YSL by EDA TAŞPINAR

 


Eda Taşpınar 'ın üstünde ki ilk bakışta bu bir Yves Saint Laurent dedirtiyor. Ama detaylara bakınca YSL 'in yandan yemişi dememek çok zor. Yandan yemişi diyorum çünkü orjinal tulumdaki pantalon kesimi ve kullanılan kumaş çok farklı.

Kendisi geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda büyük markaların kıyafetlerini diktirdiğini itiraf etmiş. Nihayet :) Bu itirafında minicik bir payım varmıdır merak ediyorum doğrusu :) Şimdi geriye kalıyor sadece tek bir sorun. O da diktirdiklerine kendi tasarımım demesi. Bunuda bıraktımı herşey harika olacak :)

YSL beyaz tulumu diğerlerinden ayıran özelliği yaka bölgesi. Straplez yaka ve boyun arasına konan büzgülü şifon tuluma bambaşka bir hava katmış. Hatırlarsanız Feryal Gülman da siyah bluzunu görmüştük ve tutturduğu broşu hiçbirimiz beğenmemiştik.

Gelelim Eda Taşpınar 'ın diktirdiği YSL çakması tulumu nasıl kullandığına..Kısacası beğendim. Sarı jacquard kumaşdan Zeynep Tosun ceket çok şık.. Diğer tüm aksesuarları siyah renkten seçerek cekete ekstra bir ilgi istemiş..Genel olarak gayet başarılı bir kombinasyon örneği..

Bu tulumun siyah renkli olanını Rihanna Glamour dergisinde giymişti. Rihanna herşeyi bozuyor öyle değil mi ? O kadar harika görünüyor ki Rihanna 'ya bakıp da Eda Taşpınar 'a yakışmış demek epey zorlaşıyor diyebilirim :)


Share


Yorumlar

  1. Oncelikle hosgeldin pelinim:) Yien super yakalamissin, senden birsey kacmaz fashion police:)

    Yani su meshur "tasarimlarindan" da olsa ben begendim kiyafetini. Bu kadina kizamiyorum ben artik cok sempatik ve icten buldugum icin:)

    YanıtlaSil
  2. Ben kullanımını beğendim ama birşey beni rahatsı etti dekolteyle ilgili anlayamadım henüz nolduğunu

    YanıtlaSil
  3. kesınlıkle senın katkın var katılıyorum canım.
    aynısını birebir diktirip benım dıyo.

    YanıtlaSil
  4. YSL tulumun belindeki büzgüler sayesinde tulum ince bir silüet veriyorken Eda Taşpınar'ın tulumu dikkatleri kalçaya yönlendirmiş adeta! Bir de, YSL tulumda kemerin ipince olması boşuna değil. Eda Taşpınar'ın kemeri aslında kalın bir kemer değil, ama tulum hem de beyaz bir tulum üstünde hem kendisi kalın görünmüş hem de Eda'nın belini kalın göstermiş. Ah şu ayrıntılar!

    YanıtlaSil
  5. Eda'ya e giyse yakışır! Ben seviyorum Edayı ve iddialı parçalarını.İddialı şeyler birtek Eda'da hoş duruyor bana göre.Ben burda da çok beğendim tulumu ,sadece kemer daha ince olmalıydı cidden.Bir de o ön kısımdaki şfon yerde dekolte yerinde tekrar içte bir astar falan mı var ben mi yanlış görüyorum?

    YanıtlaSil
  6. canım serabım hoşgeldim :)evet eda t. 'ı bakmayın bende severim. sağolsun yok böyle dans pek bir sevdirdi bana :)

    sevgili coşkun nerelerdesin özlettin çok :) evet güzel yakalamışın. gerçektende minicik bir kusur ama dediğin gibi büyük kusurlar yaratmış.

    papişim haklısın. sen dedinde şimdi bakıyorum gerçektende sankş ten rengi bir astar var. halbukş bundan çok daha cesur kıyafetler giymiştir ama göğsü olmadığından rahatlıkla taşımıştır. niye böyle birşeye gerek duymuş hiç anlamadım doğrusu. sende de ne göz var tebrikler :)

    YanıtlaSil
  7. ay ne mzlemişim ne özlemişim anlatamam iyiki döndün ya ama bu postu es geçiyorum yorum yapmak için zira parmaklarıma yazık!! :))

    YanıtlaSil
  8. gören de parası yok zanneder, ne diye diktirme zahmetine katlanıyor anlamıyorum. biz bi tane taklit lv alsak milletin dilinden düşmeyiz. etraftan kimse bişey demiyor mu acaba?

    YanıtlaSil
  9. ceket ZEYNEP TOSUN:) hatta Tosun'un cok begendigim ilkbahar 2011 koleksiyonundan. umarim onu bari satın almıştır:p

    işte "sosyete" ile "sosluyete" arasindaki fark bu, gerçek bir cemiyet kadını boyle seylere tenezzul eder mi?! YSL olmaz da ozgun ama şık ama kaliteli bir şey olur.

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler bilgi için :) ceket hakkaten çok güzel. açıkçası güzel de bir bütünlük yakalamış. ama şu taklit olayları bir ikoncan olarak şöhret yapmış birine hiçmi hiç yakışmıyor.

    YanıtlaSil
  11. Zeynep Tosunun koleksiyonunu cok cok uygun fiyata enmoda com da bulabilirsiniz kesinlikle bakmalisiniz

    YanıtlaSil
  12. Google'da Rihanna'ya baktim daha yeni. Bayilmadim, resmen eridim bittim! off ne kadin. Siyah tulum cok ama cok guzel yakismis..
    Eda Taspinar neden boyle seyler yapar ki anlam veremiyorum. Farkli olmak var iken neden bukadar taklitlerle ugrasir?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.