63 - Kim Daha ŞIK ?

 


Feryal Gülman geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davete Stella McCartney 'den çok beğendiğim kırmızı üstü eğrelti otu desenli bir elbise seçmiş.

Aynı elbiseyi Khloé Kardashian 'ın üstünde de görüyoruz. Kötü görünmüyor. Ama ben olsaydım bu elbiseyi en sade şekliyle kullanırdım. Ne Kloé gibi çizmelerle seksapellik katardım ne de Feryal Gülman gibi floppy bir şapka ya da kürk kabanla kullanırdım.

Kloé iri olmasına rağmen elbiseyi vücuduna güzel uydurmuş. Feryal Gülman belki içerde kürkünü ve şapkasını çıkarttığında çok daha iyi görünüyordur ama elde bu resim olunca yapacak birşey yok :) Elbiseye çok abanmış çok boğmuş. Çok makyaj ve çok aksesuar görüyorum.

Bir de floppy şapkaları sadece İspanyol paça bol kesim pantalonlarla ve kloş ya da uçuşan eteklerle yakıştırıyorum.

Bu oylamada mankenide katmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Bakalım sizde benim gibi bu elbisede sadelikten yanamısınız :)

Elbise 1.355 $ değerinde.



Share

Yorumlar

  1. floopy sapka, kurk vs olmus da bence feryal gulman'in tarzi degil ondan goz yoruyor. Sanki daha duz, klasik bir cizgisi var ve sapka-kurk fazla gelmis :)

    YanıtlaSil
  2. Feryal Gulmana haksizlik etmisiz aslinda gercekten sade giyiniyormus. Biraz iddali gorunce gozume cok degisik geldi Tanimadim gercekten ve yabanci bir isimle karsilasicagimi dusundum. Ama ben yakistirdim butunuyle. Carpici ama hic abartili durmuyor

    YanıtlaSil
  3. Feryal Gülman şapka ve kürkü ile Gucci'nin sonbahar-kış koleksiyonundaki mankenleri andırıyor.Stella McCartney elbiseyi en çok mankendeki haliyle beğendim.

    YanıtlaSil
  4. bende kardashian'a hiç yakıştırmadım iğrenç olmuş bence... diz üstü çizme giyiyorsan giydiğin şey biraz daha ksıa olmalı ayrıca kadını çok kilolu göstermiş dombili duruyor bildiğin mankeni de beğenmedim ben, aşırı sade geldi.. feryal gülmanı beğendim :)

    YanıtlaSil
  5. Ben Kardashianlari sevmem :( ve zaten kotu de durmus feryal gulman sapkasi ve takilari disinda fena degil bence kurk o kadar kotu olmamis ama bence de sade kullanilmali ama mankeni de begenmedim :D ben ten rengi platform louboitin dusundum sence nasil olur?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.