PUCCI ÜSTÜ ŞAL ?!

 


Suzan Sabancı Dinçer 'in Emilio Pucci sevdası devam ediyor. Chanel 'den Pucci 'ye geçişini birçoğunuz sevmese de benim hoşuma gitti. Çünkü Chanel'lerin hepsi ufak çaplı bir faciaydı.

Ama bir Pucci üstüne Türk usulü şal giymek ne denli doğrudur sizlere sormak isterim. Şalı ben de severim. Değişken havaları yaşadığımız bu günlerde şallar ideal bir kurtarıcıdır. Ama bir Pucci 'ye giyilirmi işte orası tartışılır. Üstelik şalın üstünde ki kat izinin bile ütüyle açılma gereği duyulmamış.

Belki o an üşümüş derseniz bile olacak iş değil çünkü elbisenin birebir tonunda bir şal bulmak için belli ki uğraşılmış ve özellikle giyilmiş derim.

Böylesine nadide parçaların değerinin bilinmemesi canımı çok acıtıyor çoook :(


Share


Yorumlar

  1. sen hep benim aklımdakini okuyorsun:) Kendi kendime herhalde bu kadar renk uyumu olmaz bulunduğu mekanda vermemişlerdir diyordum ki bir sonraki paragrafta aynı şeyi yazmışsın. Eğer üşüyorsam o elbisenin üstüne kırmızı verseler ben yine alırdım şalı ama evden çıkarken yanıma alacak olsam ben de tercih etmezdim, hele de böyle ütüsüz!

    YanıtlaSil
  2. Cene yanak dudak kaslar hepsi yapali. Yanaklarinda sadece 5 kutu dolgu maddesi var herhalde, bence hic gerek yok bukadar estetige. Sal kullanimini gozume pek batmadi aslinda

    YanıtlaSil
  3. "Naturelligi" bilemem ama birseyler katmis oldugu kesin. Yazik olmus caaagnim elbiseye yahu Pucci bu Gucci degilki!


    * Bu gunden itibaren olgun ve dolgun bir kadin oldugumdan, daha bilmis, snob yorumlar yapma hakki goruyorum kendimde. Bilgilerinize sunarim prenseslerim.

    YanıtlaSil
  4. yani anladigim bu kapali yerde bir giyilmis bir kiyafet Uzun kollu bir elbiseyle usunecek bir havadada degiliz. hic anlamadim o sala ne gerek var. Bide sarip sarmalanmis gibi onu ortmek elbiseyi oldurmek cok anlamsiz geldi bana

    YanıtlaSil
  5. Bence kesinlikle ustune bir sey dokulmus ya da elbisenin dikisi falan sokulmus. Aksi halde bu sarilip sarmalanmanin bir aciklamasi olamaz.

    YanıtlaSil
  6. Elbise dehşet güzel, aslında şal beni de rahatsız etmedi Pelincim.Belki bu derece sarmalanmayıp poz verseydi gazeteci arkadaşlara daha iyi görünürdü.Sanırım şalı kullanmayı becerememiş:-)

    YanıtlaSil
  7. gözlerime inanamıyorum !! suzan hanım tam bir türk trendi yaratmış. dünyanın başka bir yerinde pucci üstü şalı göremezdiniz. nasıl dururmuş diye merak etmeye gerek yok elimizde bir örnek var :) bu olay üzgünüm ama chanel 'den de beter olmuş.

    YanıtlaSil
  8. Şalın tonu elbiseyle aynı olduğu için gözüme batmadı benim de ama elbisenin değeri bilinmemiş derken şöyle de düşünmek lazım, bana göre Suzan Sabancı için Emilio Pucci giymek sıradan bir şey ve bu yüzden üzerine şal takınca elbise mahvolur falan tarzında düşünmez.

    YanıtlaSil
  9. Şal gözüme çok da batmadı (ütü kat yeri hariç!) Elbise harika, eminim yuvarlak hatlarına çok yakışmıştır.

    YanıtlaSil
  10. gerçekten inanamıyorum. emilio pucci her parçasına hayran olduğum marka, suzan sabancı da her giydiği pucciyi rezil etmeyi başaran bir kadın benim gözümde. önce dünya güzeli elbisenin altına giydiği ayakkabılar, şimdi de şal, allahım görmek istemiyorum...

    YanıtlaSil
  11. :(( yapma bunu yapma bunu allahım benim bi pucci elbisem olsaydı söz onu böyle sarıp sarmalamaz böyle işkenceler çektirmezdim amin!!

    YanıtlaSil
  12. bana sorarsan pelin elbisenin gögüs dekoltesini ve seksiliğnin basına malzeme vermemek için şalla kamufle etmiş suzan hanım. Ece

    YanıtlaSil
  13. Belkide elbiseyi taşıyabileceği konusunda kendine güvenmiyordur. Ayva göbek falan çıkmıştır, şişkinliği vardır :) Sırf pucci olduğunu göstermek adına giymiştir. Bu da başka bir tüketim şekli. Taşıyabildiği için değil sadece ünlü bir marka diye giyinmek ;)

    YanıtlaSil
  14. Bana sorarsanız Suzan hanım baya üşümüş baksanıza nasıl sarmalamış şalı :)

    secondhand-chance.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. curcunam bu şalla giydiğinin pucci olduğunu anlamak bile zor. tabi benim gibi pucci manyakları hariç :)

    şal çoğunzuun gözüne batmadı çünkü kültürümüzde var. bayılırız bizler şala. ama bir avrupalının aklına gelmez şal. illaki ceket giymeliler. biraz kültürle ilgili birşey. ama ne olursa olsun öldrüselerde bir pucci üstüne şal takmam arkadaşalar. olacak iş değil yani :) üşüyeceksemde giymem zaten. ama bir arkadaşın dediği suzan sabancı dinçer gibi bir kadın için pucci giymek henry giymek gibi birşey olsa gerek :)

    YanıtlaSil
  16. yani yazdığım yorumu ben bile anlamadım sizler anladıysanız ne ala :)

    YanıtlaSil
  17. Bu siteyi yeni keşfettim. Site sahibesinin moda hakkındaki kaliteli bilgisi takdire şayan. Yorumlar bazen nefret kusan cinsten olsa da, sitedeki güzel bilgilerin hatırına takip edeceğim. Yalnız site sahibesinden ricam bir an önce Türkçe yazım kurallarını öğrenmesi. Bilgili olduğu apaçık ama bu çocuk Türkçesi olmamış. Ökönömi diyen ekonomist tadı veriyor :). Dilerse başlıklardaki hataları tek tek onun için düzeltebilirim bir TDK aşığı olarak :) (amme hizmeti)

    YanıtlaSil
  18. "Sal ve ceket" konusundaki saptamaniza bayildim sevgili blog sahibesi.

    YanıtlaSil
  19. suzan sabancı nın giydiği elbiselerin hepsi birbirinden güzel ama gel gör ki onda bu elbiselerin bütün güzelliği ölüp gidiyor. ne saçı başı ne de vücudu bu kıyafetleri kaldırmıyor. bu elbiseleri herkes taşıyamıyor belli ki. bir havası bir cazibesi yok maalesef. elbiseyede öldüm bittimm. renk uyumu, elbisenin modeli beni benden aldı ağlayacağım valla...

    YanıtlaSil
  20. Tuturella rules!TDK....whatever can't even find the words to describe your kind.Oh wait, I found it WHANNABE:)

    YanıtlaSil
  21. TDK aşığı adsız'ın ifade ettiklerine katılıyorum - hem Türkçe yazım kuralları ile ilgili düşüncesine hem de bazen yorumların haddini aşması ile ilgili tespitine. Pelin'in bu çok güzel bloğunu hepimiz keyifle okuyoruz; yapıcı eleştiriler takdir görmeli ve tartışılmalı.

    Katılmayan arkadaşlar da, neden katılmadıklarını saygı çerçevesinde ifade edebilirler.

    Seda

    YanıtlaSil
  22. Lütfen yorumumu yayınlar mısınız? :) TDK aşığı oldu çıktı adım. Ben sadece kendimce -espirili bir dille- elimden geldiği kadar yardımcı olacağımı belirttim. Tuturella kişisi muhtemelen benden yaşça büyüktür, daha iyisini biliyorsa o düzeltsin. Yayınlamayacaksanız rica ediyorum o ilk yorumumu silin. Benim üzerimden havalı cümle kurmasın kimse :).

    YanıtlaSil
  23. ya yapmayın Allah aşkına sanal alemde, blog aleminde artık farklı bir yazım tarzı oluştu tüm dünyada bunu kullanıyor nerdeyse, detaylara fazla takılmayın.

    YanıtlaSil
  24. Gerilmedim ki, sana öyle gelmiş :). Senin yorumuna ben de yazdım bir şeyler. Havalı cümlelerine devam et, maşallahın var :D. Ablam sayılırsın, sorun yok, eğlen kendince :D. Sitenin güzelliğine güzellik katmak amaçlı esprili bir şeyler yazdım sadece. Siteye de bayıldım, müptelası oldum. Yorumlara da dahil oldum işte :).

    TDK aşığı adsız :D

    YanıtlaSil
  25. Sevgili Papiş Style. Eğer yorumun benim Türkçe yazım kuralları hakkında yazdıklarım içinse şunu söylemek isterim. Olay bir şeylere takılmak değil. Bu site hakikaten kaliteli bilgi paylaşıyor ve bu kaliteye yaraşır bir özen çok hoş olur. Saygın bloglar daima yazım kurallarına uyar, en azından benim takip ettiğim yabancı bloglar bu şekilde. Benimki de bir ricaydı işte. Benden başka herkes büyüttü durumu :D. Neyse ya sevgiler diliyorum :).

    TDK aşığı adsız :).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.