325 - KİM NE GİYMİŞ ? - Elif Boyner

 


Elif Boyner geçtiğimiz hafta katıldığı tüm organizasyonlarda tilki desenli Deyrolle for Opening Ceremony marka kıyafetlerle görüldü. Birinde sadece eteğini giydi. Bir başka sefer hem etek hem gömleğini kullandı. Her türlü Elif Boyner 'in kendine has stiline yakışan kıyafetlerdi.

Alexa Chung, Deyrolle for Opening Ceremony 'nin maksi elbisesini giyen bir diğer ünlü isim. Alexa Chung ayakkabı olarak turuncu süet Prada seçerken Elif Boyner yine bu renge yakın bir seçim yapmış.



Tilkiler yaşadığımız bu sonbaharda en favori desenler. Jill Stuart 'ın 2011 Sonbahar koleksiyonunda tilki desenli elbiseler gözalıcıydı. Ashley Olsen 'ın üstündeki Krizia 'nın 1980 koleksiyonuna ait vintage kaşmir kazağı ise olayın crème de la crème 'i.

Alışverişlerinizde tilki desen gördünüzmü hiç düşünmeden atıverin sepetinize..Benden söylemesi :)

*Bebişleri olanlara ise New York 'da ki mağazanın Kids bölümünü talan edeceklerinin garantisini verebilirim. Bütün ürünlerin kumaş ve dikim kalitesi birinci sınıf ve çeşit fazlalığından başınız dönebilir :)

* Satılan ürünleri incelemek isteyenleri BURAYA alayım.


Share


Yorumlar

  1. Elif Boynerin kendine has hoş br tarzı var...fakat omuz ve boyun kasları hoş görünmüyor, belki de profesyonel olarak yüzdü küçükken bilemiyorum...bu yüzden V yakadansa derin kare yaka ya da önden 2-3 düğmesi açık gömlekleri tercih etse daha şık durur gibi geldi bana.......

    YanıtlaSil
  2. sevgili derya yorumunu zevkle okuyordum ki m***l kelimesi herşeyi berbat etti. :) bu yüzden yayınlamadım.ama dediklerinde haklımısın evet hem de çok :)

    YanıtlaSil
  3. sevgili pelin valla daha ağır şeyler yazacaktım ama törpüleye törpüleye o çıktı. en sinir olduğum şey giyinmeye önem vermiyorum kıyafetleri hiç takmam deyip hem marka giyeceksin hem de o güzelim kıyafetleri berbat edeceksin. 10 sene önce moda sektörüne saygı duymaz önemsemezdim. ama o kadar gelişti ve öyle muhteşem kıyafetler çıktı ki ister istemez saygı duymak zorunda kalıyoruz. hatta bazı modacıları rönesans dönemindeki sanatkarlara benzetiyorum. onlar resme heykele dökmüş yeteneğini şimdikiler de ne şanslıyız ki bu yeteneklerini kıyafetlerde kullanıyor. ama bu elif boyner gibi kadınların "modayı umursamam tarz yaparım kimseyi iplemem" deyip aslında ekol olmak için canını verecek durumdaki kadınların böyle insanın keyfini kaçıracak şeyler giymeleri beni deli ediyor. insanın çevresine saygısı olur ya. tarz sahibi değilsen giy bir jean giy bir body çık dışarı. o bile şu görüntüden çok daha iyidir. eteğin üstündeki o paçavrayı temizlik yapmaya giden kadınlar bile giymez. bu yorum da yayınlanmayabilir:)

    YanıtlaSil
  4. bu kız alexa chung'u taklit etmemişse ben de adsız değilim :)

    YanıtlaSil
  5. o deilde bu Olsen kardeşler siyam ikizi mi niye her foto da yapışık duruyo bunlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.