Artık Gözümüzden Hiçbir Şey Kaçamayacak :)

 



Sizlere güzel bir haberim var :) Bundan sonra Türkiye 'de düzenlenen davetlerden görsel anlamda gayet donanımlı olacağız. Şu ana kadar sağdan soldan düşük kalite bulduğumuz resimler yüzünden acaba makyajı şöylemidir ya da acaba bunumu giymiştir demeyeceğiz. Mücevherlerden tutun rujun rengine kadar herşey ayan beyan ortada olacak.

Yüksek kalite resimler hemencecik elime geçmeyebilir. Yine eski tarzla kolaj yaparım ama elime geçer geçmez hemen iyi kalite resmi post altına ekleyeceğim. Mesela Begüm Şen 'in Burberry trençkotlu yüksek kalite resmini biraz evvel ekledim. Detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Aynı şekilde konu ettiğim Elif Dürüst, Arzu Sabancı, Edvina Özyeğin, Revna Demirören, Demet Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı 'nın en son resimlerini iyi kalite olarak ait oldukları post altında bulabilirsiniz. Belki bu resimleri gördükten sonra düşünceleriniz değişecektir :)

Tabi resimlere ister istemez eşşek kadar logomu koymak zorundayım. Bu konuda beni anlayacağınızdan eminim.

Yani uzun lafın kısası giyim kuşamını didik didik ettiğimiz tanınmış simalara burdan sesleniyorum. Aman ha sakın bir falso vermeyin :)


Share

Yorumlar

  1. Meğer Begüm Şen'in cildi ne kadar güzelmiş!Ne kadar pürüzsüz ve gergin görünüyor.
    Bundan dolayı hem teşekkür edip hem de kutluyorum Pelin seni:)
    Zaten benim anlamadığım bir Rihanna'nın bir Victoria Beckham'ın bir Beyonce'nin yüksek çözünürlükte her açıdan fotoğraflarını binbir siteden bulabilirken bizim ünlülerimizin,sosyetemizin böyle fotoğraflarını bulabilmek imkansız !Ht kulup da bile çok küçük çözünürlükte bu konuda ciddi açığımızın olduğunu ve seninle kapanacağını düşünüyorum.Ve nerden bulcağını da merak ediyorum doğrusu :)

    sevgiler,
    demi

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler demi :) evet dediğin gibi benide rahatsız ediyordu bizimkilerin doğru dürüst resimlerini bulamamak. hele dergilerden scan etmek çok yoruyordu beni.

    YanıtlaSil
  3. offf çok feci bir gaz ama bu :) teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. sorumlu yayıncılık anlayışı, tebrik ederim:))) gerçekten çok emek veriyorsun, teşekkürler... sevgiler burcu

    YanıtlaSil
  5. bunu neye borcluyuz? yani nasil oldu demek istiyorum... :)

    YanıtlaSil
  6. Yuppi demek istiyorum.. Senin varlığın dergileri zorlar ama ben ne zamandır sen varsın diye dergi almıyorum.. Görseller de büyüyor.. oh değmeyin keyfime :)

    YanıtlaSil
  7. Burdan da yazıyım tekrar tekrar tebrik edeyim pelin'imi:) Ama bu iş nasıl oldu pelin bende merak ettim??:)

    YanıtlaSil
  8. Türk ünlüler konusunda en sağlam kaynak senin blogun fotoğraf kalitelerinin de iyi olması dergi scan zahmetinden kurtulman harika bir şey bence de.

    YanıtlaSil
  9. asıl ben size teşekkür ederim. sizlerden gelen güzel geri dönüşler olmasaydı böyle bir değişime girmeye gerek duymazdım. sizler mutlu ben sizden mutlu daha ne isterim ki :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.