Ortak Özellikleri GIVENCHY Sevgisi

 


Son günlerde sosyetimizde çılgıncasına bir Givenchy sevdası yaşanıyor. Özellikle 2011 Fall koleksiyonunu ünlü simalarımız epey sevmişe benziyor. Haklılar da çünkü sevilmeyecek gibi değil. Tabi yakıştıranı da var üstünde normal alalade bir parçaymış gibi duranıda. Bunun kararını sizlere bırakıyorum :)

Berrak Barut, Beliz Sarıyer, Siren Ertan Çarmıklı, Ruken Mızraklı, Didem Antebi, Ece Sükan ve Feryal Gülman şu ana kadar gözüme takılanlar. Mutlaka yarın öbür gün bu listeye katılacak daha çok isim olacaktır.



Benim için ise Givenchy 'nin bu koleksiyonu aklıma tek bir ismi getiriyor. Carine Roitfeld. Aslında Carine sadece bu koleksiyonun değil tüm Givenchy koleksiyonlarını sever ve her fırsatta da giyer. O tam anlamıyla bir Givenchy kadını. Resimlerde aynı koleksiyondan 2 farklı etekle görüyorsunuz. Her kombinasyonu son derece başarılı ve klas. Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki dünyada kalem eteği en güzel şekilde taşıyan isimdir.



Acaba Carine Roitfeld 'i yazıma katarak bizimkilere haksızlık mı ettim nedir ? :)


Share

Yorumlar

  1. Öncelikle buraya carine'yi koyman büyük haksızlık olmuş kadın kalem eteği konuşturmuş ya:)Onun dışında bizimkilerden en çok didem antebi'yi beğendim fiziğine çok yakışmış elbise rengi modeli de süper.Ece sükan'ın eteği çok güzel ve onda müthiş durmuş,siren ertan'ı bu resimde beğenmedim elbise güzelliğini kaybetmiş üstünde ama senin bir postun var aynı resimle kısa saçlarını konu etmiştin o resimde şahane duruyor eğer o resmi koysaydın carine bile solda sıfır kalabilirdi:))Feryal gülman'a eh işte diyorum ama berrak barut'u ruken hanımı ve beliz sarıyer'i beğenmedim senin dediğin gibi marka kendini göstermemiş sıradan kalmış bu hanımların üstünde.Ben en çok siren hanımı beğendim ama diğer resimdeki siren hanımı:))

    YanıtlaSil
  2. Her şeyiyle çok mükemmel bi koleksiyon *.* desenleri, altın kolyeleri vb mükemmel ama bi kaç kişi dışında çok iyi kukanılmamış bence :/

    YanıtlaSil
  3. gamze siren ertan 'ın o resmini ayrımcılık olmasın diye özellikle koymadım. özenli ve itinalı bir resim çünkü. herkes normal haliyle görünsün istedim.

    YanıtlaSil
  4. Bence Carine Roitfeld'i koyarak degil de modelleri koyarak haksizlik etmis olabilirsin:) ben en bastaki fotograftaki lacivert etek haric pek yakistiramadim ona kalem etekleri. Ama o lacivert etek bile sadece ilk fotografta gozume guzel geldi. Bir sey gozumu bozuyor nedense. Ama mankenlere yakistirdim kalem etekleri.

    Yukaridakilere gelince Siren Ertan'a inanilmaz yakismis elbisesi. Ama ayakkabi ve corap pek hos olmamis. Christian louboutin ile hatirliyorum bu elbiseyi, o zaman cok hos olmustu. Digerlerinin hic birini begenmedim acikcasi. Belki Ece Sukan'in fotografi anlasilir olsaydi ona yakismistir.

    YanıtlaSil
  5. Allah Allah simdi baktim goremedim Louboutin ile giydigi bir kombin yokmus heralde.

    YanıtlaSil
  6. Givenchy'nin kalem eteklerinden Ece Sükan'ın giydiğine hayranım. Bahar koleksiyonunda H&M'de bu desenlerde çalışmış, biraz çakma ama :) daha ulaşılabilir. Sanırım bende Givenchy kalem etek sevgimi H&M koleksiyonuyla gidereceğim. hatta şu postumda görselini eklemiştim...

    http://sevalvemoda.blogspot.com/2012/01/h-de-bahar-cicekleri.html

    YanıtlaSil
  7. carine in ilk resimdeki ayakkabıları 'sergio rossi dedicated to carine roitfeld'
    çok şık bir kombinasyon,, ece sükan da çok şık, resmi FNO gecesi istinye parka giderken dolmuşta çekilmişti, hem givenchy giyerim hep dolmuşa binerim diyo LOL

    YanıtlaSil
  8. bizim türklerden tabiki didem antebi ve ece sukan diğerleri yetersiz kalmiş onun dişinda tabiki carine'e laf yok muhteşem gözüküyor

    YanıtlaSil
  9. Ece Sükan'ın en güzel fotoğrafı.
    Berrak Barut da çok hoş gözüküyor.

    Ama Carine muhteşemmm!

    YanıtlaSil
  10. Biizimkilerden Siren aertan ve Feryal Gulmani begendim. Didem Antebi ve Ece Sukanda hos. Ama Carine R. Muazzam

    YanıtlaSil
  11. Ben Begenmediklerimi siralamak istedim. Sanirim birinci resim Berrak Barut ,Beliz Sariyer ve Ruken Mizrakli. Digerleri bence gayet hos tasimislar Birbirinden farkli sekillerde. Zaten desenler cok hos.

    YanıtlaSil
  12. SEVEİLMEYECEK GİBİ DEĞİL Kİ GIVENCHY;)

    http://editorist1783.blogspot.com/2012/01/ne-giydim.html

    YanıtlaSil
  13. givenchy nasıl okunuyor pelin abla?

    YanıtlaSil
  14. EvrimKuzey12 Ocak, 2012

    Ve Tanrı Sıren Ertan ı mı yarattı dıyeyım ne dıyeyım.. kusursuz guzel duruyor elbıse uzerınde.. Feryal Hn ın da cantası "ben buradayım" dıyor :) cok hoş bır kombıne olmuş...

    YanıtlaSil
  15. Pelin abla jivonşi değil miydi :D?

    YanıtlaSil
  16. Hayir Fazilhan kimden duydun bilmiyorum ama 'o' degil 'an' diye okunur ;)

    YanıtlaSil
  17. Youtube'daki pronunciationbook'tan kontrol ettim, Pelin haklı, "jivanşi" diye okunuyor :D. Kararsız kalanlara duyurulur :).

    YanıtlaSil
  18. Benim kendi salakligim :D

    YanıtlaSil
  19. çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  20. rica ederim ne salaklığı ?! elimden geldiğince bildiklerim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. benimde yanlışlarım oluyor ve sizlerin yardımıyla düzelttiğim çok şey var. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.