Sevgili Feryal Gülman Biraz Ara Verin de Nefes Alalım :)

 


İşte aynen böyle demek istiyorum kendisine :) Ben kendisi hakkında haftalık haber yapmak istiyorum ama ne mümkün ?! Bütün gözde markaların en iyi parçalarını o kadar hızla giyiyor ki beklemeye gönlüm razı gelmiyor. İşte buyrun yine harika bir turuncu mantoyla görüyoruz kendisini. Hem de Burberry Prorsum 'un en beğenilen modeliyle.

Mantonun rengini gölgelememiş ve sadece siyah renk ile eşleştirmiş. Hermes Constance çantası, Prada 'nın Baroque Cat Eyes modeli gözlükleri ve siyah süet çizmesiyle çok şık ve bir o kadar da havalı.

Feryal Gülman 'a pembe ve kırmızı renkler çok yakışıyor. Şimdi bu listeye turuncu renkte eklendi. Umarım sırada yeşiller ve sezonun gizli kahramanı sarılarda vardır. Merakla bekliyorummm :)



Bu mantoyu daha önce Emma Stone, Teen Vogue dergisinin kapağında giymişti.

Mantonun satış fiyatı 1.500 pound.



Share


Yorumlar

  1. muhteşem görünüyor fazlasıyla asilzade olmuş. her dönemin en önemli parçalarını alması bana göre çok akıllıca. parasıyla kendini maymun etmeyenlerden feryal gülman.

    YanıtlaSil
  2. feryal gülmanın dolabına soygun düzenlicem en sonunda. nedir bu? ayıp günah bizlere.

    YanıtlaSil
  3. rengi dışında çok çirkin bi manto.insanın üstünde kabuk gibi duruyor,oturmamış.ayrıca bu rengi siyahla kullanmak harcamak demek.risk almamış.renk kombinasyonu yapamamış belli ki.

    YanıtlaSil
  4. Balkabağına benzemiş : ) Bence 36 bedenden bir yukarısı bile bu paltoyu giymemeli , bir podyumdaki hanımkızımızda duruşuna bakalım bir de hanım teyzemizdeki .
    .gülşah

    YanıtlaSil
  5. yahu kırk yıl düşünsem balkabağı aklıma gelmezdi :) feryal gülman çok zayıf bir kadın. illaki 0 beden giymeli diyede düşünmüyorum açıkçası. ama evet gövde kısmında ki şişlik çok göze batıyor. gerçi siz söyledizde bakıyorum yoksa gözüme batmamıştı ilk baktığımda. şimdi bu renkle başka renkleri karıştırmayıda ben düşünemiyorum. evet renk cümbüşünü severim ama bazı renklerede fazla elleşmiyeceksiniz be arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
  6. Tek kelimeyle bayildim Harika olmus Cok asil durmus bir sokak kiyafeti bence Bu sene turuncu cok moda ozellikle ust giyimde Hep moda dergilerinde goruyoruz Ben kim bu renk bir palto giyecek ve Siz bizimle paylasacaksiniz diye bekliyordum.

    YanıtlaSil
  7. ne mutlu ki beklentilerinizi biraz olsun giderebiliyorum. tabi bunda feryal gülman 'ın hakkını teslim etmek gerekiyor :) müthiş bir lüks moda aşığı. ben deli gibi sarı ve yeşili bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Ben cok begendim Turuncu cok yakismis. Ayrica paltoyu mankene elbise gibi giydirmisler. Gercek hayatta Onu oyle giymek imkansiz Icine hicbirsey giyilmezk o kadar dar bir paltonun. . i

    YanıtlaSil
  9. Bu rengin adi "Brique" Hermes'tede meshur olan renk. Sahsen benim en sevdigim renklerden, Feryal hanimada cok yakismis.

    YanıtlaSil
  10. Palto cok hos gercekten de ben Feryal Gulman'a yakistiramadim nedense. Baskasinin paltosunu giymis gibi duruyor bence, bir butun durmamis. Anlatamadim galiba ama hani bakip dersin ya 'bisey olmamis ama ne bende bilmiyorum'. Aynen oyle iste :) YC

    YanıtlaSil
  11. evrşmkuzey01 Kasım, 2011

    bu kadar seye bu kadın nasıl yetısıyor dıye bır soru sormayacagım.. herhalde yanında en az 10 kısı bunun ıcın calısıyordur.. yoksa oturup dergı karıstırılıp bakılacak seyler degıl, neredeyse her gun ayrı bır sey ıle Feryal Hn ı okuyorum, goruyorum.. ınanamıyorum,şok oluyorum.. falan :)

    YanıtlaSil
  12. sevgili evrim sanırım senin sorunu hepimiz soruyoruz. inanılmaz bir tempo. hollywood yıldızları halt etmiş feryal gülman'ın yanında :)

    YanıtlaSil
  13. Palto nasil burberry in en gozde parcalardindan anlamadim.Bu paltoyu herhangi bir magazada gorse kim alirdi ya :) Cok kotu.Yani belki kesimi daha otursa ee hadi denebilir ama sanki alttan hava vermissin sisiyormus her an gibi.
    Ayrica bu renk kesinlikle citir cerezlere yakisicak bir renk.Aslinda yas ayrimi yoktu renk icin ama bu renk olmamis.
    Ayrica o gozlukler yuz yapisina gitmemis.Normalde cok guzel tercihleri olan bir kadin.Ama bu kombine "0" puan.
    Ela

    YanıtlaSil
  14. Aaahh aahh çok beğendim mantoyı.Feryal hn.a da çok yakışmış.Çok elegan olmuş.Zaman zaman içimden Feryal Gülman'ın kızı olsaydım keşke diye geçirmiyor değilim:-)) Annemden ne güzel bir gardrop kalırdı:-P

    YanıtlaSil
  15. evet burberry 'nin en güzel paltolarından biri. sezonun ön plana çıkanlarından. feryal hanımada çok yakışmış. her ne kadar bu tarz düz inen paltoları kendime yakıştırmasamda feryal hanım güzel taşımış. ve şu renk olayında tamamen seninle aynı fikirdeyim pelin. daha çok ve farklı renkler görmek istiyorum ben de :D

    YanıtlaSil
  16. Çok yakışmış. Bu kadının yaşı yok. Kendine çok iyi bakmış ve bence nice 20'lik kızlara taş çıkartır. Güzel göründüğü için renk de uymuş. Bravo vallahi bu kadına. Kadın gibi kadın, giyinmesini de biliyor. Upuzun ve incecik olmak medyanın en saçma baskısı. Evet, podyumdaki mankende durduğu gibi durmamış ama o yapay manken kimin umurunda. Kadın dediğin böyle olur.

    YanıtlaSil
  17. model çok çok güzel taşımıs acaba fg bir beden büyük falan mı aldı kendi için

    YanıtlaSil
  18. modelde çok çok güzel durması kızın incecik olmasından ayrıca illaki genç montuda değil aslında ben 19 yaşındayım bu mont illa genç işi gibi gelmedi bana her yaşa uygun gibi

    YanıtlaSil
  19. Bence de Feryal hanımın yaşı yok. ben yaşını otuz falandır diye düşünüyordum.gerçekten:) sonra duyduğumda beş dakika kendime gelemedim:)
    ben bu gözlüğü normalde çok seviyorum. Feryal hanımın da yüzüne çok yakışmış ama bu kombinde fazla olmuş gibi.

    YanıtlaSil
  20. Feryal Gulman 46 yasinda. Genelde yasina ve tarzina uygun secimler yapiyor. Tabi arada nadirde olsa begenmediklerimiz oldu. Ama ozellikle son donemdeki secimleri sahane.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.