CHANEL 'in Ruhunu Yakalamak !

 


2012 'nin ilk postu Etel Baler 'e gidiyor :)

Geçtiğimiz günlerde bir davet için harika bir Chanel elbise seçmiş. Elbisenin kesimi, rengi, saçları, makyajı, sarı Hermes 'i ve Christian Louboutin Maggie 'leriyle dört dörtlük bir şıklık içinde.

Ama işin en güzel tarafı üstünde ki Chanel 'in en az 6-7 sezon öncesine ait olması. Günümüzde moda o kadar hızlı ve şuursuzca tüketiliyor ki bu yüzden bu ayrıntı çok hoşuma gitti. Hem Chanel 'in zamansızlığını yakalamayı bilmiş hem de markanın ve verdiği paranın değerini bilmiş.

Etel Baler 'e kocaman bir bravo !


Share

Yorumlar

  1. Etel baler'i çok beğenmiyorum ama bu defa bayıldım 6 senelik chanel'i giymek zaten herkesin harcı değil illa sezonluk olcak:)Çantasına bayıldım ayakkabılar çok yakışmış:)Toplu saç daha güzel gösteriyor Etel hanımı herşeyiyle kusursuz buldum:))

    YanıtlaSil
  2. Son zamanlarda Etel Baler'i daha da beğeniyorum.Bu resime baktım baktııımmm hani kadın milletiyiz ya illa bir kusur bulmalıyız ama yok arkadaş ben bulamadım:-)) Elbisesini, o gold detaylı pabucuyla sarı çantasını harmanlamasını ise ben de senin gibi çok sevdim Pelin. Bir de saçını toplamak kendisine inanılmaz yakışıyor.Bir kez daha belirtmek istedim.

    YanıtlaSil
  3. etel baler'in bu tarzına bayıldım.kesinlikle toplu saçla çok daha hoş görünüyor.elbise konusunda çok güzel bir noktaya değinmişin.bende chanel ceketlerimi ki en eskisi 12 yıllıktır hala kullanırım.bir bravoda benden.

    YanıtlaSil
  4. ne kadar şık ne kadar zarif... Chanelin tarzına bayılıyorum Etel hanımda fazlasıyla hakkını vermiş , iddialı ayakkabı ve çanta uyumuda şahane olmuş...

    YanıtlaSil
  5. Yalnız Etel Baler'e toplu saç ne kadar yakışmış, nefis olmuş. Bence saçlarını daha sık bu modeldeki gibi toplamalı.

    YanıtlaSil
  6. Etel baler04 Ocak, 2012

    Herkese cok tesekkurler:)
    Toplu sac yorumlarinizi kesinlikle dikkate alicam
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Seyhan C.04 Ocak, 2012

    Lauren santa domingo'nun dolabindaki chanel lerin ikisi de 2008 yaz koleksiyonu.karar verilmistir:iki moda ikonu chanellerini her daim giyiyorlarsa ben de tum eski chanellerimi meydana cikariyorum.Gerci dogruyu soylemek gerekirse arada sirada kullaniyordum ama icin daha bi rahat etti simdi,rahatladim.
    Ustelik domingo'nun ceketi bana gore sezonun en goze batan parcasiydi oyle bir daha kullanabilicek tipte degildi.balerin elbisesini hatirliyorum cok begenmistim ama zaten modasi gecmiyecek klasiklerdendi.

    YanıtlaSil
  8. Bence de toplu saç çok yakışmış. Yüzünün gençliği, güzelliği çıkmış ortaya. Maşallah :)

    YanıtlaSil
  9. sevgili etel biz kararımızı verdik ve illa ki toplu saç diyoruz. :))

    chanel demek timeless demek. her parçasıyla bir klasiktir ve zamanı olmaz. hatta eskileri daha da değerlidir. ben annemim chanel ceketlerini hala kullanırım. onlara ondan daha iyi bakarım:) yenilerden de keyif alırım ama eskileri bana her zaman bir başka gelir. o yüzden sakın eski chanel'lerinizi kullanmaktan çekinmeyin. yenisini maddi imkanınız varsa her an alabilirsiniz ama eskilere ne kadar paranız olsa da bulmak için epey uğraşmanız gerekir.

    YanıtlaSil
  10. Siren Ertan Çarmıklı04 Ocak, 2012

    Bu fotografta Etel'i çok beğendim.Zaten bilir; ben onu sade topuzlu ya da doğal düze yakın dalgalı saçlarıyla,pembemsi rujlu ama az makyajlı yüzüyle ve iddialı dekolteden uzak kapalı kıyafetlerle daha çok beğeniyorum :-).Özellikle aksesuarlarını da Chanel seçmemesini,farklı markalarla kombinlemesini çok isabetli buldum,çünkü baştan aşağı Chanel giyinilmesini sevmiyorum galiba..
    Sevgilerimle,
    S.E.Ç.

    YanıtlaSil
  11. Harikasin sevgili Eter, elbise ayakkabı çanta sac hepsi harika..

    YanıtlaSil
  12. Şimdii ne kadar o kadar eski de olsa bazı markalar classic'tir hiç itirazım yok hele Atadan deden Chanel ceketler çantalar ohoo mükemmeldir.. Etel Baler de güzel kombinlemiş o zaman alkış :) Siren Ertan Çarmıklı'ya da katılıyorum =]

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.