340 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman, Chanel 'in hakkını veren sayılı isimlerden. Siyah ceket üstü bolero kesim bir başka ceket görüyoruz. İki parça gibi görünselerde aslında tek parça. Kesimde, renkte kendisine çok yakışmış. Siyah pantalonu ve Christian Louboutin'ler ile mükemmel bir şıklık örneği.

Bu sefer Hermes çantayla hiçbir sorunum yok. Hatta bu kombinasyon ile ideal bir seçim olmuş. Açık bıraktığı saçları ve makyajıyla harika görünüyor. Galiba Feryal Gülman 'ın ideal rengi kırmızı. Çünkü her kırmızı renkli kıyafetle bambaşka bir güzellik içinde.


Share


Yorumlar

  1. Feryal Gulman in sanırım giyinme odası değil giyim apartmanı vardır. Bir kat chanel, bir kat lanvin...

    YanıtlaSil
  2. EvrimKuzey02 Kasım, 2011

    Pelinim, senın guzel hatırın ıcın bıle olmamış vallahi :) yanı cok abese iştigal.. Feryal hn da haklı.. pıyasada elbıse kalmadı :D

    YanıtlaSil
  3. Feryal Gülman'ın gardrobunu görmek ıstıyorum kesinlikle.Servet yatıyo olmalı. Kızı falan olsaydı da ona kalsaydı bu kıyafetler bari..

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Yani ilk defa bir Chanel kiyafetin bir insani oldugundan yasli gostermedigini goruyorum Demekki chanel giyinerekte modern olunabiliyor ve klasik goruntuden cikabiliyor insan Feryal Gulmana bravo diyorum. Ama cekettede cok farkli bir yorum var hakkini vermek lazim.

    YanıtlaSil
  5. çoooook şıııık bir ceket harika. sıradışı, orjinal ve renk kendisine çok yakışmış.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.