2012 SAG Ödülleri

SAG Ödüllerinde öncelikle en beğendiğim şıklıklara yer veriyorum.



Benim için gecenin en şıkı tartışmasız Givenchy elbisesiyle Zoe Saldana oldu. Elbisenin dokusunun ve renginin güzelliği bir yana içe giydiği atletle yaratılan kontrast düşünceye bayıldım. Yan yırtmacın güzelliği, etek uçlarının zenginliği ve kullandığı aksesuarlarla gecede en beğendiğim isim oldu.



Rose Byrne da Elie Saab tulumuyla bir içim su. Herşeyden önce klasik bir Elie Saab seçmemesine bayıldım. Tulum tarzıyla o denli örtüşmüş ki hayran kaldım. Birtek saçlarının kalıp gibi durması rahatsız edici olsa da o kadar şık görünüyor ki bunu gözardı edebilirim.



Natalie Portman yine çok güzel yine çok zarif. Aslında Giambattista Valli elbisenin rengi pek hoşuma gitmedi. Ama Natalie de o kadar farklı bir hava ve asil bir güzellik var ki sanırım çuval giyse bile olmuş derim. Küpeleri ve diğer aksesuarları çok hoşuma gitti.



Michelle Williams 'ın inanılmaz sıkıcı bir tarzı var. Ama ne kadar sıkıcı olsa da hiçbir zaman kötü bir şıklık sunmuyor. Her daim düz, risksiz ama klas seçimler yapıyor. Yine alışıldık şekilde fazla esprisi olmayan bir Valentino seçmiş. Elbisenin dantel detayını ve etek uzunluğunu çok sevdim. Kullandığı her aksesuar da başarılı.



Emma Stone kırmızı halının her daim şıklarından. Bu sefer Alexander McQueen 'den üstünde çok cici duran bir elbise seçmiş. Elbiseyi beğenmedim ama Emma Stone da harika durmuş ya önemli olan o. Yine çok başarılı bir makyaj ve saç modeliyle harika görünüyor. Ya o Alexander McQueen clutchın güzelliği ?!!



Tilda'cığım olmazsa olmaz. Bu sefer nasıl olduysa Haider 'cığına hayır deyip bir Lanvin seçmiş. Renk çok yakışmış. Rujunun rengi elbiseyle uyum içinde. Tek sorunum elbisenin boyu. Biraz daha uzun olup ayakkabıları görünmeseydi iyi olurmuş.



Julianna Margulies 'in Calvin Klein elbisesinin işlemelerine bayıldım. Renk yakışmış. Saçlar güzel. Hele o inci küpelere bayıldım. Çok klas bir şıklık.



Sofia Vergara 'nın Marchesa elbisesinin rengine bayıldım. Bu tarz canlı renkler çok yakışıyor. Yine dekolte kesiminde sorunlar olsa da eteğin dökülüşüne ve renge bayıldım.



Ashlee Simpson 'ı resmen tanımadım. Yok kötü anlamda demiyorum :) Kendisini ilk kez bu kadar şık görüyorum. Tam bir jazz dönemi şıklığı sunmuş. Saçlarına ve makyajı harika. Elbisenin tül detayı ise nefis.

Ve gelelim ehhh işte dediklerime ve hiiiç beğenmediklerime ;



Angelina Jolie 'nin omuzları çok çirkin görünüyor. Elbisenin boyun kesimi de bu görüntüye hiç yardımcı olmuyor. Sanki iskeleti giydirmişler gibi bir görüntü var ortada. Jenny Packham elbisenin kumaşını da sevmedim. Benim için sadece yüzü ve gülümsemesi güzel bir kadın o kadar.



Shailene Woodley 'in hangi akla hizmet böyle bir elbise seçtiğini bilemiyorum. Ama işte bazı elbiseler kırmızı halılık değildir. Tıpkı bu L'Wren Scott elbise gibi. Ne rengini, ne kesimini hiçbir şeyi beğenmedim.



Bu kadar koyu ten rengine sahip olanların beyazdan uzak durması gerektiğini düşünüyorum. Renk resmen üstünde patlamış. Marchesa elbisesinin işlerini ve dekolte kesimi de bir o kadar korkunç.



Glenn Close bence Zac Posen kesime boşversin ve Armani Privé'lerine devam etsin. Elbisenin kesimi ne yaşına ne de tarzına gitmiş.



Amber Heard da bir Zac Posen seçmiş. Elbisenin üst bölgesi sanki fazlasıyla sıkmış da kıpırdıyamıyor gibi bir görüntü vermiş.



Emily Blunt 'ın Oscar de la Renta elbisesi yanlış rengin kurbanı olmuş. Üstelik saçları da bir tuhaf. Bu sefer olmamış ne yazık ki.



Lea Michele, Atelier Versace elbisesiyle ne şık ne de kötü görünenlerden. Kendisini nereye koyacağımı şaşırdım. Yürürken elbisenin derin yırtmacı çok güzel kareler vermiş. Ama durduğu vakit elbisenin kumaş fazlalığı göz yorucu. Zayıf olsa da bacakları epey kalın görünüyor. Kısaca bu elbiseyi Lea Michele 'a yakıştırmadım.


Share

Yorumlar

  1. o beyaz elie saab tuluma bende bayıldı sanki sevgili elie bizim konuşmalarımız duymuş bakın işte böyle değişik şeylerde yapıyorum dermiş gibi giydirmiş kadını göndermiş sag a :D angelina jolie nin kafasımı kocaman banamı öyle geliyo bildiğin koca kafalı kadın :)) bide şu lea michele yi sevmiyorum ben hiç evet kız güzel sesi ve söylediği jar of hearts dahada güzel ama fazla ilgi çekmeye çalışıyo bence yürürken yaptığı o yırtmaç açma girişiimini hiç semedim hiç !!!

    YanıtlaSil
  2. Zoe Saldana çok şık bayıldım çok güzel görünüyor. Rose'nin tulumunu beğenmedim nedense bu tip ödül törenlerinde elbise giymek gibi bir zorunluluk varmış gibi geliyor bana:) değişik birşey görünce yadırgıyorum.Emma stone'nun yüzü çok güzel ve her zaman beğenirim emma'yı ama bu sefer olmamış,fazla kız çocuğu gibi göründü gözüme zaten suratı çok güzel ve sempatik biraz daha kadınsı birşey giyse keşke böyle sempatik şeker elbiselere kaçmamalı tabi benim görüşüm:) Clutchı çok güzel ona lafım yok:) Gelelim Natalie Portman'a çok ama çok beğendim gördüğüm en güzel natalia.Elbise süper,saç süper herşeyiyle dört dörtlük bir şıklık içinde, renkte kendisine çok yakışmış:) Angelina jolie'ye ne oldu her davette şık olmayı başaran kadın artık sürekli rüküş ve sıkıcı görünüyor.Bu halleri çok şaşırtıyor beni,elbisesi kötü ve ona hiç yakışmamış.En yakın zamanda eski şıklığına dönmesini temenni ederim.Son sözüm Shailene Woodley'a çok çok çokkk rüküş!! Rüküş ötesi nedir bu hali insan aynaya bakar yahu:) bizim türkiye'deki rüküşleri bile geçmiş pess ettim!!:)

    YanıtlaSil
  3. sabah telefondan bakarken emily'nin elbisesi ne kadar güzel gelmişti gözüme taa ki bilgisayardan bakana kadar. Resmen felaketmiş. Benim favorimde Tilda ve Rose Byrne'dan yana. Natalie Portman'ın sadece kendisi güzel geri kalan herşey gözüme boş geliyor nedense. Nerde geçen seneki şıklığı nerde bu seneki.. Emma Stone'un da ayakkabıları ve clutchı hatrına favorilerime ekleyebiliyorum ama elbiseyi sevmedim hiç :/

    YanıtlaSil
  4. Benim favorim Sofia Vergara. Galiba artık Angelina Jolie görmekten bıktık çokda zayıfladı ne giyse olmuyor dudaklar bile kurtarmıyor artık Angelina'yı.

    YanıtlaSil
  5. emma stone nun clutchına bayıldım elbisesi iyi değil ama makyajı süper. makyajı iyi taşıyan nadir yüzlerden.
    ashlee simpson çok hoş görünüyor sanırım 5 sene sonra çok daha güzel görünecek.
    angelina aşırı zayıf görünmeyi seviyor sanırım çünkü bir önceki galada azcık ete bütünmüşse sonraki galada o etten eser olmuyor. ama yüzü yine çok güzel fakat uzun görünüyor sanırım saç şeklinden dolayı.
    amber heard ın bir kez daha lezbiyen olmasına içten sevindim:) bu kadar güzel olup hetero olmaması süper:)kıskandığım hatun sayısı azalıyor.
    sag awards genelde böyle sönük geçiyor öyle ahım şahım kıyafet göremiyorum bu ödül töreninde hiç.

    YanıtlaSil
  6. Natalienin resmini görmemiştim şimdi gördüm cok hosmus.glenn close da bana helen mirreni hatırlattı:)))

    YanıtlaSil
  7. glenn close'u her tören aynı tarz kıyafetler içinde görmekten sıkıldım. natalie ise kafamda audrey'in yanına yakıştırdığım tek isim, kusursuz bir yaratık:)

    YanıtlaSil
  8. Alexander Mcqueen clutch elde taşınan bir mücevher gibi bu modeli ilk kez gördüm.

    YanıtlaSil
  9. Zoe Saldana'nın elbisesi son zamanlarda gördüğüm en güzel elbiselerden. A.J yi de çok beğendim. Emily Blunt ın da artık biraz risk almasında fayda var.

    YanıtlaSil
  10. Givenchy Haute Couture s/s'ı beğenmemiştik amma Zoe giyince çok şık oldu ki bence de öyle(Ama o atlet zaten elbisede yok muydu?). Rose Byrne'nı ben pek beğenmedim =( ama saçları da güzel bence (tam ters oldu ama :D). Ben Giambattista Valli elbiseyi de beğendim Natallie'yi de beğendim aksesuarları da beğendim yani beğendim kısaca :D Michelle Williams'sı beğenmedim. Emma Stone'u severim ama beğenmedim =( zaten o Alexander Mcqueen clutch bana çok cafcaflı geliyor. Tilda Swinton'ın kombini iyi de o Lanvin elbise üstünde güzel olmamış bence. Julianna Margulies bence de güzel. Sofia Vergara'nın Marchesa'sını beğenmedim =( Ashlee Simpson hoş evet =) Angelina jolie'nin omuzları cidden kötü duruyor kilo almalı. Shailene Woodley iğrenç. Viola Davis'in Marchesa'sı ve kombini güzel bence ama ten rengine komik olmuş. Glenn Close!a zac posen gitmemiş gerçekten. Bence Amber Heard fena değil. Emily blunt hiç olmamış. Lea michele fena değil bence =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.