69. GOLDEN GLOBES - Şıklık Dosyası

Sabaha doğru canlı yayınlanan Altın Küreler yüzünden birazcık uykumdan feda etmek zorunda kaldım ama doğrusu değdi. O kadar fazla ünlü katılmıştı ki sanki Oscar gecesi sandım. Beni twitter hesabımdan takip eden okuyucularımla ödül töreni sırasında çok yoğun ve tatlı sohbetlerimiz oldu. Aynı heyecanı ve sohbeti Oscar geceside yaşarım umarım.

Moda ve şıklık anlamında gayet doyurucu bir geceydi. Bir sürü şıkım oldu. Demirbaş isimlerden beni çok fazla hayal kırıklığına uğratan olmadı doğrusu. Herkes ya yeşil ya da nude tonlarında ki kıyafetleriyle sanki önceden sözleşmiş gibiydi.

Şimdi geçelim gecede ilk önce ölüp bayıldığım gördüğüm anda ağzımın sularını akıtan ünlülere ve kıyafetlerine.



Öncelikle bir Charlize Theron faktörümüz var. Eskiden 2 cins insan var biri mankenler biride kadınlar derdim. Artık bunu değiştiriyorum. Bir Charlize Theron var bir de bizim gibi normaller :) Kendisini gördüğüm an suratımda aptal şapşal bir ifade beliriveriyor. İnsanı hipnotize eden bir güzelliğe sahip. Ve çok şükür beklentilerimi boşa çıkarmayıp gecenin en şıklarımın içinde olmayı başardı. Nude tonunda ki Christian Dior elbisesiyle J'Adore Dior demiş. Renk inanılmaz yakışmış. Saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla adeta ku-sur-suz sıfatını simgeliyor !



Elle Macpherson 'the body' sıfatını yine beyinlerimize kazımayı bildi. Zac Posen elbisesiyle tam bir deniz kızıydı. Elbisenin rengi, kesimi, tüllerinin zarafeti, saçları, makyajı ve tapılası aksesuarlarıyla kusursuz şıklarımdan biriydi.



Natalie Portman gecenin bir başka güzeli ve şıkıydı. Lanvin elbsiesinin tonları, kesimi, saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla inanılmaz güzel görünüyor.



Jessica Alba Gucci elbisesiyle ne kadar zarif görünüyor değil mi ? Elbisenin rengiyle teni çok uyumlu. Kesim ve pırıltılar çok yakışmış. Saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla gecenin en nefis şıklarından biri. İlk önce clutchını pek sevmedim gibi geldi ama resimlere baktıkça daha çok hoşuma gitti.



Freida Pinto 'nun Prada marka elbisesini çok beğendim. Tipine ve ten rengine çok yakışan bir seçim yapmış.. Tam bir lady chic havasında. Clutch seçimi, saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla dört dörtlük.



Rooney Mara geceye siyah bir Nina Ricci ile geldi. Resimlerden pek anlaşımıyor ama gecede hem çok şık hem de beklenilmeyecek kadar asildi. Özellikle saçları, makyajı ve hiçbir aksesuar kullanmamış olması çok hoşuma gitti.



Nicole Richie 'nin metalik halter kesim Julien MacDonald elbisesine bayıldım. Ama elbisenin güzelliği bir yana aksesaurlardaki başarısıda başımı döndürdü. Bilezikleri, clutchı ve yüzüğüyle inanılmaz güzel bir bütünlük yaratmış. Saç modeli ve makyajıda bir o kadar başarılı.



Kendine has tarzıyla hayran olduğum Tilda Swinton her zamanki gibi bir Haider Ackermann seçmiş. Ama ne seçmek. Kıyafetin rengi, kesimi, o bantlı stilettoları ve aksesuarlarıyla inanılmaz şık görünüyor. Saçları ve hayalet makyajıyla kendisine bir kez daha hayran kaldım.



Julienne Moore çok şık siyah bir Chanel giymiş. Zümrüt takılarıyla ve her zamanki asil duruşuyla yine çok şık yine çok güzel görünüyor.

Gecede en şık bulduğum isimleri sizlerle paylaştım. Birde şık ama wowww demediklerim var ki bunların başında Angelina Jolie geliyor. Arabadan inerken gördüğümde Versace elbisesini çok beğenmiştim ama elbisesini detaylarıyla gördükten sonra ı-ıh dedim. Saten zaten Angelina Jolie 'nin kumaşı değil. Bir de açık tonlar kendisine gitmiyor. Yaka detayındaki kırmızıdan yola çıkarak rujunun ve portföyünün kırmızı olmasını da sevmedim.



Claire Danes 'in J.Mendel elbisesini çok yakıştırdım ama resimlerin hepsinde üst bölgedeki potluklar bariz belli oluyor. Ama sırt dekoltesi konusunda dün gece şahit olmak zorunda kaldığım Hülya Avşar 'ın kalas gibi yağdan pörtlemiş sırtına güzel bir gönderme yapması açısından iyi bir örnek olmuş.

Hülya Avşar 'a sırt dekoltesi dersi veren diğer isim de Heidi Klum. Calvin Klein elbisesi sade ve yakışmış. Ama bütün gözler elbiseden önce Lorraine Schwartz kolyeye kayıyor.

Emma Stone Lanvin elbisesi içinde çok şık ve çok güzel. Ama bir şekilde beni heyecanlandırmadı. Neden derseniz bende bilmiyorum :)

Salma Hayek elbette ki bir Gucci seçecek :) Minyon tipine kesim ve kumaş çok yakışmış. Galiba birtek saçlarını sevmedim.

Nicole Kidman Versace elbiseyle çok hoş görünüyor. Ama elbisenin soluk rengini beğenmedim. Ha birde saçları güzel görünmüyor.

Michelle Williams 'ın Jason Wu elbisesinin rengi çok yakışmış. Gerisi yok bu kadar :)

Kate Beckinsale Roberto Cavalli elbisesiyle her zaman ki güzelliğinde. Ama memeler fazla yukarı pırtlamış dekoltesini sevmedim.

Shailene Woodley Marchesa elbisesiyle çok şık. Elbisenin pırıltısını bölmemek adına hiçbir aksesuar kullanmamış ama tuhaftır görünümü çok boş geldi bana. Bir pırıltı desteğe daha ihtiyacı var gibi kıyafetin. Ve o kırmızı ojeleri çok kötü görünüyor.

Sofia Vergara 'nın Vera Wang 'ını çok beğendim. Ama oldum olası göğüs dekoltesinde çatalın görünmesini sevmiyorum. Saçlarıyla örtmesi iyi olmuş.

Kanımca Hollywood 'da straples elbiseleri en güzel şekilde taşıyan tek isim var o da Reese Witherspoon. Bunun kendiside farkında ki genelde straples kesimleri tercih ediyor. Yine aynı kesim bir Zac Posen var üstünde. Yakışmış ama saçlarını beğenmedim.

Bunlar benim beğendiklerim. Ya sizin beğendikleriniz ?


Share

Yorumlar

  1. ohhh bir nefeste okudum sanki hepsini.Eline sağlık.
    Charlize'in giydiğini başkası giyse beğenmem belki ama onda başak duruyor, çuval giyse yakışacak, o derece.Ne desen haklısın yani.Jessica Albayı ben de beğendim.Resimlerde yok ama Mina Kulis'i gördün mü?Nerde geçen senenin Mina'sı.Kızcağızın beli mi kalınlaşmış yoksa hep öyle elbiseler mi seçiyor anlamadım.Bir de Meltem Cumbul'u da eklemek lazım sanırım bu senenin Golden Globe'larına:)))

    YanıtlaSil
  2. unutmuşum şimdi gördüm Evan Rahcel Wood süper görünüyordu:))

    YanıtlaSil
  3. nicole kidman a bayıldım. elbisesi muhteşemdi. hemen sonrasında elle macpherson geliyor. bence bir çok kişide bayıldı kadına ve törende iyi gördük oyuncu olmamasına rağmen. 40 yaşını geçmiş olup gerçekten taşşşş gibi olan nadir hatunlardan biri. salma hayek jesica biel reese withersoon da beğendiklerm arasında. burada yok ama miranda kerr in after party de giyidiği elbiseye de bayıldım.
    angeina nın saçı makyajı çok güzeldi. elbisesinin yakası hoşuma gitmedi. ama yinede ilk görüşte nefes kesiyor bu kadın.

    bu seneki ödül töreninde şıkların sayısı daha fazlaydı. kötü yok gibi bişey. herkes gayet şıktı. bir tek michelle wiliams ı beğenmedim. niye bu kadar sönük gelmişki üstelik bugüne kadar marlyn monroe yu en iyi onayan kişi tartışmasız odur. hakkını veseydi bu gecenin keşke.

    bu sene bu ödül törenini baştan sona izlememin tek sebebi ricky gervais tir. ama hiç umduğum gibi çıkmadı. adam kimseye çakmadı fazla. bu muhteşem zekayı harcadı valla. orada çakacağı o kadar çok isim varken. üstelik ünlülerin hepsinde geçen senenin acısı fazlaymış hepsi adama laf sokmaya çalıştı, madonna bile ama hepsi vasatın diplerindeydi. umarım seneye ricky bunun acısını çıkarır.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle en şık charlize theron onu görünce diğerleri anlamsız kaldı gözüme çok çok çooook güzel bir kadın ya dilim falan tutuldu geçen okudum gazetede demişki çok yalnızım bir erkek istiyorum. O kadar şaşırdım ki okuyunca böyle bir kadını yalnız bırakan erkeklere ne diyim ben:))Ama eminim bir sürü adaydan seçememiştir yanına yakışanı:)))Gelelim diğer beğendiklerime Elle macpherson charize'yi görmesem benim için gecenin şıkıdır olağanüstü bir elbise zac posen muhteşem:)))Ve ona çok yakışmış.Jessica Alba'yı beğendim çok zarif çok romantik olmuş elbise rengi çok güzel,Rooney Mara çok asil ve çok şık siyah inanılmaz yakışmış:))Gelelim beğenmediklerime Natalie Portman'ı beğenmedim elbisesi gözümü tırmaladı ya hamile elbisesi gibi geldi bana Freida Pinto da beğenmediklerim arasında.Gelelim Angelina'ya bende beğenmedim elbise olmamış saç olmamış toplu saç hiç yakışmamış yüzüne. Heıdi hakkında da söylemek istediklerim var sırt dekoltesi süperdi hele dün hülya'yı gördükten sonre çok iyi geldi içimiz açıldı ama elbisesi sıradan beğenmedim böyle gecelerde sıradanlığa karşıyım söylüceklerim böyle işte:))Bu güzel post için sana teşekkürler pelin:)))

    YanıtlaSil
  5. Ben beğendiklerimi sıraladım:)
    1.Charlize Theron, gerçekten nefis bir kadın, üstüne elbise o kadar yakışmış ki mıknatıs etkisi yaratıyor
    2.Tilda Swinton, inaaanılmaz beğendim, bittim, o renk o ton bu kadar mı güzel olur
    3.Nicole Richie, harika elbise, diyecek birşey yok, kız güzel değil, bana göre sempatik bile değil, ama elbise herşeyi örtbas etmiş ayrıca yiğidin hakkı yiğide yakışmış da
    4.Evan Rachel wood (burda yok ama yazıyorum genede), gerçekten çok beğendim ben, zaten yeşili ayrı bir severim, giymek isterdim diye düşündüm
    5.Jessica Alba, çok yakışmış, elbisenin rengi kesimi tenine tipine çok gitmiş çook,
    ve yorumların ayrı bi yana resimlerin kaliteleri için teşekkürler Pelin!!!

    YanıtlaSil
  6. EvrimKuzey16 Ocak, 2012

    Jessica Alba ve Charlize Theron dıyorum.. baska da bır sey demıyorum.. bence goruntusu en basıt olan ıse Nicole Richie nın kıyafetı ıdı.. ne o oyle.. mahalle kıyısındakı terzıye alelacele dıktırılmıs gıbı :/

    YanıtlaSil
  7. Aslında Charlize'in elbisesini çok beğenmedim.Yani bir başkası giymiş olsa ayyy böğğğkk derdim ancak Charlize'e olan hayranlığımdan elbiseyi onda çok beğendim.Çok güzel taşımış.Bayıldım. Sonra da senin postundakilerden Salma Hayek'in kıyafetini beğendim.Sofia Vergara'nın elbisesini beğendim.Emma Stone'da ise elbiseyi çok beğendim.Rengi ve etekleri nefiss ancak orda o kemeri hiç ama hiiiçç sevmedim.

    YanıtlaSil
  8. cok guzel ozetlemissin,tebrikler.charlize,jessica ve elle superler bencede!

    YanıtlaSil
  9. bazı konularda hemfikiriz bazılarında değil mesela benim gecedeki en en şık ismim emma stone yine beni renk ten saç uyumuyla fena vurdu rooney mara'nın aksesuarsız oluşu açıkçası beni rahatsız etti elbiseye sözüm yok son zamanlarda güzel bir grafik çiziyordu elbisesiylede beğenimi kazandı jessica alba'yı ben pek beğenmedim etkilemedi beni açıkçası charlize theron kesinlikle büyüleyici görünüyor emma'dan sonra en sevdiğim 2.isim 3.isimse tilda swinton angelina'yı da açıkçası beğendim son zamanlarda çok fazla tek düze giyiniyordu hep sade ve hep kolaya kaçıyordu ama bu sefer renk tercihlerini makyajını ve elbisesini beğendim lea michelle'de hoşuma giden isimler arasında çok çok kötü dediklerim ise madonna sarah michelle gellar jessica biel bir kaç isim daha vardı aslında ama hatırlıyamadım şimdi=) yinede güzel bol yıldızlı bir tören oldu geçen yıla kıyasla ayrıca natalie portman'ın tekrar sahalara dönmesi benim için çok çok ayrı bir mutluluk elbisesinide çok beğendiğimi ekliyim

    YanıtlaSil
  10. Natalie Portman ve Charlize Theron favorilerim. Charlize en farklı kıyafeti giymiş, Natalie ise inanılmaz güzel, ne bileyim peri kızı filan gibi birşey. En çok onları beğendim. Nicole için ben de aynı şeyi söyledim, soluk renklere hayır :)

    YanıtlaSil
  11. pelin ben natalie portmanın elbisesini anlamadım yandaki şey ne öyle?

    YanıtlaSil
  12. Benim favorilerim Rooney Mara ve Charlize Theron..Biri dark tarafimi biride romantik tarafimi temsil ediyor:)

    Rooney'nin roportajida cok sirindi..o kadar sessiz, sakin bir kizki! Hic kasarlanmis, washed up Hollywood celebritylere benzemiyor...cok zarifti.. Bir de sunucu kendisine elbise nerden dediginde Ninna Ricci diyip sustu, o kadar, haha:)

    YanıtlaSil
  13. Bencede charlize t. coookk guzel bir kadin ama elbisesini begenmedim. Elle mp., jessica Alba cok guzel giysiler secmisler ve yakistirmislar.

    YanıtlaSil
  14. Tanrı Charlize Theron'u yaratırken bizi taşerona mı verdi? dememek elde değil:-)) tövbe ya Allahım affet beni.

    YanıtlaSil
  15. natalie portmanın elbisesi bana kumaş dükkanlarında, kumaşların cansız mankenler üzerine gelişi güzel iğneyle tuttrulmuş halini anımsattı :) zaten kendisini de hiç beğenmem :) angelina'yla ikisi de göğüs kısmındaki kumaşla aynı renk çanta almışlar ehehe :))ama angelina nınki daha kıro geldi gözüme çok zorlama natalie ninki daha iyi :)

    YanıtlaSil
  16. hahah bu moda blogarının hepsi ayrı telden çalarken kim şık kim rüküş nasıl anlaşılır ki??
    *Freida Pinto elbisesi hamile elbisesi gibi
    *Natalie Portman biçimsiz olmuş
    *Angelina Jolie yi beğendim ama kolları kopacak sandım bi an tamam hepsi çok zayıf ama angelina abartı sanki
    bu yaşta yüzünü gerdirmesine şaşmamak lazım

    YanıtlaSil
  17. Badem limon'a katılıyorum tam tanımı iğneyle tutturulmuş gibi cuk oturmuş yorumu:)))

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.