CHANEL Paris- Bombay Koleksiyonunu Yakından İnceleyelim mi ?

 


Chanel 'in Paris-Bombay koleksiyonunu yakından incelemek isterseniz eminim ki bu postum birçoğunuza yardımcı olacaktır.

Her bir parçada Chanel 'in zamansızlığını, zenginliğini ve ustalığını rahatlıkla görebilirsiniz.



Karl 'ın eldivenleri en cafcaflı şekilde koleksiyona dahil edilmiş. Eldiven severim ama bu tarz değil. Benim gözüm dore zincirli çantalarda.



Kumaşların güzelliği başımı döndürdü.




Hmmm sanırım hepsini alabilirim :) Ama dore renkli yılan derisi olanların hepsi ve kiremit renkli 2.55 'e öncelik tanırdım :)



Evet her anlamda bu Hindistan 'a adanan bir koleksiyon. Peki size Karl Lagerfeld 'in hayatı boyunca hiç Hindistan 'a gitmediğini söylesem. Karl gitmemiş ama görünen o ki Metiers d'Art ekibinden epey giden olmuş.



Bu elbise benim tarzım olmasa da sıfır göğüslü ipincecik birinin üstünde ayağında beyaz ya da altın renkli ince bantlı sandaletlerle çok şık görünebilir.



Boşlukta sallanan bu elbiseyi bir gelinlik olarak bile düşünebilirim. O denli zarif ve klas.



Üçünü de sevmedim ama renklere bayıldım.



Bu elbiseyi favoriler listeme eklemiştim. Tek kelimeyle şahane. Uzun boyluysanız deri bir leggings üstüne, kısa boyluysanız elbise olarak da kullanabilirsiniz.



Takıların her birine bayıldım.




Beğendiklerim ilk resimde ki yeşil clutch ve ikinci resimde ki siyah uzun zincir saplı omuzdan asarak kullanabileceğimiz küçük Boy çanta.



Bu elbiseyi bu haliyle defileden daha çok beğendim. Üstümde deneyebilirim. Ama yakışır mı işte ondan emin değilim :)



İlk 2'sini her an kapılır korkusuyla bir saniye bile düşünmeden derhal kasaya ışınlanırım :)



Tam bir Chanel resmi. Bundan daha güzel bir kare olamazdı. Ha beğendim mi derseniz kesinlikle hayır.




Aksesuarlarda ki zenginlik hayret verici güzellikte. Bazılarını alırım ama o aradaki metal görünümlü timsah derisi Boy'u asla ve nasla kaçırmam :)

Chanel Paris-Bombay koleksiyonuna İstinye Park'ta ancak mayıs ayında kavuşabilirsiniz. Umarım bu mini Bombay gezim hoşunuza gitmiştir :)


Share

Yorumlar

  1. Çok güzel bayıldımmm:))Çantalar ve aksesuarlar beni benden aldı::))Senin favorin olan elbise bir içim su onu birden siren ertan'ın üstünde hayal ettim ona çok yakışır yaa:))onun dışında senin beğenmediklerini bende beğenmedim:)))Ben chanel'e gitmişsem sanki hep çanta almalıymışım gibi geliyor çantalardan başka birşeyi gözüm görmüyor:))Ceketler elbiseler falan hepsi bir kenara atılıyor bende çanta tutkusu var herhalde:)))

    YanıtlaSil
  2. evet haklısın siren ertan çarmıklı 'da çok hoş durabilir. çünkü sarışın ve açık tenli. çok hoş taşır. bakalım sezon açıldığında ilk kim kapabilecek :)

    kesinlikle aynı duygu bende de var. chanel demek sadece bir çanta demek olmasa da tuhaf bir şekilde bende ilk çantalarına bakarım. elimde değil :)

    YanıtlaSil
  3. Bende de önce çanta sonra parfüm nedense:-))

    YanıtlaSil
  4. the coveteur cekımlerımı bunlar pelincim inanılmaz basarılı?

    YanıtlaSil
  5. Evet gizem harika bir calisma bayildim ;)

    YanıtlaSil
  6. ilk gördünmü tamamen oryantal iş gibi geliyor ama imza chanel olunca baştan aşağı altın yaldızlara boğsun diyesim geliyor. içim gidiyor valla. nasıl çok zengin olabilirim diye hayaller kurmaya başlıyorum sonra baka baka bir doyum geliyor ama ilk görüşte içimde bir şeyler kopuyor nefesim kesiliyor valla. aşık olunca bile bu denli kuvvetli hisleri yaşamıyorsun. mesela prada, italyan kadınları için çok seksi giyiniyolar ama daha az seks yapıyolar gibi bir ifade kullanmıştı. bu gayet olağan bir durum ki. çok güzel giyinmenin çok dikkat çekici giyinmenin verdiği hazzı biscolata erkeği bile veremez:)

    YanıtlaSil
  7. cok iyi bir post olmus! Ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  8. EvrimKuzey06 Ocak, 2012

    Aksam aksam gorsel solen yasadım sayende.. :))

    YanıtlaSil
  9. şaka mı bu koleksiyon ya!??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.