439 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

Doğrusu şu 2 haftalık sömestr tatilinden çok sıkılmıştım. Haliyle sosyetem tatilde olunca davetlerde kim ne giymiş olayıda minimuma inmişti. Ayy herkes forma gibi kayak kıyafetleri içindeydi sıkıntıdan kurdeşen dökecektim :)

Çok şükür tatil bitti, davetler başladı, bildik isimler ortaya çıktı ve haliyle kim neler giymiş operasyonumda hareketleniyor diyebilirim.

Bakalım Feryal Gülman son 2-3 günde neler giymiş yakışmışmı yakışmamışmı hep beraber masaya yatıralım.

Öncelikle Feryal Gülman dan büyük bir süpriz var. Bir aralar Feryal Gülman 'ın üstünde büyük markalar dışında şöyle yüzde yüz yerli bir markanın kıyafetini görebilecekmiyiz diye konuştuğumuz günleri hatırladınız mı ? Üstelik örnek verip Roman, İpekyol demiştim. İşte başka birşey dileseymişim olacakmış demek ki :)



Feryal Gülman 'ın gördüğünüz bu kıyafetinde toz pembesi dantel detaylı bluzu Jason Wu. Ama şahane deri eteği Roman 'dan. Nasıl da güzel bir etek. Gitmiş en güzel parçayı seçmiş. Zaten oldum olası deri kalem ve kloş eteklere bayılırım. Çantası Hermes Constance. Siyah ayakkabıları ve kürküyle o alışık olduğumuz kendine has havasını yaratmış.



Burdaki kıyafetini tam seçemiyorum ama siyahlar içinde çok hoş. Özellikle siyah VBH çantasını soran birçok mail aldım. VBH Brera modelin kırmızısını geçenlerde Begüm Şen de kullanmıştı.




Bu model özellikle Gossip Girl de çok kullanılıyor. Olivia Palermo da kullananlar arasında.



Dün geceki bir davette de Christopher Kane 'in 2011 Aqua koleksiyonundan bir seçim yapmış. Feryal Gülman için değişik bir seçim. Acaba yakasındaki tüllerle ahenk yaratması için çoraplar biraz dahamı ince olmalıydı diye düşünmüyor değilim. Açıkçası beğenmekle beğenmemek arasında kaldım siz yardımcı olun lütfen.


Share

Yorumlar

  1. Feryal hanımı özlemişiz şükür kavuşturana:) Bende ht'ye girdiğimde feryal hanımın siyah CK elbisesi dikkatimi çekti.Çok beğendiğimin için sana markası ne diye soracaktım ki postu gördüm keşke Allah'tan başka birşey dileseymişim:)) Elbise çok güzel ve zarif,Feryal hanımın üstünde bence hayat bulmuş,çoraplara gelince çoraplar beni rahatsız etmedi ince birşey olsaydı daha iyi olabilirdi ama böyle de güzel ve gayet şık bana göre. Feryal hanımın değişik bir havası var üstüne kötü bir elbise de giyse şık olmayı başarıyor, dolayısıyla ne giyerse giysin rüküş göremem ben feryal hanımı yada çok nadir görürüm. İpekyol,Roman giymesi benim de çok hoşuma gitti biraz yerli malı iyidir hep chanel olmaz yahu:)) Ama dediğim gibi feryal hanım ne giyse o'na yakışıyor ve hep benim gönlümün şıkıdır kendisi. NOT: Begüm Şen'in nar kırmızısı paltosu ve çantası da müthiş:))

    YanıtlaSil
  2. Feryal Gülman çok şık gerçekten stil sahibi bir kadın!

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Feryal Gülman'ın bluzu çok cici ama sanki bi çok yerde görmeye başladım çakmalarını yaptılar sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Bence üzerindeki etek Roman değil, çünkü Roman'ın eteği gerçek deri değil, suni deri. Feryal Gülman hem suni deri hemde türk markası giyermi diye bir düşündüm bence giymez. Aynı modelde ve gerçek deri yurtdışında bir markadır kesin, yoksa bugünü milat sayabiliriz:)

    YanıtlaSil
  5. adsız üstündeki roman etek diyorsam inan roman'dır :)

    YanıtlaSil
  6. Pembe dantelliye bayıldım, olsun dacakmışız olsun.

    YanıtlaSil
  7. Konu bu degil biliyorum ama Begum Sen'in kirmizi palto, kirmizi canta, kirmizi ruj kombinasyonuna cok sasirdim. Cok kotu olmus bence. Normalde begenirim kiyafetlerini ama bu sefer hic sevmedim. Kirmizinin tonu, uyumu cok fazla. Botlarin zaten hicbir tarafini begenmedim.

    YanıtlaSil
  8. CK elbise cok hos. Daha once fazla tanimadigimiz bir modaci. Bende opak coraplarla cok begendim VBH canta nerelerde satiliyor cok guzel. Boyle degisik markalar gormek insanin hosuna gidiyor. Pembe bluz ve Roman etek favorim. Hemen Romana gidip almak istiyorum. Umarim indirimde kalmistir.

    YanıtlaSil
  9. Jason wu bluzu üstüne tam olmamış gibi geldi ve Hermes constance'ı gitmemiş ama yinede şık :) Ben VBH breralardan pek hoşlanmam ama bu kıyafeti ile çok hoş olmuş :) Kane içinse çooook kötü değil ama ince de değil hiç giymese bence daha güzel olurdu :)

    YanıtlaSil
  10. Aa bu christopher Kane mankeni ne kadar kotu bacaklar sanki carpik gibi. Yuz ruhsuz. Hangisinde daha iyi durmus desen acik ara FG alirdi. Ben opak corap hastasiyim cok begendim. Ayrica Feryal Gulmani saclari atkuyruku gunluk haliyle cok hos buldum soylemeden duramiyacagim. Jason Wu bluzda harika. Siz gercekten Roman diyorsaniz inaniyorum etek icin Gayet guzelde yakistirmis.

    YanıtlaSil
  11. son elbise çok güzel ama çoraplar?

    YanıtlaSil
  12. opak çorap daha kısa eteklerle kullanılınca şık oluyor.

    YanıtlaSil
  13. o parlak çorapları kate çıkardı başımıza bıktım ya nişantaşında iki adımda bir görüyorum artık gına geldi..neyse ben buraya o yüzden gelmedim arkadaş evet feryal hanımı özledik o elbise için bende ölüp bitiyorum o ayrı konu..pelin dün bi telefoncudayım samsung galaxy tab ı inceliyorum kadın dediki açıyım nete girin tamam dedim google amcaya direk senin blogunu yazdım dedim bakıyım nasıl görseller falan diye bu arada tab muhteşem ama fiyatı nedeniyle delirmek istiyorum arkamdaki kız geldi dikizliyo beni noluya beeaa diye çemkirdim bana ne dese beğenirsin aaaa sende mi pelin i takip ediyosun dedim evet ne var bunda zaten istanbulda olupta onu takip etmeyn yok bana demdezmi ben avustralya da yaşıyorum ordan bile girip bakıyorum diye eee dedim resmen internotial çalışıyoruz artık tabi o arada iki senide çekiştirdik dedim ben çookk eskilerdenim o daha yeni bulmuş seni dedim böyle devam et git orda ülkemizi en iyi şekilde tanıt blogun reklamını yap diye söz verdi kadın ama bilmem artık :D

    YanıtlaSil
  14. Jason Wu Bluz gerçekten harika bayıldım ona :) ama aynı düşünceyi Christopher Kane seçimi için düşünemiyorum etek boyu hiç sevmediğim bir yerde. Opak çorabı tercih ederim ben ince çorabı hele bu parlakları hiç sevmiyorum :)) Elbise Feryal hanıma uyacak türden değil. Kısacası kökten halledelim bu elbiseyi hiç giymemiş hatta almamış olsaymış keşke :)

    YanıtlaSil
  15. sadecebenemel hikayene bayıldım :)) nasıl mutlu oldum anlatamam. bende şu 1K1E deki Zeynep in sanal ünlüler kervanına katıldım desene :)) çok gülmüştüm o bölüme. zeynep siyah gözlükler falan takıyor tanınmasın diye. sanırsın ki Pucca :)) hikayen kendimi öyle hissettirdi bir an çok teşekkürler paylaşımın için :) o takipçimede selamlar gönderiyorum. harikasınız :))

    YanıtlaSil
  16. Pelin ablam'ı tanımıyan mı var? Ben de bayıldım hikayesine :)

    YanıtlaSil
  17. Roman etekten bende var canım...kesinlikle bu roman etek:))bende severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil
  18. Pelincim ben de seni taaa Kanada dan takip ediyorum ve uzun zamandir takipcinim hatta bazen yogunluktan bloglovin e giremiyorum ama ipadden senin bloguna goz gezdirip musait zamanda rahat rahat inceliyorum benim en buyuk zevklerimden biri hatta cocuklar okula gidince rahat rahat bakiyorum bakmiyorum resmen inceliyorum cok blog takip ediyorum ama seninkinin yeri cok ayri :))simdi bi de sorum var ilk Feryal Gulman resmindeki deri etekle alakali bu tarz etekelr icin biraz boy gerekiyo Feryal Gulman da cok begendim kendisinin boyu nasil ortalama olarak?

    YanıtlaSil
  19. Scelines cok tesekkur ederim harikasin ve ben yine cok mutlu oldum sayende ;) bu isin en guzel tarafi sizlerden gelen olumlu elestiriler.
    Feryal gulman 165 170 arasi olmali. Yani normal boylarda. Gordugumde boyu dikkatimi cekmedi cunku. Ama sunu diyebilirimki normalde resimlerde gorundugunden cok daha zayif.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.