344 - KİM NE GİYMİŞ ? - Eda Taşpınar

 


Eda Taşpınar 'ın üstünde Peter Pilotto 'nun siyah beyaz monokrom paltosunu görüyorsunuz. Biliyorum aklınıza hemen acaba bu paltoda kendi tasarımımı (!) diyorsunuz. Hayır sanmam. Bu palto yüzde yüz Peter Pilotto 'dur. Harvey Nichols ve Beymen gibi mağazaların Eda Taşpınar 'a bazı kıyafetleri ödünç verdiklerini duydum. Yani beğeniyor, alıyor, kullanıyor, resimleri çektiriyor sonra da iade ediyor. Süper bir methot bayıldım !! Bu bilgiyi çok yakın bir kaynaktan öğrendim ama yine de bana söyleyenin yalancısıyım demek yakışır.

Paltonun satış fiyatı 2 bin 440 dolar.

Palto üstüne taktığı kemer hoşuma gitti. Ama kolyeyi sevmedim. Diz üstü çizmelerle güzel bir bütünlük yakalamış. Çantasının tabanındaki zımbalardan Alexander Wang olduğunu söyleyebilirim.

Birazcık da dedikodu yapalım. Duydunuz mu bilmiyorum ama Eda Taşpınar 'ın efsanevi tepecikleri artık yok ! Mucizevi doktor Serdar Eren kendisine silikon takmış. Yaz olmadığı için henüz ne boyutlarda ya da yakıştımı yakışmadı diye çekiştiremiyoruz ama kendisinin dediğine göre silikonu abartılı değilmiş. Doğrusu iyi etmiş. Bu uzvun fazla olmamışıda güzel olmuyor. Gerçi benim gözüme fazla batmıyordu. Hatta giydiği her kıyafeti cesurca taşıyabilmesinde tahtaların büyük bir avantaj olduğunu düşünürdüm hep. Ama madem ki rahatsız o zaman minik bir değişiklik yapmış iyi etmiş. Şimdi acilen sıkı bir dekolte giymeli ki konuyu en ince detayına kadar masaya yatıralım :) Allahtan -10 derecede bile üşümeyengillerden :)


Share


Yorumlar

  1. İyi yapmis silikon konusunda fizigindeki tek kusur oydu bnce onu da yok etmis iyi de olmus :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Paltosu hos ama o fiyatida sahsen boyle goz yoran birseye vermem. Ama tahtagillikten cikmasi icin harcadigi parayi oyle olsaydim, gozu kapali harcardim. Iyi etmis gule sallaya kullansin:)

    YanıtlaSil
  3. bu kızı tvde izledim, o kadar sıcak ve samimi ki ne yapsa kızamıyorum, varsın yapsın ona yakışır diyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Evet gercektende cok sicak kanli. Bende seviyorum yani en azindan bir sempatim var kendisine.

    Tutucugum yorumuna koptumm desemm :) napsin kizcagiz ogrenmisler sormuslar o da cevap vermis. Hele bir vermesin ya da terslesin valla rezil ederler kizi ;)

    YanıtlaSil
  5. Bencede soylemekten baska sansi yok. Bende tatli buldugumdan kizamiyorum artik kendisine. Silikon guzeldir be Tutum, guzel yapilinca gayette sugar oluyor:)

    YanıtlaSil
  6. Eda'cıyımdır bilirsin:-) Evvelki yaz Kahve'de karşılaştık hatta FB'da benim çıtırıklarla resmini çekmiştim.O kadar mütevazı ve tatlı ve samimi ki ben onu o günden beri çok seviyorum.Ben paltoyu çok beğendim özellikle de yaka detayını.Nerdeyse al elbise gibi giy üstüne, çok yakıştırdım Edaya.Biliyorsun son zamanlarda insanlar hiç kıyafeti yokmuş gibi(!) trençkot veya paltolarını sadece elbise olarak giyip çıkıyorlar:)

    YanıtlaSil
  7. Papisim sen sadece elbise olarak giysende yakisir valla! Benim sahsen portlek gozlerim bayram eder:)

    YanıtlaSil
  8. O zaman niye cakma kiyafetler giyiyor boyle bir imkani varsa? sempatik bir bayan birkac yazisini okudum orda bile hissediliyordu ne kadar icten, sicak ve samimi oldugu.
    uzun zamandir aklimda ama yazmamistim. Eda ya bu kiyagi gecen iki sirket gibi acaba Feryal Gulman icinde ayni imkan sunuluyormudur? bedava reklam magaza icin. cunku bu kadar kiyafete yer yetmez. FG esinden oturu cok zengin bu kiyafetleri alma gucude var onunda bilincindeyim. sen ne dersin Pelin? FG marka giymis meraki beni sardi gibi oldu ama iste hep aklima bu geliyo valla :) Tv deki spikerkere bile sponsor oluyorlar kiyafetlerde, cemiyet hayatinin bu kadar onunde olan insana neden yapmasinlar degilmi? diye dusundum.
    Deniz

    YanıtlaSil
  9. sanmam sevgili deniz. feryal gülman çatır çatır parasını verip alır. onca bağışı nasıl yapabilir ki o zaman. sık gittiği bir butik özellikle kendisi için özel siparişlerde bulunuyor. bu konuda çok hassas ve asla ününe gölge düşürmez. yani benim bilip duyduğum budur.

    YanıtlaSil
  10. Ya..silikonmu taktirmis:( ama ben onun aynen seninde dedigin gibi "tahta" halini seviyodum...o haliyle epey androjen bir havasi vardi ve ne kadar dekolte giyerse giysin rahatca tasiyabiliyordu..ama gormedik yeni halini tabii, belki daha guzel olmustur:)
    Bu arada Eda'nin kisin usumemek icin Hollywood unlulerinin kullandigi ozel bir haptan aldigini duymustum, acaba dogru mudur? ya da deli sacmasi midir?

    YanıtlaSil
  11. pelin bugünkü posta gazetesinde elif dağıstanlı eda taşpınar hakkında yazdıklarını kopyalamış gördünmü. şu harvey ve beymenden elbiseleri alıp kullandığını ve iade ettiğini sanki bir yerden duymuş gibi yazmış ama senden okuduğu ortada :D

    YanıtlaSil
  12. tutuşum işin gerçeğini bilmiyoruz o yüzden çemkiremiyorum :) ama haklı olduğun taraf bu konunun konuşulup haber olması.

    neslie bende duydum öyle bir hap olduğunu ama nedense adı nedir neyin nesidir görmüşlüğüm yok. sanki şehir efsanesi gibi birşey bu :)

    sinem evet okudum bende. benden duydukları ortada çünkü zamanlama süper :) demek ki her kesimden okuyucum var. mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  13. Canım çekilişin süper, katıldım az önce. Bende de bir çekiliş var, bekliyorum :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.