STİL KEŞİF : CLARINS Kardeşler

Karşınızda Clarins Kardeşler. Onlar kozmetik devi Clarins 'in kurucusu Jacques Courtin-Clarins 'ın torunları. Son zamanlarda kendilerini moda haftalarının ön sıralarında ve tüm VIP partilerin konukları arasında görüyoruz..



İlk olarak dikkati Claire ve Virginie kardeşler çekti. Bir süre sonra bu ikiliye ikiz kuzenleri Prisca ve Jenna da katıldı. Dördüde güzel, havalı ve lüks modayı seven gençler. Moda dünyasında saygın bir soyada sahip bu Fransız kardeşlerin giyim stilleride en az kendileri kadar dikkat çekici.

Stillerinde birinci kural baştan aşağı marka giyinmeleri. Araya kazara bir Zara ya da ne bileyim bir TopShop bile katmıyorlar. Herşeyin en lüksü ve en gösterişlisini seviyorlar. Doğrusu bu kadar markaya boğulmaları benim zevkime pek hitap etmesede modanın en lüks penceresinden bakmak isteyenler için ideal örnekler.

Tarzlarında en sevdiğim özellikleri belirli bir çizgilerinin olmayışı, her seferinde değişik modellerden seçmeleri ve çok renkli giyinmeleri.

Claire, Virginie, Prisca ve Jenna Courtin-Clarins, son zamanlarda Kardashian ailesiyle başlayan kardeşler gücünün çok daha stil ve kalite kokanları.













Share


Yorumlar

  1. guzel kizlar, birinci fotoya bayildim))

    YanıtlaSil
  2. bilmediğim bir çok şeyi öğrendiğim bir blog kesinlikle şahanesin moda ve sosyete;) bu kızlar harika bence de "çok daha stil ve kalite kokanları" kesinlikle!!!! bana da bekliyorummmm... http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ben anlamadim bunlar tommy de giymisler sanki ?? Yani hep marka dedin ya ondan sasirdim.Ya da ben mi bilemedim:) sevgilerrr

    YanıtlaSil
  4. Bu kızlar hep dörtlü mü dolaşıyorlar?

    YanıtlaSil
  5. yok artık offf diyorum, masallah valla...

    YanıtlaSil
  6. ehh yarabbiimmmm sen pelini başımızdan eksik etme :)) bunlar kardashianlara bin basarlar bide hepsi güzel biri çirkin olsa kafamı kırıcam yalnız marka bu dört kadına kalıcaksa onların arasında taht kavgası olur bak ben sana söyliyim sonra bunlar başlarlar vay efendim sen gucci çantamı çaldın vay efendim sen hermesimi arakladın bak görürsünüz emel demişti dersiniz :))

    YanıtlaSil
  7. Ful marka giyinmeleri kardashianlar gibi görgüsüz olmadıkları anlamına gelmez bunu zamanla anlarız zaten

    YanıtlaSil
  8. clarinsler kadar luks kokmasalar da stil sahibi kardesler denilince benim aklima da delevigne kardesler geliyor su siralar..
    gozde..

    YanıtlaSil
  9. kesinlikle çok hoşlar. onlarıda bu aralar konu edeceğim. hatta yarın yapayımda kardeşler konusu tazeyken iyi gitsin :) teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Oha çok mükemmeller :) Lanvin elbise, lv çanta fendi kemer yazamayacağım kadar çoook çok sevdiğim parçalaar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.