419 - KİM NE GİYMİŞ ? - Begüm Şen

Artık postlarımın konularını sizler belirliyor oldunuz. Sayenizde hiç konu sıkıntısı çekmiyorum :) Tıpkı Begüm Şen örneği gibi. 3 gün öce HT 'de resimleri çıktığından bugüne kadar tam 101 adet mail geldi sizlerden. Hepsinde de aynı soru. Üstünde ki palto nerden, yan tarafı tümü fermuarlı jeanin markası nedir, çantası hangi model ve babetlerinin markası.



Begüm Şen 'in kiremit renginde ki yakası kürklü paltosu Luca Luca 'nın 2008 koleksiyonundan. Gerçekten de çok şık ve çok yakışmış. Bir koleksiyon tarihiyle şıklığa ve güzelliğe değer biçmeyen insanları taktir ediyorum.

Yanı tümü fermuarlı jean ise Louis Vuitton 'un 2012 koleksiyonundan. Derhal beni LV 'ye gönderebilecek güzellikte. Tek kelimeyle bayıldım.

Çantası ya da mini valiz demek daha doğru, Louis Vuitton 'un fetiş koleksiyonundan bir seyahat çantası.

Feryal Gülman, Suzan Sabancı Dinçer nasıl Chanel 'i ihya ediyorsa gördüğüm kadarıyla da Begüm Şen Lous Vuitton 'un demirbaş müşterilerinden.



Ama lütfen bu modeli Begüm Şen gibi uzun boylu kadınlar kullansın. Şayet minyonsanız ve elinizde bu çantayla kendinize gülünmesini istemiyorsanız değil almak gözünüzün ucuyla bile bakmayın :)

Tory Burch babetleri, toplu saçları ve makyajıyla Begüm Şen 'den gerçek anlamda bir gündüz şıklığı.


Share

Yorumlar

  1. Bu palto bu palto yaşasınnn bu benim paltommmm:)))Sanırım sana ilk ben sordum sende LV demek istiyorum diyemiyorum demiştin yaşasın markasını öğrendim için havalara uçuyorummm:)))Şahane ötesi bir palto müthiş güzel birşey:))Ama bu sezon olmadığı için alamayız mı şimdi bu güzelliği ya buna üzüldüm:( ama markasını bile bilmek güzel:)))

    YanıtlaSil
  2. Ben de jeani çoookk beğendim.ben jeani alayaım sadece diğerlerini almasam da olur:-))

    YanıtlaSil
  3. Bende bu jeane sanırım aşık oldum :) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. gerçekten herşeyiyle çook şık

    YanıtlaSil
  5. Jean süper, palto oldukça güzel, babetler çok iyi. Çanta benim zevkim için biraz fazla büyük. Bütün kombinasyon Begüm Hanım'a çok yakışmış; çok şık.
    Feride

    YanıtlaSil
  6. Pelin harikasin.paltonjn ne marka olduguna delirecektim az kalsin tek kelimeyle olaganustu. Jean ayri bir guzel. Hersey dortdortluk nefis gorunuyor.

    YanıtlaSil
  7. EvrimKuzey06 Ocak, 2012

    jean.. kesınlıkle en guzelı ooooo :))

    YanıtlaSil
  8. Gercekten cok zarif olmus, bende begendim...Ama aklima birsey takildi, neden hanimlarimiz seni mail bombardimanina tutuyor ki? Sen zaten elinden geldigince hep bu bilgiyi bizlerle paylasiyorsun..Yani simdi markalarini da soyledin tamam, hemen bu lux markalara kosup aynilarindan alacaklar mi ve tipatip Begum hanimin aynisi giyinecekler mi? Orjinallik nerede hanimlar? Onemli olan o kiyafetlere kendi yorumunuzu katmak, unlu hanimlardan kopya cekmek degil...
    Duygu

    YanıtlaSil
  9. Ya ben harbi kendimi hangi boy kadinlardan saymaliyim bilmiyorum. Boyum 173 ama kendimi kisa hissediyorum ve begendigim bircok seyi uzun kadinlara yakisir diye almiyorum. :S. Bu isin bir Türkiye ortalamasi yok mu?

    YanıtlaSil
  10. 07 OCAK, 2012 boyu 1.73 olan adsız arkadaş. Sen bırak Türkiye ortalamasını, dünya ortalaması için uzunsun. En uzun denilen İsveçli kızların boy ortalaması "1.668 m (5 ft 5 1⁄2 in)" (kaynak: wikipedia, avarage human height). Benim boyum 1.75, Türkiye'de zaten hep uzunsun derlerdi, İsveç'e gittim, sanıyordum ki orada ortalama kalırım ama hayır, millet orada da uzunsun dedi. Sen dünya'daki en uzun boy ortalamasına sahip kadınlardan bile uzunsun. Mis gibi boyun var, uzun hanımlara yakışan kıyafetlerden sana yakışanları gönül rahatlığıyla giy. Bana göre zaten kadının uzunu kısası olmaz da , sen kıyafet için yazınca, belirteyim dedim.

    YanıtlaSil
  11. Adsiz 1.73 haha süper nick oldu. Beni zürafalar yetistirdi o yüzden hep kendimi kisa hissediyordum. Ailemde en kisa benim gerisini siz düsünün. artik uzun mantolar giyebilirim :).

    YanıtlaSil
  12. Herşeyiyle harıka bır kombın, jean, çanta, palto...Ama en çok da palto. Ya da çanta mı acaba?? Ikısı de benım olsa..

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Bi ben mi cok beğenmedim ya :s bana bi şeyler yanlış geldi t-shirt'ü mü desem, jeanimi desem( Jean guzel ama rengi Bu kiyafetlerle olmamis gibi geldi bana :/) bilemiyorum. Yani kotu demiyorum ama cok guzel degil bence :/

    YanıtlaSil
  14. Begüm Şen'in bu kadar güzel ve alımlı olmaya hakkı yok ;). Bayılıyorum bu kadına, fiziği, soğuk duruşu, giyim tarzı... of of of... Eşi çok şanslı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.