GELİNLİĞİNİ GİY GEL !

 


Yeni evlenecek olanlara sesleniyorum ! Gelinliğinizi seçerken sadece gelin dergilerinin içine gömülerek büyük bir hata yaparsınız. Bir de ünlülerin davetlerde özellikle kırmızı halılarda giydiği beyaz elbiselere bakın derim. İnanın birçok fikir edinirsiniz.

Çünkü son zamanlarda ünlülerin seçtiği beyaz elbiseler bir nevi gelinlik gibi. Resimdekilerin başına koyun bir duvak, verin eline bir buket alın size çeşit çeşit gelin örneği.

Düğününüz oldu ve gelinliğinizi gardrobunuzun bir köşesinemi tıkıştırdınız. Hata ! Önce iyi bir kuru temizleyiciğe gönderin sonrada büyük bir davete gideceksiniz uygun aksesuarlarla giyin ve o özel gününüze bir anlam daha katın.

Marka olarak Atelier Versace, Elie Saab, Chanel ve Givenchy başı çekiyor.


Share


Yorumlar

  1. inanırmsıın geçenlerde aynı şeyi ablama söyledim. başlığın bile dediklerimle aynı. evet haklısın artık dergilere bakmaktansa google a celebrity weae white yaz hepsi gelir karşına. hemde modelller birbirinden güzel. güzel bir noktaya değinmişin her zmanaki gibi pelin. tebrikler :D

    YanıtlaSil
  2. İlk defa evleniyorsanız; tüm genç hanımlar gibi düğününüzde bir "prenses" olma hayaliniz oluyor. Bu nedenle de giydiğiniz gelinlik, gelinlik gibi oluyor. Ama ikinci evliliği yapıyorsanız eğer, o zaman sizin post'unuzdaki fotoğrafta yeralan modeller gibi, yani gece elbisesi vari gelinlikler arasından size en uygununu seçiyorsunuz:) Tecrübeyle sabittir:)))

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraftaki hemen hemen bütün elbiseler güzel, ama Uma Thurman'ın Cannes'da giydiği etekleri tüylü Versace inanılmaz güzel. Gelinlik olarak benzer bir model giymiş olmak isterdim.

    Bir diğer konu da, gelinliği sonradan davete giyebilmek için, daha dökümlü ya da vücut siluetini gösteren bir kesim tercih etmek lazım. Mesela, Türkiye'de gelinlikçilerde çok görülen eteğinin içi kasnaklı (kasnak mı denir?) ball gown stili pek olmaz herhalde.

    Feride

    YanıtlaSil
  4. sevgili eciko tecrübe konuşuyorsa ne diyebilirim ki :) ama ilk kez evleniyor olsaydım inan bu elbiselerden çok güzel örnekler bulabilirdim. mesela uma thurman 2ın atelier versace elbisesinin yırtmacını kapatırdım. eteğine hafif bir hacim kazandırırdım. duvakta taktımmı işte sana ideal gelinlik. aynı şekilde sarah jessica parker 'ın elbisesinin eteğini uzatırdım. ispanyol duvağıyla çok hoş bir kır gelini olabilirdim :) demek istediğim insanın yeterki hayal gücü olsun. ki sanırım bundan bende epey var. zaten oldum olası kapalı düğün salonu gelinliklerini sevmemişimdir. bnim gelinliğimde çok sadedir. kzıım olmasaydı güzel bir elbiseye dönüştürürdüm. ama hayalim kızımın giymesi.

    sevgili feride sindirella tarzı gelinlikleri oldum olası sevmediğimden bana bu resimdekiler çok daha uygun ve zarif göründü açıkçası. ama tabi kimsenin zevkine birşey diyemem. gelinlik kişiye özeldir.

    sevgili filiz güzel bir rastlantı demek ki :) benim gibi düşünen birini gördüğüme sevindim doğrusu.

    YanıtlaSil
  5. pelin hanım atelier versace elbise fiyatları ne civardadır çok güzel modelleri varda şimdiden tşk
    seda

    YanıtlaSil
  6. sevgili seda fiyatlar 5 bin ile 15 bin dolar arasında değişiyor. en sade ve az işçiliğin olduğu modeller bile 5 bin den başlıyor. vera wang gelinliklerden bile pahalı diyebilirim.

    YanıtlaSil
  7. Emma Roberts'ın giydiği Chanel çok hoşmuş ama pek gelinlik olmaz bence ondan..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.