EMANUEL UNGARO by EDA TAŞPINAR

 


Eda Taşpınar 'ın geçtiğimiz aylarda İstinye Park Michael Kors açılışında giydiği transparan elbise epey merak edilmişti. Aldığım mailler saymakla bitmez. O zamanlar hangi marka olduğunu çıkaramamıştım. Gerçi gözüme çok tanıdık geliyordu ama bir türlü bulamamıştım ve sinir olmuştum :)

Nihayet buldum !! Bu sefer ki güzel bir Emanuel Ungaro araklaması. Elbisenin orjinalini giymek Eda Taşpınar cesaretini bile aşar. Gerçi mini olanını İngiliz futbolcu Peter Crouch 'un karısı, manken ve TV yıldızı Abbey Crouch giymeye cesaret etmiş. Dekolteyi severim ama bu kadarını değil. Güzel taşımış hoş durmuş ama ı-ıh bu kadar herşeyin uluorta görünmesini sevmiyorum.

Eda Taşpınar kendi yorumuyla basen bölgesini iyice kapamış. Orjinal Ungaro 'da ki kumaş işçiliği elbette Eda Taşpınar 'ın Ungaro 'sunda yok. Ama fermuar detay ve deri boyunluk eklentiyle olabilecek en yakın taklit tasarımı çıkarmış.

Saçları, makyajı ve Christian Louboutin'leri ile böyle bir elbise de ancak bu kadar başarılı taşınabilir.


Share


Yorumlar

  1. Lütfen yanlış anlama ama bana son cümlenin kinayeli olduğunu söyle :(

    YanıtlaSil
  2. bence bu orjinal

    YanıtlaSil
  3. Umarım yanlış anlaşılmam ama ben bir kadının vücudunu bu denli teşhir eden kıyafetler giyinmesini tasvip etmiyorum. Tabiki herkes kendi hayatından sorumludur. İsteyen istediğini giyer gezer ama benim kişisel fikrim kadınların biraz daha sofistike ve zarif olmaları gerektiği yönünde. Tabi dekolteye karşı değilim. Dekolteyi dozunda olduğu sürece çok güzel taşıyan kadınlar mevcut. Ama bu bambaşka bir şey. Üzgünüm ama çok ucuz bir görüntü.

    YanıtlaSil
  4. Sende sık sık terzisi kim merak ediyorum dıyordun gerçi, ama bende terzisi kim merak ediyorum hakikaten ciddi bir yetenek her gördüğünü yapabilmek bide eda nin kendisi terziymis ne şaşırırım .
    Bu arada cemiyet hayatından renkli kisileri ornek veriyorsun birazda is kadınlarının stillrinden ornekler koyarmisin. Özellikle isleri moda sektöründen olanlar. Bazısının moda kanalı var kimi si Parekende sektörünün onde gelenlerinden ama fazla malzeme vermiyorlar herhalde ki sen fazla yer vermiyorsun. Biraz ofis tuyolarida lutfenn;)

    YanıtlaSil
  5. Edayı beğenirim, cesareti de takdire şayan.Ama bu ne yaa!!!!Elbisenin orijinali bikini üstü beach wear olsaydı yani, bide buna dünya para ödeyip,al giy yani(!)Bazen bazı şeyleri anlayamıyorum ve anlayamayacağım da sanırım.

    YanıtlaSil
  6. Bence orjinalide, cakmasida oldukca cirkin, para verseler giymem tabi bu benim kisisel fikrim. Zevkler ve renkler tartisilmaz ancak medyaya bu kadar malzeme veren sahislar elbette elestirilecektir.

    YanıtlaSil
  7. elbise çakma.bu koleksiyonun tümünü yakından gören şanslılardanım.eda taşpınar'ın giydiğini ilk kez görüyorum.üstelik kumaş kalitesinin farkı bu resimlerden bile belli oluyor.

    YanıtlaSil
  8. fazılhan seni hayal kırıklığına uğratacağım ama hayır bence gayet güzel taşımış. :)

    valla orjinal ya da değil. görüntü çakma. zaten eda t. bu konuda fazlasıyla mimli. şayet orjinalse söylesin ben de burdan seve seve açıklamasını yapayım.

    YanıtlaSil
  9. Cakma makma, bence Eda'nin elbisesi daha guzel olmus! bu kiz gun gectikce guzellesiyor mudur nedir,bana bayag hos gorunmeye basladi:) Sac&makyaj epey basarili, sen ne dersin Pelin'cim?

    YanıtlaSil
  10. Neslie 'cigim yazimda da dedigim gibi olabilecek en dogru ve guzel sekilde tasimis. Ben de begendim. Uzgunum Fazilhan :)

    YanıtlaSil
  11. eda bir kerede geçen sezonun birşeyini taklit etsin.ama yok hep yeni sezon ne varsa onu taklit ediyo.simdi de givenchy lere kafayı takmış.hep o transparan eteklerle 'KENDİ TASARIMIM' diye ortaya çıkıyo.emeğe biraz saygı göstersin.komik oluyo, alamıyorum taklit ediyorum durumuna düşüyo.biz moda severleri salak yerine koyuyo.ay ne olur yeter bu kızın postlarını koyma.midem kaldırmıyo artık...

    YanıtlaSil
  12. Miden kaldırmıyorsa Eda'nın olduğu postları es geç, okumasen de Adsız!

    YanıtlaSil
  13. Buna ne denir biliyor musunuz? Ben ünlüyüm bana her şey mübah. Ya şaka gibi ya.

    YanıtlaSil
  14. Herseyin fazlasi iyi degildir. Fazla olmus.. Ama seksi buldugumu itiraf etmem gerek:)
    Eda taspinar cok iyi bir taklitci bence.. tasarimciligini bilmem ama taklitciligi cok cok iyi yapiyor. Yada esinleme mi dememiz lazim?:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.