426 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman 'ın üstünde çizgisini en beğendiğim tasarımcılardan Alessandra Rich marka nefis bir kıyafet görüyorsunuz.

Alessandra Rich demek sadelik ve kalite demek. Tabi her zaman ki gibi doğru bir bedende olmadımı da felaket demek :)



Feryal Gülman 'a elbise yakışmış. Fakat etek boyunda sorun olmuş. Rich elbiselerin etekleri ya çok uzundur ya da hemen bilek boyunda bitmelidir. Boyunu daha uzun göstermek için etek boyunu uzatmış ama Rich felsefesini tamamen yıkmış.

Taşınması ve yakıştırması zor olan elbiseyle güzel ve dozunda bir bütünlük yaratmış. Makyaj ve saçlar iyi. Sarı ve beyaz pırlanta bilezikler güzel düşünülmüş. Keşke ayakkabılarıda görebilseydik ama maalesef buna izin vermemiş :)

Feryal Gülman 'ı elimden geldiğince her daim konu edip sizleri sıkmak istemiyorum ama kürk ceketlerini ve gözlüklerini soran o kadar çok mail aldım ki o yüzden hazır Alessandra Rich elbisesini konu etmişim buna da değineyim.



Azzedine Alaia elbisesi üstüne giydiği füme renkli kürkünün markası Gianfranco Ferré. Eğer kalmışsa Punto 'da bulabilirsiniz. Gözlükleri Linda Farrow.

Leopar palto ise Valentino imzalı ve Beymen 'de satılıyor. Gözlükleri yine bir Linda Farrow.

Feryal Gülman 'ın birbirinden leziz seçimleri resmen insanın başını döndürecek güçte. Şikayetçimiyim ?? Asla ve nasla ! :)


Share

Yorumlar

  1. Füme renkli kombini çok beğendim Linda Farrow gözlükleri de ancak leopar kürküyle taktığı Linda Farrow gözlükleri ise hiç beğenmedim.

    YanıtlaSil
  2. Ben elbiseyi şimdi ht'de görüp çarpılmıştım sorsam mı sormasam mı diye düşünüyordum ki post geldi şahane bir elbise.Elbiseyi daha da şahane yapan feryal gülmanın giymesi çünkü olağanüstü taşımış.Leopar paltosu da çok yakışmış kendisine normalde ben sevmiyorum leopar palto,leoparı çanta ve ayakkabıda tercih ederim fazlası kötü duruyor ama feryal hanımda herşey asil duruyor kadın üstüne giydiğini marka yapıyor üstündekilerin marka olması hiç önemli değil.Aynı davette bir aylin tahincioğlu var beğendiğim birde eh işte dediğm bir didem antebi var belki onların da postu olur birde o davette beğenmedim bir fatoş sarıgül var bakalım postları gelecekmi:))

    YanıtlaSil
  3. Elbise muhtesem hem renk hem dantel guzelligi cok sIk olmus. Kurkler mukemmel. Ben bu gardroba baliklama dalis yapmak istiyorum. Gri elbise ve kurk kombinasyonu olaganustu

    YanıtlaSil
  4. Sadelik kalite çok doğru ifadeler bu tarz için. Ama yazıyı okumadan ilk baktığımda dedimki bu elbisede beni rahatsız eden bir şey var yazıyı okuyunca anladımki etek boyu gerçektende. Diğer kombinlerde gri olana bayıldım...

    YanıtlaSil
  5. Alai elbisenin siyahını derin mermerci giymişti elle style awards'da. Feryal gülman pişti lafına kızıyor ama yazmak istedim :)

    YanıtlaSil
  6. Feryal Gülman'ın grili siyahlı elbisesi çok şık ama ben onu hakikaten füme renkli bir kürkle görmeyi tercih ederdim.Kürkünün rengi(Füme değil açık gri) elbisenin üst kısmıyla bir parça kontrast oluştursa daha şık görünürdü.

    YanıtlaSil
  7. Feryal Gulmanin bir isigi olduguna ve giysilerin ustunde daha farkli durduguna inaniyorum. Baska biri giyse begenmiyecegim birsey onda farkli oluyor. Dantel elbise cok hos. Boylari kisa olan versiyonlarini gormedigim icin buna bayildim. Kurklere soyliycek laf bulamiyorum. Herkes giyiyor ama bunlar modelindenmi kupundanmi bir baska duruyor. Cok basarili.

    YanıtlaSil
  8. Cok hos kadin yaa. Mekemmel secimler. Hangisine kusur bulsam bilemedim.
    Defne

    YanıtlaSil
  9. grili kıyafetin benzer kombinasyonunu aylar önce victoria beckham giymişti,artık bu kopyalara bi son vermek gerek bence:-)

    YanıtlaSil
  10. Yanı budur dıyorum Bana gore kurk secımlerı cok guzel Grı kurkle olan Alaıa nefıs Dantel elbıseyıde cok begendım Altın ve beyaz cok yakısmıs bırbırıne Ama bıraz yazlık bır secım gıbı Pelın hanım bu yaz sezonu elbısesımı Yoksa kıs kolleksıyonumu

    YanıtlaSil
  11. sevgili pinky evet derin mermerci de bir alaia giymişti. değişik renklerde olanını. aslında şu pişti olayında feryal gülman haklı. pişti olabilmesi ancak aynı davette aynı ortamda aynı elbiseyle görünmek gerekiyor.

    alaia 2011 sonbahar kış koleksiyonu.

    evet zeynep haklısın kendisine yakıştırmayı bilen biri.

    YanıtlaSil
  12. Feryal Hanim lutfen o Valentino trenckotu bir kere giyip, kenara atmasin hem cok ozel hem de kendine cok yakismis guzel bir parca, tekrar ustunde gormek isteriz.

    YanıtlaSil
  13. Cesur kemerleri bizim ünlülerimizden taşıyabilecek yegane kişilerden biri Feryal Gülman ama etek boyu olmamış :/ (seninile fikirlerimiz hep aynı ya Pelin Abla :D)

    YanıtlaSil
  14. feryal gulman olmasa napardik bilmiyorum.kim kostururdu ilk ben ilk ben diye=)) bi begum sen bi bu hanim =)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba blogunuz çok güzel... boş vakit geçirmek için ideal bir yer bu bloga bakarken ben de keşke feryal gülman gibi maddi açıdan çok iyi(ama olsun yaşça epey büyük ama aşk var sonuçta!) biriyle evlenip bütün hayatımı hangi davette ne giysem de herkes benden bahsetse diye düşünürek geçirseydim keşk ah keşke :D bunu çok isterdim doğrusu... başarılarınız devamını dilerim siz ve feryal gülman olmasaydı insanlık çok şeyler kaybederdi mazallah ne yapardık yahu?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.