Kahvenizin Yanına En Lezizinden Bir Cookie :)

 



Begüm Şen 'in ayaklarını süsleyen bu şahane Tom Ford stilettolar sabah kahvemin yanına en lezizinden cookie oluyorlar :)

Kürk etoller boyunları süslemeye devam ediyor. Gucci sağolsun bu akımı belli ki sosyetem pek bir sevdi. Beyaz elbisesi, Hermes Pochette 'i şıklık anlamında harikalar yaratmış. Ama saçlar ve makyajı sevdiğimi söylemek çok zor. Begüm Şen 'in acilen saç değişikliğine gitmesi lazım.

Kısacası sabah sabah bu 1.375 $'lık seksi şeyler bütün metabolizmamı altüst etti. Hedefe kitlendimmm !! :)



Share

Yorumlar

  1. Ama o ayakkabılar o ayakkabılar .. :)
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. inanılmaz şık bi ayakkabı..elbiseyle de inanılmaz bi uyum yakalamış..saçlar konusunda da aynı fikirdeyim..komple katılıyorum yazdıklarına..

    YanıtlaSil
  3. Neden bilmiyorum ama Begüm Şen ne giyse zarif durmuyor beğenemiyorum bir türlü.

    YanıtlaSil
  4. Şahsen benim de metabolizmada bir hareket yarattı bu güzel pabuçlar.

    Nihan'a katılıyorum ve daha önceleri de birçok kez dile getirdim.Begüm Şen'de birşeyler eksik.Bazı şeyleri güzel taşıyamıyor.İfadesinden mi kaynaklanıyor, fotoğraf açısından, duruşundan, çekiminden mi tam olarak kestiremiyorum ama yok yani olmayınca olmuyor.Üzgünüm:-((

    YanıtlaSil
  5. İffette of

    YanıtlaSil
  6. Acaba kürk yakayı takmasaydı daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemedim ve fikrimi eklemek istedim.Bence takmamalıydı.

    YanıtlaSil
  7. Biliyo musun ben pekk beğenmedim :( Tom Ford'ları değil tqbi ki ;) ama bence elbise ile kürk etol olmamış :( Hermes Pochette de olmamış sanki :(

    YanıtlaSil
  8. Şöyle ki ilk bakışta çok güzel ama incelemeye başlayınca birşeylerin olmadığını görüyorsunuz.Tom Ford'lar hayran kalınası kesinlikle katılıyorum ancak Hermes ile olmamış.Hermes yerine farklı bir seçim yapılabilirdi.Kürk ise gayet şık duruyor.Oldukça beğendim.

    YanıtlaSil
  9. EvrimKuzey28 Kasım, 2011

    O ayakkabıların ıcınde ınanılmaz acı cekıyor gıbı bır halı var ayakların.. ama elbıse kusursuz duruyor uzerınde.. saclar soyle tepeden bır salaş topuz olsa ımıs.. daha sahane olurmus.

    YanıtlaSil
  10. iyi hoş ta bu görüntülerin contemporary istanbul fuarından olduğunu hatırlıyorum. eğer yanlış hatırlamamışsam,o etkinlik için çok değil mi sence pelin?

    YanıtlaSil
  11. sevgili burcu haklısın contemporary den. ama bana çok uçuk gelmedi açıkçası. uçuk havayı veren sadece etolü. onu takmasaydı gayet normaldi. o kadarcık da olur diyorum açıkçası. benim gözümü çok tırmalamadı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.