469 - KİM NE GİYMİŞ ? - Sanem Tezman

 


Sanem Tezman geçtiğimiz hafta katıldığı bir düğünde şaşalı bir şıklık içinde. Naeem Khan 'ın 2011 Fall koleksiyonundan iddialı bir seçim yapmış. Kendisinin 7 aylık hamile olduğunun da altını çizmem gerekiyor. Elbisenin bel bölgesindeki katlı ve dökümlü kesimi göbeği iyice gizlemiş ve ortaya aaa gerçekten hamile mi ? görüntüsü çıkarmış. Aksesuar seçimi son derece başarılı. Elbisenin tonlarında Punto bolero kürkü, pırlanta bilekliği, metalik gümüş clutchı ve Bulgari Serpenti saatiyle kusursuz bir uyum içinde. Birtek pırlanta kolyesi için gerek yokmuş derdim ama açıkçası bu yaka kesiminde fazlada sırıtmamış. Dozunda makyajı ve topuz model saçlarıyla Hollywood da görmeye alıştığımız tarzda bir kırmızı halı şıklığı sunmuş.



Naeem Khan elbiseyi geçtiğimiz sene kasım ayında Alize Dinçkök Eyüpoğlu da giymişti ve ona da çok yakıştırmıştım. Kısacası sezonun şanslı elbiselerindenmiş. Her giyende güzel ve gözalıcı bir şıklığa hizmet etmiş oldu.


Share

Yorumlar

  1. gercekten de "gercekten hamile mi" =)

    YanıtlaSil
  2. Bence muhtesem ama makyaji cok mu tek duze artk alistigimiz bi görüntü sanki??

    YanıtlaSil
  3. valla süper seçim olmuş hamilelikte.cidden belli değil hamile olduğu

    YanıtlaSil
  4. evetcanım gerçektende hamile hemde 7 aylık :)

    evet makyajda genelde hep aynı tonlamayı ve dozu kullanıyor. ama yakışıyor ya önemli olan bu derim sadecebenemel :) sanki yanaklar hafif toplamış. çok güzel tam bir hamile kadın güzelliği.

    YanıtlaSil
  5. Sanem hanıma bayıldım işte. Şıklık bu:) Elbisesi çok güzel. Zarif şık ve sade olağanüstü beğendim. Saçı güzel çok zarif olmuş sanem hanım. Beni çok fazlaca ilgilendiren mevzu 7 aylık hamileyken nasıl böyle ince?? Hani karnı nerde? Yüzü niye şiş değil? Nasıl bu kadar güzel? Bende böyle olayım 7 aylık olunca:)) Bu işin sırrı ne acaba? Gördüğüm en güzel hamile sanem hanım. Darısı başıma:) Maşallah diyim nazarım değmesin:))

    YanıtlaSil
  6. Harika bir hamile. Elbise Cok yakismis. Ama makyaj ve O kolye butunu bozmus. Neyse O da nazar boncugu olsun boyle guzel 7 aylik hamile olabilmeyi basarabilen bir insana

    YanıtlaSil
  7. 6. ayımda yarım dünya görüntümü beklediğim ikizlere yoruyorum.. yoksa ben de kesin böyle bir hamile olurdum 7. ayımda :p

    elbise çok yakışmış, tek sorun bence makyaj.. daha nude olmalıydı fikrimce

    YanıtlaSil
  8. Gizlemiş değil resmen yok etmiş göbişi :)Benim irite eden en büyük şey göz çevresinin fazla beyaz olması. Sanırım bronzlaştırıcı kullanmış ama hoş görünmüyor bence :/ Onun dışında kürk olmamış bence elbisenin havasını bozmuş. Kolyesi dışında aksesuar ve clutch seçimi başarılı. Kötü değil tam tersi ama çok iyi de değil bence...

    YanıtlaSil
  9. EvrimKuzey16 Mart, 2012

    Yanı yazmasan hamıle olduugunu anlamak neredeyse ımkansız.. fotografın kalıtesı ne kadar guzel Pelın.. bu konuda bır seyler yazmıstın ama bu kadar olacagını tahmın etmemıstım,çok basarılı.

    YanıtlaSil
  10. ben 7 aylıkken odaya önce göbeğim sonra ben giriyordum :))) tabi gebelikte boğazı dengelemekte çok önemli ama bu olayın en büyük yüzdesi "genetik" 'e yazılıyor.

    evrimcim fotoları beğenmene çok sevindim. madem şıklıkları mercek altına alıyoruz herşeyi daha iyi ve net görelim dimi ? :)

    YanıtlaSil
  11. Bu postu kaçırmışım herhalde:) Sanem Tezman'ın kürkü, "mavi iris" (blue iris) diye bilinen bir vizon türü. Kendi içinde açıktan koyuya doğru doğal bir renk geçişi olan, çok asil görünümlü bir kürk. Boleronun dökümlü kesimi, kürklerin yatay çalışılmış olması hep son dönemin trendlerini yansıtıyor. Elbisesi de çok güzel...

    YanıtlaSil
  12. ayyy pelin bende hamileyim ve abimin düğününde bende 7 aylık hamile olacağım elbiseye bayıldım bu elbiseyi nerde bulabilirim ve fiyatı ne dir acaba...sanem hanıma da coook yakısmıs....acaba altına nasıl bir ayakkabı giydi???

    YanıtlaSil
  13. beymen ya da harvey'de vardır mutlaka. vakko da olabilir. eğer telefon edip naeem khan satıyormusunuz dersen yardımcı olacaklardır. ayakkabısını ne yazık ki bilemiyorum :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.