KİM NE GİYMİŞ ? - Ayşe Kucuroğlu

 


Ayşe Kucuroğlu 'nun üstünde çok şirin bir Prada elbise görüyorsunuz. Miuccia Prada 'nın 60'lı yılları kasıp kavuran Twiggy modasından ilham alarak yarattığı bu elbise özellikle uzakdoğuda epey popüler. Deseni, renkleri, kocaman düğmeleri ve düşük kemeriyle gerçekten de buram buram 60'lı yılların havası var. Ayşe Kucuroğlu 'nda elbisenin uzun kollu olanını görüyoruz.



Elbise kendisine çok yakışmış. Tarzıyla örtüşen bir seçim yapmış. Ama çantalarıyla oldum olası barışamadım. Yine alakasız omuzdan askılı bir seçim yaparak şıklığına süikast girişiminde bulunmuş ama çok şükür bu sefer başarılı olamamış :)


Share


Yorumlar

  1. Sık desen sık degil, tarz desen o da yok. Bunu begendigine ben pek inanmiyorum Pelin senin. Bu kadar enfes bi parca boyle herhangi bi elbise gibi ancak boyle gosterilebilir!

    YanıtlaSil
  2. fcosmos ben de elbisenin kendisini çok sevdim. bence AK'da iyi taşımış. daha başka nasıl giyilir ki bu model. evet ben böyle bir çanta kullanmazdım. bir de bantlı ayakkabı giymezdim ama havasını ve üstünde duruşunu sevdim açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. Bende beğendim çok şirin olmuş

    YanıtlaSil
  4. Bu güzel renkli elbiseyi siyahla boğmaya ne gerek vardı ?Ayşe hanımın yaşı kaç bilmiyorum ama sanki bu elbise onun yaşına gitmemiş(Daha genç işi bir elbise)gibi geldi bana

    YanıtlaSil
  5. Bu elbiseyi ben de denemistim ve bende feci olmustu. Ben bu elbiseyi biraz daha uzun boylu kisilere yakistiriyorum. A.Kucuroglu'nda da kotu durmamis ama siyah opak corap ve ayakkabilari sevmedim.

    YanıtlaSil
  6. Sorularım var benim..
    1)Ayakkabılar yeşilmi???
    2)Çorap hafif delikli bir modelmi? yok olmasın artık..

    YanıtlaSil
  7. Hahhh ! Tam Ayşe Kucuroğlu tarzı bir elbise ve seçim olmuş.Bana üstüne para verseler ben giymem.Tarzım değil çünkü.Yakışmış mı ona emin değilim açıkçası.

    YanıtlaSil
  8. elbise çok güzel değil benim için ama karlie klossta süper durmuş.

    YanıtlaSil
  9. yok ayakkabılar siyah süet ama korkarım ki ucu açık :) çorap opak görünüyor.

    YanıtlaSil
  10. ayakkabının ucu kesinlikle açık hanımlar:-))

    YanıtlaSil
  11. Bu tip elbiselere 30 yaşın üzerindekiler eğer japon değillerse özenmese, bırakılsa gençler giyse daha iyi olmaz mı....

    YanıtlaSil
  12. EvrimKuzey25 Kasım, 2011

    Oyle de olsa olmamış, boyle de olsa olmamıs.. vallahı de olmamıs :) resmen korkuluğa gıydırılmıs gıbı duruyor.. uzgunum, baktıgımda bana verdıgı ızlenım bu dur.. o kemerın halı nedır yaa :S

    YanıtlaSil
  13. Bu elbisenin fiyatını düşünüyorum ve fotoğrafa bakıyorum...yazık

    YanıtlaSil
  14. Merhabaaa :) Dünü kardeşime adadım birlikte club penguin ve xbox oynadık :D Bakmadan yazma sınavında 100 almış da :D Neyse konuya dönelim ben bu elbise konusunda çok darda kalıyorum ama uzun kollu modelini beğenmediğimi söyleyebilirim :/ Elbise hoşuma gitmiyor değil ama kemere alışamadım.. Evet 60'ları çok iyi yansıtan bi kemer ama ben bilmiyorum ya beğenmedim.. Bide nereye baksam o kemerle elbiseye bitişik olmasından şüphelenmeye başladım :D Neyse Ayşe Kucuroğlu'nun görünümünü pek beğenmedim ama kötü demiyorum yani idare eder ama iyi değil :(

    YanıtlaSil
  15. ülkü, cidden süpersin yorumuna çok güldüm.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.