YEKTA KOPAN 'ın ÇALIŞMA ODASI

 


Nefisss..

Tam benim zevkime göre döşenmiş. Büyük olasılıkla IKEA mobilyalara, kütüphane düzenine, tablolara, gitarlara hatta üstündeki nahoş t-shirte bile bayıldım.

Panaromik çekimle oda olduğundan daha büyük görünmüş.

Ama başrolde masanın ucundaki chartreux cinsi kedisi var :) O nasıl bir bakıştır Allahım :)

Resmin orjinal boyutu için BURAYA alayım.


Share


Yorumlar

  1. Ben de bayıldım odaya,off orda ne kitaplar vardır şimdi?

    YanıtlaSil
  2. Çok ilham verici bir oda. Kedi hakikatten acayip bakıyor sanki sahibi carlionelerden.

    YanıtlaSil
  3. en büyük hayallerimden biri kocaman bir çalışma odası yapmak. yekta kopan ın odası bana göre fazla modern ve çok ışık alıyor. benim ise hayalimdeki oda iyi kalitede cevizden yapılmış yüksek kitaplıklar, oymalı büyük eski tarz bir masa, şömine karşısında 2 büyük koltuk ve pirinç sehpa tabii çok büyük kütüphanleri bile kıskandıracak ve çok nadir bulunabilecek eski dillerde yazılmış kitaplar. hatta ara ara dünyadaki büyük kütüphanelerin resimlerine bakıp kendi kitaplığımı nasıl dizayn ederim hayalini kuruyorum. inşallah bir gün olur.

    YanıtlaSil
  4. derya yazdıklarını okuduğumda daha çok ingiliz tarzı bir çalışma odası canlandı beynimde. bende çok severim daha doğrsu severdim diyim. şimdi öncelikle rahatlık ve fonksiyonellik arıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Yekta Kopan'ı yapmacık ve itici buluyorum ama odası hakikaten güzelmiş.

    YanıtlaSil
  6. bende biraz ingiliz hayranlığı var. onların aksanlarını, muhteşem victoria tarzı evlerini, 5 çayı kültürünü çok beğeniyorum. belki ergenlik döneminde çok fazla ingiliz yazar okuduğım için bu kadar çok etkilendim. dünyada yaşamak istediğim yerlerin başında londra geliyor. telefon kulubelerini bile çok beğeniyorum:) sevgili pelin hayal ettiğim kütüphanede senin de dediğin gibi daha çok ingiliz tarzı.
    aslında mobilya alırken çok pahalı almayın ucuz alın çünkü senelerce aynı ev eşyalarını görmekten daralırsınız ve çok para vermişsenizde kola kolay gözden çıkartamazsınız derler. 3 evim olsun birini eski tarz mobilyalarla döşeyeyim diğerini daha oymalı kakmalı mobilyalarla, sonuncusunu da daha modern eşyalarla döşeyeyim istiyorum:) öyle işte hayal ediyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Derya umarim en kisa zamanda hayallerini gerceklestirebilirsin :)

    YanıtlaSil
  8. Ayrıca Yekta Kopan'ın söylediğine göre kitapları bu odada görünenlerle sınırlı değilmiş. Entellektüel seviyesi ve yazarlığıyla idollüğe oynar benim için :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.