468 - KİM NE GİYMİŞ ? - Begüm Şen

 


Begüm Şen, Emilio Pucci elbisesi, Chanel kırmızı clutchı ve nefis güzellikteki Tom Ford stilettoları ile her zamanki şıklığında.

Elbise üstüne mum gibi oturmuş. Bu konuda söylenebilecek tek bir kelimem dahi olamaz. Ve gördüğüm kadarıyla ünlüler içinde Tom Ford ayakkabıların en meraklısı Begüm Şen. Hem en meraklısı hem de en iyi ve en güzel kullananı.




Share

Yorumlar

  1. Ayy ayakkabılara bittim!!

    YanıtlaSil
  2. muhteşem güzellikte. özellikle elbisenin yakası en sevdiğim kesim. ve o kırmızı clutch varya dehşet güzel. baştan aşağı taklit edebileceğim bir tarz. içim açıldı valla.

    YanıtlaSil
  3. Begüm Şen süper de o yanındaki spor ayakkabılar eşine mi ait? biraz uyum sorunu olmuş aralarında :)

    YanıtlaSil
  4. Ayakkabi muhtesemmmm

    YanıtlaSil
  5. Ya begùm sen blog mu yaziyo yiksa yalan mi o haber ama elbise muhtesem

    YanıtlaSil
  6. evet angel eşine ait.

    evet blog yazıyor. adresi http://begum-sen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Harika ayakkabılar!!, resmi ilk gördüğümde konu yapmanı dilemiştim, senden kaçmaz gibi gelmişti:) tutturdum:))

    YanıtlaSil
  8. Ayakkabilar guzel. Daha oncede konu yapmistiniz. Begum hanim ne yaziyor blogunda acaba Onu ogrenemedik?

    YanıtlaSil
  9. Bu viski davetini ilk gördüğümde sana mail atıp hem begüm şen'i hem feryal gülman'ı soracaktım. Sonra arkadaşım söyledi giydikleri kıyafetlerin markalarını. Begüm Şen'in ayakkabıları olağanüstü. Saçı çok başarılı. Kesinlikle toplu saç daha çok yakışıyor kendisine. Elbise çok güzel ve çok yakışmış. Zaten fiziği güzel ne giyse kaldırıyor. Zevkine yine hayran kaldım Begüm hanımın. Eşinin spor ayakkabıları olmamış o da ayrı bir konu:)) Begüm şen'in blogunu takip etmek de çok zevkli. Daha yorum yazamadım sadece sana yorum yazmaya vaktim var. Başka blogları sadece okuyorum. Sen başkasın benim için. Ama Begüm hanımın blogundan çok güzel şeyler öğrendim.Geçen baktığımda süslü püslü kesme şekerlere hayran olmuştum:)) Öperim pelincim:)

    YanıtlaSil
  10. Son postu da Taş Kahve zeytinyağları. Sanırım papiş'in yağlarını konu etmiş. Çok güzel bir tesadüf:) Bende Ayvalık'lıyım. O yüzden zeytinyağından anlarım:)

    YanıtlaSil
  11. Pucci üstünde akıyor resmen O.O Gerçi elbisenin kendisini beğenmedim ama Begüm Şen'de çok iyi durmuş. Tek sorunum Chanel'in rengi ile. Çok parlak kaçmış bence ama başka bir renkte gitmezdi sanki. Neyse eşinin ayakkabıları çok kötü ya :( Kumaşın altına çok çirkin bir çift spor ayakkabı. Güzel olsalar içim yanmıyacak.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. merve begüm şen'in blog adresini yazmışım, post içinde moda demişim ama hala ne üzerine yazıyor diyorsun :) bir zahmet girip kendin keşfetmeye ne dersin :) konuları sıkmadan ele alması çok hoşuma gidiyor. beğeneceğine eminim.

    gamzecim feryal gülman 'ın elbisesi yine bir mary katrantzou. ama feryal gülman'a biraz ara verelim dedim. yada haftalık yaparım bilemedim doğrusu. o kadar sık davete katılıp o kadar kilit seçimleri oluyorki hergün bir feryal gülman yapmam gerekiyor ki o kadarınıda istemiyorum açıkçası :)

    aaa bakmamıştım son günlerde taşkahve postunu kaçırmışım hemen bakmaca. evet papişimin yağları olmalı !

    beril üzüm yamaç hoşgeldin :) hemen blogunu inceliyorummm :)

    YanıtlaSil
  14. Gamze, Ayvalıklısın demek? Ne güzel tesadüf gerçekten. Kimsin, kimlerdensin dermişim şimdi? Tipik Ayvalıklıların sorusu:) Hoş ben Ayvalık'lı değilim orası da ayrı mesele:))

    YanıtlaSil
  15. Ben bu arada Begüm'e yorum yamamışım:) Elbise bu kadar mı güzel durur üzerinde? Hiö mi falsosu olmaz yahu? Dediğin gibi Pelin mum gibi durmuş. ne bir potluk, ne fazlalık. Çok yakışmış. Ben de elbiseyi, pabuçları,saçını çok beğendim Begüm Şen'de.Çok yakışmış.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.