CHANEL 'in Ceket Üstü Ceket Stili !

 


Chanel 'in Fall 2011 koleksiyonunda sıkça kullandığı tek parça ceket üstü tüvit boleroları birbirinden şık. Üstelik kesimi genç nesil için ideal.

Bu ceketten ilk Feryal Gülman 'ın üstünde görmüştük ve çok beğenmiştik. Yaşına uygun kendi stilinde eşleştirmelerle çok hoş görünüyor. Hermes 'i bu kıyafetle çok yakışmış.

Ardından Miroslava Duma da görüyorsunuz. Cekete kişisel zevkini çok güzel yansıtmış. Kasketi, Chanel matruşkası, upuzun çizmeleri ve kolyesiyle cesur bir deneme yapmış ve başarılı olmuş.

Dün gece ise Derin Mermerci bolero olmasada yine aynı tarza sahip ceket üstü yeşil ceketle karşımıza çıkıyor. Çok şık görünüyor. Yine paçaları bağcıklı bootielerin içine sokmuş. Başkası yapsa bu ne derim ama Derin Mermerci de sırıtmıyor hatta güzel duruyor. Yeşil croco Hermes 'i nefis. Zaten kendisi 5 markadan şaşmıyor. Chanel, Hermes, Balmain, Azzedine Alaia ve Isabel Marant. Saçları yine bizlerin pek beğenmediği tarzda ama sanki dediklerimizi duymuşçasına dün katıldığı başka bir davete saçlarına düz fön çekmiş ve çok hoş olmuş.



Share

Yorumlar

  1. beğendiğim bir derin mermerci resmi olmuş. derin mermerci de şunu görüyorum hep bir omuza baş koyma pozu. bir sığınma durumu. küçük bir çocuğun sevgiye ihtiyaç duyması gibi bir sığınma bu.

    YanıtlaSil
  2. Derin M. galiba buradaki isyanlarimizi duymus, okumus, son 2 haftadir perfect!! Donusum muhtesem oldu demis sanki!!
    ylz

    YanıtlaSil
  3. Derin Mermerci kendini aştı bence son 2 seferdir çok tarz görüyoruz. Ama Feryal Gülman taşımayı pek bilememiş üstteki ceker çok kısa kalmış.

    YanıtlaSil
  4. O yeşil Hermes nasıl bişi öyle. Uğruna neler yapılmaz ki. Gördüğüm en güzel Hermes galiba:((

    YanıtlaSil
  5. Yıllardır layering layering diye bas bas bağırıldıktan sonra işin bu noktaya gelmesi kaçınılmazdı herhalde...

    YanıtlaSil
  6. Derin Mermerci'yi bir kez dah açoook beğendim. Çok havalı bir kadın. Çok tarz olmuş ceket üstü ceket. Jean pantolon desen yine keza çok yakışmış. Ben Feryal hn.da çok beğendim burda. Onun da pantolonu CL pabuçları, kırmızı ceketi ve çantasının uyumuna bayıldım.

    YanıtlaSil
  7. bir deli kuyuya taş atmış bizimkilerde çıkarmaya çalışıyorlar.
    Sosyete biraz özgün olsa çok usa menşeli ilhamları var. O kdr bütçeleri var giyinmeye lookbooklarını yabancı dergilerden yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  8. Aman tanrim, hermes canta muhtesem inanamiyorum o yesil zaten beni bitirdi croco olmasi cantaya ayri bir hava katiyor. Derin e bayildim paristen geldi ortaligin tozunu attirdi yine

    YanıtlaSil
  9. Derın Mermercıdede Feryal Gulmandada farklı renk farklı tarz ama ıkısıde mukemmel Harıka bır post olmus

    YanıtlaSil
  10. Ben yepşil olanı daha çok seviyorum ama Derin Mermerci'yi beğenmedim :/

    YanıtlaSil
  11. Chanel jeket ile aynı renk Hermes Birkin kullanma zorunluluğu var herhalde.
    Yaratıcılıktan uzak runway uyarlamaları çok sıkıcı.
    Miroslava Duma ise çok hoş gerçi şöför nebahat şapkasından pek emin değilim.
    Bir de, bolero ne çirkin bir şey Chanel olsa bile

    YanıtlaSil
  12. Ben Derin Mermerci'yi beğenmedim. Feryal hanımı beğenmiştim ama Miroslav Duma'yı görmeden önce. Miroslav çok iyi görünüyor. Şapkası da harika bayıldım cekette çok güzel yakışmış kendisine. Ceketin kırmızı olanı daha güzel alsam kırmızı olanı alırım daha bi ortaya çıkıyor ceketin güzelliği. Derin'deki yeşil hali pek hoş değil. Chanel'in bu ceket üstü ceket olayını ben çok sevdim. Ama sürekli hermes birkin görmekten bende bıkmaya başladım:(

    YanıtlaSil
  13. Miroslav yazmışım pardon:(

    YanıtlaSil
  14. miroslava duma kısacık boyuyla o uzuuun çizmeleri kendine bu kadar yakıştırmayı nasıl başarmış?! yemin ediyorum bu kız inanılmaz tarz. ne yaptığını çok iyi biliyor

    YanıtlaSil
  15. miroslava SAHANE bir kombinasyon yaratmis, bravo!

    YanıtlaSil
  16. feryal gulman'da kirmizi kisim cok ufak kalmis, acikcasi beni rahatsiz etti. Derin mermercininki gibi gogus altinda bitmesi daha guzel bir oranti bence.

    YanıtlaSil
  17. Feryal Gülmanın tarzına hiç yakıştıramadım.Derin Mermerci ve Miroslava Dumada harika durmuş.Özellikle Derin Mermercinin o harika yeşil kroko Hermesi bluejeanle kombinlemesi çok güzel...

    YanıtlaSil
  18. EsinA, galiba acidan oyle gozukuyor, ama haklisin duduk gibi kalmis Feryal hanimda.

    YanıtlaSil
  19. Pelin hanım çok alakasız olacak ama ben kullandığınız parfümleri çok merak ediyorum. Sakıncası yoksa bilmek isterim.

    YanıtlaSil
  20. Feryal Gulman'in ceket kisa cunku bolero kesim.Derin Mermerci'nin ise daha uzun.Miroslava yi begendim ama kendime asla uygulamayacagim bir kombin.Feryal Gulman ve Derin Mermerci ise cok daha giyilebilir bir tarzdalar.

    Adsiz son zamanlarda Chloe nin Love 'ina takigim ;)

    YanıtlaSil
  21. Zaten mankenlerin uzerinde belli yesil ceket daha uzun kirmizi daha kisa modeller farkli. Her ikiside kendi yasina ve tarzina gore cok guzel tasimis. Gerci Derin Mermerciyi Chaneller ve krokodil Hermeslerle gormek icin fazla genc buluyorum ben. Acikcasi daha genc ve farkli markalarda gormeyi tercih ederim.
    Mina

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.