far away

    YanıtlaSil
  37. ne alakası var her fırsatta derin mermerci 'yi araya sokmanın. sanem tezman esmerdide sarışınmı oldu yada derin mermerci ye benzemek için estetikmi yaptırdı. hayır ! bu kadını bildiğimizden beri her daim tarzıda fiziğide aynıdır.
    artık evlenmişler bitmiş gitmiş.herkes kendi yoluna gideli yıllar olmuş. üstelik ortada skandal falanda yok. sevgililerdi ayrıldılar ve yeni sevgililer edindiler. adam sarışın ve güzel kadın seviyorsa bu sanem tezman 'ınmı suçu oluyor.

    YanıtlaSil
  38. Sanem kardicali'nin tarzini begenmiyorum heleki ilk sosyete dergilerine cikmaya basladigi zamanlarda suankinden daha kotu giyiniyordu. Siren ertan gece elbiseleri icinde hos gozukuyor ama onun disinda begenmiyorum. Cok elestirmis gibi olucam ralf tezman'da bana hic yakisikli karizmatik ve stylish gelmiyor birkere kisa boylu fazla solaryumlu.

    YanıtlaSil
  39. Yazında bir sinan akçıl- hadise birde fahriye evcen özcan deniz" e çok güldüm. Fahriye ve Özcan yaa şaka gibi. özcan alınmış kaşları ve ne yaparsa yapsın üzerinden atamayacağı malum K. stili ile amannn. Tipi, yüz hatları öyle bir kere. yapacak bir şey yok. sinan Akçıl ise dünkü bebe daha. Ne oldum delisi, ağzı süt kokulu. Kendini bulacak o daha. Fahriye evcen"i az önce star tvnin tanıtım videosunda son kılığını gördüm, öncekinden bin beter. resmen 80 yıllar gazino güzeli, saç kıyafet offf offff fecii bir tip. bir bak starın sayfasına :D hadise"nin zaten üstüne söz söyleyemeyeceğim hepsinden beter. Fahriye"den bile. Sezai Taşkent diyince aklıma melis Alphan"ın haberi geliyor. Kırmızı kazdife sanırım bir ceket giymişiti bu süslü amca j.Walker"ın yürüyen adamıydı tıpatıp ki Meliste oradan girmiş, sıkı bir kafa bulmuştu çok güldüğüm yazılarından biriydi. İsimlerini google da yazınca yanyana çıkıyor sezai Walker diye :DD Benimse Gülin- Akın öngör, Musatafa ve Caroline Koç aklıma geldi. Yani çift olarak birbirlerine yakışıyorlar, tamamlıyorlar diye. öyle çok değişik stilleri var diye değil. Bu arada ralf t. önder öztarahan tarzı, yüzünde tüp patlamış gibi solaryumlu gezen, ultra süslü, playboy gülüşlü erkekleri hiç beğenmiyorum. Biraz erkek gibi olmalı erkekte. O kadar bakım adamı bozar :D Murat Atabarut evet yakışıklı, stil sahibi bir adam.

    YanıtlaSil
  40. sevgili pelin, niyetim sanem kardicaliyi yermek degil; gayet hos bir yuzu ve vucudu olan; klasik giyinmeyi seven genc bir kadin. makyaji her daim hos, erdem kiramer maya residence'da selvi'ye yaptirtiyor. yani en azindan evlenmeden once oyleydi. nereden mi biliyorum ben de ona yaptirtiyorum. ancak sarisin degil, saniyorum ki koyu kestane de degil ama bildigimiz kahverengi. cok dogal duruyor oyle degil mi? kesinlikle cok hos bir tonu var, kuaforunun ellini opmek lazim. yanilmiyorsam sac icin de ayni salona geliyor. ama bunu derin mermerciyi taklit ediyor deme amacli yazmadim; sadece gercekten sarisin olmadigini belirtmek istedim. zaten abest durmadiktan sonra ne farkederki. bir de sunu ejlemek istiyorum gundelik kiyafet secimleri cok hos, genellikle tuvalet secimleri de hos ama saten tercih etmedigi surece. saten gece elbiseleri oldum olasi ucuz gozukur gozume.

    YanıtlaSil
  41. gerçekte saçlarının kahverengi olduğuna inanamıyorum !! dediğin gibi olağanüstü bir ton tutturulmuş o zaman. verdiğin adrese uğrasammı ne :)

    oh nihayet saten sevmeyen birini daha buldum :)

    açıklama için teşekkürler melis. o kadar çok derin mermerci 'yi sokuyorlarki bu çiftin arasına sonunda patlıyıverdim. çok kötü bir duygu olsa gerek. aşıksın sevdiğin adamla evleniyorsun ama her fırsatta exlerden birinin adı zikrediliyor. çok şükür böyle bir durum hiç yaşamadım ama en azından tahmin edebiliyorum. o yüzden bende kadınsı bir tepki verdim diyim :)

    YanıtlaSil
  42. seyran caroline mustafa koç 'mu yazmışın yanlışmı okuyorum acaba :) mustafa koç 'un tarzı varmı bilmiyorum. varsada ben görmüyorum. ama caroline koç 'u çok beğendiğimi biliyorsunuzdur. kadının a'dan z'ye herşeyi hoşuma gidiyor. özellikle o mahçup gülümsemesi. çok asil bir kadın ve bu sonradan olmaz kadının kanında var. ama moda anlamında ne kadar zorlasamda til sahibi bir çift diyemiyorum seyran :)

    Gülin- Akın Öngör ? hmmm beğendim :)

    YanıtlaSil
  43. stil değil. Zaten yazıda da belirttim. bahsettiğim 2 çifti tencere kapak misali çok yakıştırıyorum hepsi o. Yorumlarda yakışan çiftlerde geçince benim de aklıma onlar geldi. Güzel, kailteli duruyorlar, yakışıyorlar. Yoksa evet Mustafa bey hep aynı takım elbiselerle vs. Stille uğraşacak vakti olduğunu pek sanmıyorum, o kadar işin arasında. Gülin- akın öngör"de çok klas duruyorlar. Hava alanında, uçakta, bazı mekanlarda bir kaç kere görmüştüm, çok kaliteli derler ya öyle görünüyorlar. akın Bey bayaa cool görünüyor, eşide. stil anlamında örnek göstermedim iki çiftide. Çok uyumlular ama. Yani Çok yakışıyorlar karı-koca olarak bence. Carolin K. güzel kadın canım. gerçekten çok güzel. öyle yani. Stil için gerçekten biraz uğraşmak, o işe vakit ayırmak lazım. Benim aklıma öyle çiftler gelmedi vallahi. Yani yabancılar falan var. Bir de bir kaç genç nesil sevgili. Ama vakit lazım yahu. Yoğun çalışanlar ancak yardım alırlar profesyonel.

    YanıtlaSil
  44. Pelin hanim sanem kardicali uptown daki ek da ozcan'a yaptiriyor sacini yaziyim dedim. Kendisini birkac kere gordum cok hanimefendi bir bayan ama evet dogru dogal sarisin degil (boyle seylere hic takilmam onemli olan guzel durmasi) dipleri koyu cikiyor bilgilerinize. Ayda

    YanıtlaSil
  45. Sanem Tezman o zaman dogru olani yapmis diyorum. Cok klas bir ton bulmus ya da bulmuslar :)

    YanıtlaSil
  46. postunu ayrı bir keyifle yorumları çok ayrı bir keyifle okudum. elime kahvemi alıp bidaha okuyacağım o derece :) benim de favorim derin mermerci-cem uzan

    YanıtlaSil
  47. teşekkürler sJ :)
    Mermerci ve Uzan birlikteliği çoğunluğun favorisi gibi. Oratada doğru dürüst tek bir resim dahi olmayıp bu kadar yakıştırılmalarına hayretb ettim doğrusu.
    bu konu hakkında bir post hazırlamak bana farz oldu demektir :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.