HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

 


Uzun zamandır rüküşler listesi yapmıyordum. Aslında bu listeyi yapmaya son vermiştim. Bunun yerine beğenmediğim kombinasyonları tek tek ele alıyordum. Ama şu son bir kaç haftadır ünlülerim arasındaki 90'lar modası o denli dikkat çekici ki bunu sizlere sunmasam olmazdı.

Hanımlar sanırım seneleri şaşırdınız ! Bu sezon 80'ler,90'lar değil, 60'lar ve 70'ler moda :)

Resimdekiler sırasıyla : Berna Öztürk, Günsel Ülkü, Ebru Şallı, Öykü Çelik, Jülide Önengüt, Çiğdem Kayalı, Sinem Yıldırım, Doğa Rutkay.


Share


Yorumlar

  1. ebru şallıyı beğendim ben cok hoş olmuş fiziğide çok güzel zaten...çiğdem kayalıda hoş bence

    YanıtlaSil
  2. aman tanrım bunlar ne böyle ya :D ebru şallı şu kıro görüntüsünü atamadı bir türlü üstünden. o ne ayakkabı ve çantadır öyle. felaket. jülide önengüt e laf etmeye bile gerek yok facianın ötesi. çiğdem kayalının genç kız havaları acınacak halde. hakkaten hepside bir demode korkunç görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Vah vaaah! Felaket cidden :) Doga Rutkay digerlerine gore fena diil ama bence. YC

    YanıtlaSil
  4. Ebru Şallı'da duruş bozuk zaten o nasıl bir poz şeklidir Yarabbim!!!Ayrıca fiziği güzel depil çok zayıf biraz kilo alması gerek:)Çiğdem hanım felaket görünüyor hele hele Berna'yla Öykü'YE lafım bile yok:)

    YanıtlaSil
  5. ben ebru şallıyı beğendim ...kilo falan da almasın harika fiziği var...herkesin olmak istediği 34 beden kadın

    YanıtlaSil
  6. sevgili adsız beğenmene lafım yok ama kendi adına konuşursan daha iyi olur. 34 beden kadını inan herkes istemez :) 34 bedendekine kadında denmez bence :)

    YanıtlaSil
  7. bu kadın uzun boylu değil ama...size 34 beden diyince kate moss gibi biri geliyo aklınıza ama 1.80 boydaki 34 bdenle 1.60 1.70 boydaki 34 beden aynı değil... 1.70 ve altı boylarda 34 beden kıvrımlı bir kadın olur çünkü ölçüleri 60 90 oluyo...benim boyum 1.60 ve 34 bedenim ama vücudum kıvrımlı belim çok ince ve kalçam geniş ...1.80 boyu olan mankenler tabiki genelde 36 beden oluyo gerçi yabancı mankenlerde çoğu 34. miranda kerr candice falan 34 müş victoria secret modellleri genelde öyle...ama siz böyle deyince insan alınıyo çünkü boyla alakalı bi durum bu daha çok her zaman tahta gibi olunmuyo ki

    YanıtlaSil
  8. benim yorumumu okudunuz acaba niye yayınlanmadı eminim sizde kötü niyetli söylememişsinizdir ama kendi alındığımı söyledim sadece

    YanıtlaSil
  9. çiğdem kayalının tayt kaprisi güzel aslında daha farklı kombinlese çok hoş olabilirdi

    YanıtlaSil
  10. sevgili adsız alınacak birşey yok ne düşünüyorsam onu dedim. benim tepkim senin 'her kadının istediği' gibi demen.

    şimdi aslında bu işin matematiği olmaz. yani boy ölçüsü kilo sayısını geçelim. burda önemli olan nasıl göründüğün ve karşındakinin seni nasıl gördüğüdür.

    ebru şallı yı hemen hergün görüyorum çünkü aynı marketten alışveriş yapıyoruz. evet uzun değil ama kısa hiç değil. o kadar zayıf bir görüntüsü var ki hayatta olmak istemediğim bir kadın ölçüsüne sahip. böyle yandan poz vermiş fena görünmüyor ama çıplak gözle gördüğümün bunla alakası yok. ve hep dediğim gibi ben fit kadın seviyorum. böyle cılız görünmeyecen fit etlileri. mesela Jennifer Lopez benim ideal kadınımdır. ebru şallı ya sorsan kesin obez der JLo 'ya :)

    niyetim kimseyi kırmak değil. sadece yazdığın 'her kadın' sözünü sevmedim o kadar.

    kırdıysam affet beni.

    YanıtlaSil
  11. Ebru Şallıyı elbisesini beğendim aslında ama çantası için snaırım eline o anda o denk gelmiş ve onu almı çıkmış alakasız olmuş.Ben de Ebru Şallıyı Nişantaşında bikaç kez görmüştüm hatta bir ayakkabıcıda bilekleri, bacakları çok ince olduğu için özel yapım çizme için ölçü verirken görmüştüm.Tabii bu çok seneler önceydi.Evet oldukça ince bir kadın ama kendisi memnun kocası halinden memnunsa diyecek birey yok.Ayrıca şahsen ben de Peline katılıyorum hiçbir zaman 34 beden olmak istemem. 166 cm boydayım, 55kg. ve 36 bedenim ama şahsen şimdide bu kadar zayıflığın kendime hiç yakışmadığını düşünüyorum ve etrafımdan aldığım tepkilerde aynı doğrultuda bir an önce eski kilona dön diyorlar.Yani kim kendini hangi kiloda, fizikte mutlu hissediyorsa öyle olmalı.

    YanıtlaSil
  12. Haaa bu arada bu Doğa Rutkay'ı ben hiçbir zaman çok şık görmedim yada ben rastlamadım belki de.

    YanıtlaSil
  13. cigdem kayali'yi kardesi sebnem capa hic mi gormuyor acaba ona sasiriyorum

    YanıtlaSil
  14. kot etek mi moda olacak nedir?ebru şallı'da bu kadar para varken ve doğa rutkay da hazır kilo vermişken neden bu denli kötü seçimler yaparlar hayret doğrusu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.